2010 Şubat Anneleri

Maviyeşil canım sıkma canını sağlıklı ya sen ona bak aetık büyüdüler iyice sağlıklı ölçüm alamıyo dr lar. Allah hayırlısıyla kollarına almayı nasip etsin canım

amin canım hepimiz inşallah.bakalım kaç kilo çok merak ediyorum ama sağlıklı doğsunda 3 kiloda çok az sayılmaz.bu arada senle hulenin kız gerçekten çok nazlı çıktı hadi doğurun artık bacım ben 38.haftada bekleyemiyorum nerdeyse ALLAH sizin yardımcınız olsun bir avazda tez zamanda kavuşun inşallah

kız başka kim var sen ben başka varmı kesin günü belli olan.bence havva ve hulende bu hafta gelir ama belli olan varmı.benim çarşamba nasipse
bu arada senide ALLAH kurtarsın canım hayırlarla gelsin inşallah evlatlarımız

hamile kadın bu kadar aranır mı yahu? zırt zırt, uyandım uyuyamadım, offf off evi süpürsem, ben bu arada kendime sezaryen terapisi yapıyorum, sanırsam ikna oldum sezaryen olmaya halen tırsmama ragmen...

Nurcanerdem canım gözün aydın. Allah analı babalı büyütsün inşallah.

canım tam ihtiyacım olan insansın var ya, bende de aynı durum, sabah doktordan dondum moral sıfır, normal normal dogum yapcam dedim, oglan hic asagı inmemiş, doktor sıgamıyor olabilir dedi, ben sezaryeni hic dusunmemiştim bile simdi sabahtan beri kafamda cevirip duruyorum, genel anesteziyi sen mi istedin epidural olmamanın nedeni neydi?

benim bebğimde ultrasonda görünenden daha kiloluymuş.üçkilo dokuzyüz doğdu.doğum kanalına ondan dolyıda inememmiş dedi doktor.normal doğumu yine ben çok isteseydim doktor deneyecekti ama çocuk kanalda olmadığı için doğum çok uzun sürer bebekte sende çok yıpranısın dedi.zaten o kadar ağrıyı çekip çocuk yine doğmayacaktı büyük ihtimalle bide onun üstüne sezaryan olmak daha kötü olacaktı.epidurali ameliyat olacağım sabah görüştüm anestezi uzmanıyla.baş ağrısı ve bel ağrısı yapıp yapmadığını sordum bazılarında çok şiddetli olabliyormuş bu ağrılar.anestezi uzmanı bazı kişilerfin bünyelerinde böyle yan etkilerin olabileceğini söyledi.bende genel olmayı tercih ettim zaten o ameliyat ortamında kendimde olmayı istemezdim herhalde.buz gibi bir ortam.biran önce bayılmayı sen istiyorsun.uyanırken çok zor olmadı ama o kadar ço ağrı hisetmedim.

sende anestezi uzmanıyla bir görüş seni hangisine ikna ederse öyle olursun.onların konuşmaları çok ikna edici oluyor

selam biz geldik sancı ağrı sızı açılma ...v.s. hiçbirşey yok 4 kg çıktı kızım perşembe yine çağırdı eşyalarını da getir dedi bir bulgu olursa yatıracakmış gelmeye nıyeti yok dedim bunu söylemek için erkenmiş 16 sından sonra böyle düşünmeliymişim...

Ebruli.......Canım...... Ben de aynı şeyleri yaşadım. Neyse ben de en azından sancı çıktı...Bana da c.tesi ye gün verdi ama eşyalarınla gel falan demedi...Aynı şeyleri yaşamışız aşağı yukarı

canım maşallah, nazar değmesin, sen hazırlıklı git gene kızın fikrini değiştirebilir

doktordan geldim kızlar
hiç sancım çıkmadı mafoldumben
geçen perşembe gecesi gitmiştim ya onda sancım varmış, noldu dedi, geçti dedim.
suyu falan iyi de bebişin, kilo alımı azalmış mafoldumben 2900 olmuş mafoldumben
sağlıklı olsun da napıyım ama çok üzüldüm
çatın müsait dedi açılman yok dedi
bu sırada eli o kadar hafifti ki doktorumun hiç acı hissetmedim hem de hiiiiiiiiçççççççç
keşke bütün hepsi böyle olsa
bebek daha gelmez herhalde dedim, doktor teyzemiz hiç belli olmaz bir anda gelebilir dedi
benden bu kadar sizden haberler nasıl
magnezyumu sormayı da unuttum kilo meselesine canım sıkılınca

kızlar selam,
bisey sorucam zeynepb'mi doğuma gitmis dogru mu anladım son haberler nedir merak ettim bizim gunumuz aynıydı

Canım sıkma canını. Ben de aynı şeyleri duydum bugün dr dan...

kızlar selam,
bisey sorucam zeynepb'mi doğuma gitmis dogru mu anladım son haberler nedir merak ettim bizim gunumuz aynıydı

Canım Zeynepb aldı yavrusunu kollarına bugün. KAnaması gelmiş. Dr da sezeryana almış. Kaç haftadır ilaçla tutuyolardı bebeği zaten içerde. İlacı kesince bebiş de yola çıkmış

ooo bayaa hareketli bi gün olmuş... akpakcım seni unutmadım tabiki...
ayy insana tak ediyor olalım szeryanı hemen gidip diyor insan.. ben de gecen gittiğim doktora tekrar kontrole gittim farklı bişii demedi suyu bitene kadar vakit var normal deneyebilriiz zorlayabilriz falan dedi.. de ben ne kendim ne bebişimi denek yapmıcam.. o yuzden kendi doktorumla bu perşembe kontrolde ona gore konusucam ve tam tarih alıcam karar verdim..sumifer naptı acaba taburcu olmuştur hasteneden.. ben de bi gidemedim ona ya.. iyidirler işallah havva bana da tel. ini versen özelden pınarın..

merhaba kızlar,biz de bugün doktordaydık,sonra da teyzeme gittim eve şimdi geldim.ıLk kez çatı muayenesi yapıldı.Eli hafifti doktorun çabucak baktı bitti.1 cm açılma var dedi nst ye bağladı sancım çıkmadı.Herşey normal gözüktü.Suyumuz da iyi.Kızımın kilosu da geçen haftayla aynı çıktı yaklaşık 3200gr.Fazla göremeyiz artık kilosunu dedi.Yalnız benim,sabah uyandığımda yoğun kıvamlı az bir akıntım oldu.Doktora söyledim rahim ağzı tıkacı çıkmış dedi bu bir işaretmiş.Artık sancıları beklicez dedi.Bebeğin hareketleri günde 10 dan az olursa da gel,bekleme dedi.
Bizden haberler bu kadar kızlar.

Canbahar canım gözün aydın ne güzel haberler... Bugün herkes benzer haberlerle geliyo galiba

sağol akpak geçti zaten....................işte ilk olunca pek anlamıyoz bu işlerden:hulya:

SAğlıklı sıhhatli haberlerini alırız inşallah.Canım hastaydı da ya Allah yardımcısı olsun.

Merhaba akadaşlar biz de dr dan geldik. Sancılar düzenli çıktı ama açılma yok daha yine eve gönderdi.Bi de cumartesiye randevu verdi. Kafayı yemek üzereyim

Havvacım sen bu cuma gününe kalmazsın,içimden geçti bir anda.

Herşeyin hayırlısı olsun bizim için kızlar.AZ daha sabırlı olalım canım,birbirimize destek olalım.

otekiler cakma subat annesi çıktı şekerim
:roflol::roflol:

kızlar beni aranıza almaya niyetiniz yok anlaşılan.bende şubat annesiyim yaaaaaa
Bizim kapımız açık canım isteyen herkese,gel hoşgeldin.

Allah acılarını azaltsın canım.Dualarımız seninle.

facebook ta isimleri ne, nasıl bakcaz bebişlere.???

Moralini bozma canım bak bitti,günün de belli,sağlıkla sıhhatle al bebişini kucağına inşallah.

Allah bebişinle güzel günler göstersin canım.Hayırlı evlat olsun inşallah.

Kiloyu takma canım bizimki de kilo almamış gözüküyor.Son haftalarda yanılırmış usg aletleri.Ben bugün yine sordum.Magnezyum sancıları azaltır,içme dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…