hava yok bu akşam doğurmaya gitmiş olmasın
Doğru diyorsun havvacım siz hepiniz bi günde gideceksiniz doguma ben de en son arkanızdan bakıcam sona ben kaldım işte gördüğünz üzere... 37 lik başka var mı??Günaydın kızlar...Akşam çok sırtım ağrıdı. Oturduğum yerde oturamadım. Erken yattım ben de. Öyle olunca da bu saatte ayaktayım. Ya hu bakıyorum da 40. haftasında ne çok kişi var. Biz neden sıkıntı yapıyoz ki kendimize. Adı üstünde normal doğum bu. Sıkıntı yapıp da süreci bozuyoz sanki. Bakarsınız elele doğuma gitmişiz 40 lık hamişler zemuszemus
cellwe bence gününü doldurmasını bekle, benim çook arkadaşım tam 40 da veya 40+ da normal doğum yaptı...
cellwe baksana sen 40 cı haftadasın ben de 37 de kafa buyuk hareket az vs dedikçe dokor ben hep kendi dogum gununu istedigi gun olsun tamam oldum ben deyince geldin ona gore yıldızlar gokyuzu karakter etkileşimi falan olsun ben sezeryan istememe diyordum ama doktorlar bu yonde devam edince karşı da cımamalıyız galiba.. aynı ikilemde ben de varım sanki yavrumun içerde geçireceği zamanı kendi keyfime göre kesiyorum ki ben 3 i doldurmadım bile daha..:umursamaz::gitme:günaydın kızlar,
dün gece ne işse rahat uyudum bir kaç kasılmayı saymazsak,
bugun doktorumla telefonlasıp sezaryen konusunda son planlamayı yapacagız, ama sabah sabah oglumun gelme kararını beklemedigim için kendimi kotu hissetmeye basladım, eşim gerçi belki gelmek istiyor gelemiyor diyor ama işte bebişimi erkenden aldırıyormusum hissine engel olamıyorum, özlerim de içimde kıpır kıpır yapışını uff kafam çok karıştı, bir de şimdi doğum kendinden başlamayınca vucudum nasıl dengesini kuracak? süt üretimi falan onları hiç bilmiyorum sabah sabah uyandım düşünmeden duramadım, biraz araştırayım bakalım...
öptük hepinizi
ay şükür canım biri daha varmış... çok sevindim arkidişim ben de hep bana benzeyen tip olarak bi ark. vardı onun 37+1 de dogumu normal oldu benim de oyle olacak die sartlamışım 5 gündür cıldırıyorum..bi de su sezeryan olayı cıkınca tereddütteyim..eyvahedigeldismileeleviti doktor bebeğim iri diye kesti öndenin öndesi diye bir d etombul dye nasıl cıkacak ee zaten bende de cok odem va rondan içmiyourm.. dün hiçbişii içmedim arada demiri de unutmuşum...ben varım 37 lik :) :lepi:
kız bebekler erken doğar dediler, bende 38. hafta da doğması gerekiyomuş gibi bi beklentiye girdim...
bi de ultrasonda ilk günden beri bi kaç gün önde çıkıyor hep, yumurtlama erken olmuş olabilir dedi doktor. velhasıl bu sebeplerden bende şimdiden gelmesi gerekiyomuş gibi bi beklenti var...
ben hamileliğim boyunca hiç magnezyum kullanmadım, demir(gynoferon) ve elevit kullanıyrm...
eleviti de gün aşırı alıyorum artık, tam mı bıraksam acaba, onun da doğumu geciktirici bir etkisi olur mu ki?!
bende de sancı falan bişii yok, kızım da yukarı doğru büyüyo yaramaz...
gerçi tam doğum anında da karnı aşağıya inenler varmış, hayırlısı olsun bakalım bekliyoruz...
burada yine kar yağdı, eşim kızımla konuştum şu kar falan geçsin öyle gelecek diyo bakalım...
hayırla, hayırlı zamanda gelirler inşaAllah...:Saruboceq: