- 25 Aralık 2008
- 1.884
- 17
Maviyeşil canım sıkma canını sağlıklı ya sen ona bak aetık büyüdüler iyice sağlıklı ölçüm alamıyo dr lar. Allah hayırlısıyla kollarına almayı nasip etsin canım
sempatiksalakcinniABBBOOOOOOOOOOO....... eyvahedigeldismile bu hafta doguran doguranauyyyy bende kuzumu insallah persembe kucama aliyorum. carsamba randevum var narkoz doktoruyla epidural sezeryan olcam biraz bilgi vercekmis onunla ilgili CADIARZU bakalim neler diyecek doktor amcamiz! mavi yesilim canini sikma güzelimm artik bebislerin gercek ölcümleri tam olarak ölcülemiyor bile saglikli olsunda bacim! gerisi önmeli degil!
herkese merhaba,
4 şubatta kızım doğdu.kendimi normal doğuma o kadar çok alıştırmıştım ki devamlı normal doğum hikayelerini okuyup doğumla ilgili araştırmalar yaptım.sezaryan hakkında hiç bilgim yoktu.3 şubatta kontrole gittim.doktor hastaneye yatırmak istedi sancılarım var diye.ben öyle sancı falanda hissetmedim zaten sabaha kadarda artmadı ağrılarım doğumu başlatacak kadar.bebeğim doğum kanalına inmedi son günüme kadar hamilelikle ilgili hiç ağırlığım olmadı.yürüyüşümü yaptm.temizliğimi kendim yaptım.zaten doğum kanalına inseymiş o kadar rahat hareket edemzmişim.bebeğimin son günü gçtiği için,doğum kanalına da inmeye hiç niyeti olmadığı için.4 şubat sabah 11 de ameliyata aldılar.beklediğim kadar ağır bir ameliyat değilmiş.ilk gün biraz ağrrım oldu onun içinde hastanede zaten ağrı kesici yapıyorlar.daha sonra ise oturup kalkarken dikiş yerlerim ağrıyor hepsi o kadar.ameliyattan 1 buçuk saat sonrada ayıldım ve hemen kızımı emzirdim.
hastanemden de çok memnun kaldım central hospitalı düşününen varsa tavsiye ederim.Fatma nur hanım çok ilgili bir doktor.Merak ettiğiniz bir konu varsa doğumla ilgili soru sorabilirsniz.
herkese sağlılı doğumlar dilerim.
herkese merhaba,
4 şubatta kızım doğdu.kendimi normal doğuma o kadar çok alıştırmıştım ki devamlı normal doğum hikayelerini okuyup doğumla ilgili araştırmalar yaptım.sezaryan hakkında hiç bilgim yoktu.3 şubatta kontrole gittim.doktor hastaneye yatırmak istedi sancılarım var diye.ben öyle sancı falanda hissetmedim zaten sabaha kadarda artmadı ağrılarım doğumu başlatacak kadar.bebeğim doğum kanalına inmedi son günüme kadar hamilelikle ilgili hiç ağırlığım olmadı.yürüyüşümü yaptm.temizliğimi kendim yaptım.zaten doğum kanalına inseymiş o kadar rahat hareket edemzmişim.bebeğimin son günü gçtiği için,doğum kanalına da inmeye hiç niyeti olmadığı için.4 şubat sabah 11 de ameliyata aldılar.beklediğim kadar ağır bir ameliyat değilmiş.ilk gün biraz ağrrım oldu onun içinde hastanede zaten ağrı kesici yapıyorlar.daha sonra ise oturup kalkarken dikiş yerlerim ağrıyor hepsi o kadar.ameliyattan 1 buçuk saat sonrada ayıldım ve hemen kızımı emzirdim.
hastanemden de çok memnun kaldım central hospitalı düşününen varsa tavsiye ederim.Fatma nur hanım çok ilgili bir doktor.Merak ettiğiniz bir konu varsa doğumla ilgili soru sorabilirsniz.
selam biz geldik sancı ağrı sızı açılma ...v.s. hiçbirşey yok 4 kg çıktı kızım perşembe yine çağırdı eşyalarını da getir dedi bir bulgu olursa yatıracakmış gelmeye nıyeti yok dedim bunu söylemek için erkenmiş 16 sından sonra böyle düşünmeliymişim...
doktordan geldim kızlar
hiç sancım çıkmadı mafoldumben
geçen perşembe gecesi gitmiştim ya onda sancım varmış, noldu dedi, geçti dedim.
suyu falan iyi de bebişin, kilo alımı azalmış mafoldumben 2900 olmuş mafoldumben
sağlıklı olsun da napıyım ama çok üzüldüm
çatın müsait dedi açılman yok dedi
bu sırada eli o kadar hafifti ki doktorumun hiç acı hissetmedim hem de hiiiiiiiiçççççççç
keşke bütün hepsi böyle olsa
bebek daha gelmez herhalde dedim, doktor teyzemiz hiç belli olmaz bir anda gelebilir dedi
benden bu kadar sizden haberler nasıl
magnezyumu sormayı da unuttum kilo meselesine canım sıkılınca
kızlar selam,
bisey sorucam zeynepb'mi doğuma gitmis dogru mu anladım son haberler nedir merak ettim bizim gunumuz aynıydı
ooo bayaa hareketli bi gün olmuş... akpakcım seni unutmadım tabiki...escoscum beni unuttun bilmiyorumkismile ben de sizinle her akşam nöbet tutuyorum ohaoldumsmile
birazdan doktora gideceğim kızlar kasılmalarım var ama ağrı yok bakalım ne diyecek dr teyzemiz
bir de çatı yapacaktı bana bu sefer :1ninca:
akannehir nasıl yaniiiii akannehir hala cinsiyetini bilmiyon mu? doğacak artık kaydirigubbakcemile3 daha mı heyecanlı ne aklinialirimsmile bak özendim şimdi kaydirigubbakcemile3
gerçi birine doktor 9 ay boyunca kız demiş, doğa doğa erkek doğmuş kaydirigubbakcemile3 bütün eşyaları tekrar almışlar mavi mavi :roflol: eskiden de değil ha yeni olmuş bu olay
Allahın işi işte
aynen ben de öyleyim hem ağrı hem halsizlik. hiçbir iş göremememi geçtim, yemek yapamıyorum aç kalıyor yavrucağım :1no2: daha doğrusu yiyorum da doymuyorum :bbo:
o adet ağrısı gibi olan ağrı 2 haftadır var bende. doktora da söylemiştim, pek umursamadı.
sancı şöyle olur canım: karnın kasılır ve acayip bir ağrı hissedersin, ağrı varken hareket edemezsin çok ağrır çünkü, iki büklüm kalırsın sempatiksalakcinni içini ferahlattım mı sempatiksalakcinni bilmiyorumkismile
Arkadaslar biz geldik
bugün evimize döndük kizimla
SAğlıklı sıhhatli haberlerini alırız inşallah.Canım hastaydı da ya Allah yardımcısı olsun.Arkadaşlar herkese günaydın...
Zeynepb arkadaşımız hastanedeymiş şu an. Sabaha karşı kanaması gelmiş.Öğleden sonra 1 gibi sezeryana alınacakmış. Bizlerden dua bekliyo. Allah hepimizin özellkle de şu anda doğum yapanların yardımcısı olsun.
Zeynepçim, sağlıkla kavuşacaksın inşallah İpek böceğine. Allah'ım yardımcın olsun...
Biz de birazdan dr gideceğiz. İnşallah bebişim gelir. Bekletmez daha fazla.
Merhaba akadaşlar biz de dr dan geldik. Sancılar düzenli çıktı ama açılma yok daha yine eve gönderdi.Bi de cumartesiye randevu verdi. Kafayı yemek üzereyim
Herşeyin hayırlısı olsun bizim için kızlar.AZ daha sabırlı olalım canım,birbirimize destek olalım.ya yok canım, oglan kanala inmemiş hala, buyuyor da iceride, kafa da ortalamanın ustunde bi boyda (41 haftalık kafası varmış) 4 kiloya yanasmıs beklersek de kilo limitini zorlayacak, kanala inmedigi icin suni sancı vs konusamıyoruz bile suan, ilk dogumda doktor kanala bu kadar gec inmesi pek gorulmez, acaba darlıktan olabilir mi diye tereddut etti, ama suyu kalp atısları vs hersey yolunda, zamanımız var bekleyelim dedi, perşembe nst ye girecegim bakalım, eşimle de bir konusalım cok kararsız kaldım, dogurmak istiyorum desem bu aksam hadi yarın sabaha bile sezaryene alırlar ama iste uff allak bullak oldu kafam
:roflol::roflol:otekiler cakma subat annesi çıktı şekerim
Bizim kapımız açık canım isteyen herkese,gel hoşgeldin.kızlar beni aranıza almaya niyetiniz yok anlaşılan.bende şubat annesiyim yaaaaaa
Allah acılarını azaltsın canım.Dualarımız seninle.kızlar herkese hayırlı haftalar.
büyük gün yarın benim için. bugün eşim de geliyor hayırlısıyla inşallah. yarın sabah 11 gibi bende ameliyatta olucam. doğum yapanları gördükçe heyecanlanıyorum ama genel itibariyle relax sayılırım :)
epidural istiyorum ya ayılıp bayılmam olmıycak die rahatım sanırım.
dün seçil ameliyata girmişti, feysbuka sadece hoşgeldin canım kızım yazmış. merak ettim genel olcaktı sanırım. bilgisi olan yazsınn..
bide gülşahın kızını gördüm feysbukta maşallah nasıl tatlı canım yaa 41 kere maşallah.
ayyy rahatım ama aslında heycanlıyım yaahuuu :))
(havva benide ekle listeye yarın hemen, 9 şubat isim naz die :))
Moralini bozma canım bak bitti,günün de belli,sağlıkla sıhhatle al bebişini kucağına inşallah.havva cım vardır bundada bir hayır yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik biraz daha sabır canım
zeynepb nin ALLAH yardımcısı olsun aramızda 1 gün vardı onunla.artık kavuşmuştur meleğine gözüaydın olsun hayırlarla gelsin inşallah kızı
bende şimdi doktordan geldim.son muayenemizi olduk kızım şu anda 3 kilo gözüküyor karın çevresi 1 hafta önde giderken 2 hafta geri gözüktü çok canım sıkıldı ama doktor benim karnımdaki miyomdan iyi ölçüm yapamadığını 3 kilonun üstünde olduğunu düşünüyormuş.ama yinede canım sıkıldı.
kaldı 2 gün bende çarşamba saat 9:30 da ALLAH nasip ederse kızıma kavuşuyorum
Allah bebişinle güzel günler göstersin canım.Hayırlı evlat olsun inşallah.herkese merhaba,
doktordan geldim kızlar
hiç sancım çıkmadı mafoldumben
geçen perşembe gecesi gitmiştim ya onda sancım varmış, noldu dedi, geçti dedim.
suyu falan iyi de bebişin, kilo alımı azalmış mafoldumben 2900 olmuş mafoldumben
sağlıklı olsun da napıyım ama çok üzüldüm
çatın müsait dedi açılman yok dedi
bu sırada eli o kadar hafifti ki doktorumun hiç acı hissetmedim hem de hiiiiiiiiçççççççç
keşke bütün hepsi böyle olsa
bebek daha gelmez herhalde dedim, doktor teyzemiz hiç belli olmaz bir anda gelebilir dedi
benden bu kadar sizden haberler nasıl
magnezyumu sormayı da unuttum kilo meselesine canım sıkılınca