2010 Şubat Anneleri

bu gece nöbet bende, yatın anam siz :hulya:

yatmaktan da, oturmaktan da, yürümekten de sıkıldım yaww. depresyondayım: doğuramadım ve resmen çatladım. ( gerçekten 3 günde kasıklarımda çatlak oluştuu mafoldumben )

neyse zeynepcim ve ipek böcüğü iyiymiş. bugün kendimi bunla avuttum. çarşamba son kontrolüm var. randevumu aldım. beni de suni sancı paklayacak biliyorum.

valla yazdıklarımı okudum da harbi depresyona giriyorum haa. amanınn. lmaz:

kafamçokkarıştı

valla benimde 40.haftam ama hala tık yok.bekliyoz aman gelirler zahirrrrrr.

biz gelmelerini istedikce onler gec gelicekler kesin cok nazlilar anam bu subat bebekleri mart ayindakiler dogurucsak nerdeyse bizde tik yok hayirlisi artik

kızlar,ben bir ya da iki gün nete giremeyebilirim kocam laptopumu şirkete götürecekmiş.ıki gün sonra getirir herhalde.Kızgındım zaten şimdi daha çok kızdım ya.Napıcam ben netsiz diye.Sanki anamdan netle doğdum.Ama n'apiiiim sizle paylaşmak yaşananları rahatlatıyor.Neyse beni merak edenlere haber vermek istedim.Hepinize iyi geceler.Beni özleyin anacıııımmmmm

Günaydın kızlar...Akşam çok sırtım ağrıdı. Oturduğum yerde oturamadım. Erken yattım ben de. Öyle olunca da bu saatte ayaktayım. Ya hu bakıyorum da 40. haftasında ne çok kişi var. Biz neden sıkıntı yapıyoz ki kendimize. Adı üstünde normal doğum bu. Sıkıntı yapıp da süreci bozuyoz sanki. Bakarsınız elele doğuma gitmişiz 40 lık hamişler zemuszemus

Doğru diyorsun havvacım siz hepiniz bi günde gideceksiniz doguma ben de en son arkanızdan bakıcam sona ben kaldım işte gördüğünz üzere... 37 lik başka var mı??
ben de ışıkları söndürüüm giderken topikte artık..

akşam sırt bel karın ne ağrısı varsa ben de de vardı valla ve dün çok gezdiğimden oldu bence kapıyı süslücek şeyler almıştım bankalara gitmiştim kalan işleri hallettim falan.. bugün de kulak burun boğaza gideyim diyordum ama zeynepb kulak burun boğaza gidiyordu kadın doğuma geçmiş dün ya :) o geldi aklıma...zemuszemus
ama yorulunca akşam süper uyunuyor hamile değilmişim sandım kalktığımda rüya gibi geçti...

ben varım 37 lik :) :lepi:
kız bebekler erken doğar dediler, bende 38. hafta da doğması gerekiyomuş gibi bi beklentiye girdim...
bi de ultrasonda ilk günden beri bi kaç gün önde çıkıyor hep, yumurtlama erken olmuş olabilir dedi doktor. velhasıl bu sebeplerden bende şimdiden gelmesi gerekiyomuş gibi bi beklenti var...

ben hamileliğim boyunca hiç magnezyum kullanmadım, demir(gynoferon) ve elevit kullanıyrm...
eleviti de gün aşırı alıyorum artık, tam mı bıraksam acaba, onun da doğumu geciktirici bir etkisi olur mu ki?!
bende de sancı falan bişii yok, kızım da yukarı doğru büyüyo yaramaz...
gerçi tam doğum anında da karnı aşağıya inenler varmış, hayırlısı olsun bakalım bekliyoruz...
burada yine kar yağdı, eşim kızımla konuştum şu kar falan geçsin öyle gelecek diyo bakalım...
hayırla, hayırlı zamanda gelirler inşaAllah...:Saruboceq:

günaydın kızlar,
dün gece ne işse rahat uyudum bir kaç kasılmayı saymazsak,
bugun doktorumla telefonlasıp sezaryen konusunda son planlamayı yapacagız, ama sabah sabah oglumun gelme kararını beklemedigim için kendimi kotu hissetmeye basladım, eşim gerçi belki gelmek istiyor gelemiyor diyor ama işte bebişimi erkenden aldırıyormusum hissine engel olamıyorum, özlerim de içimde kıpır kıpır yapışını uff kafam çok karıştı, bir de şimdi doğum kendinden başlamayınca vucudum nasıl dengesini kuracak? süt üretimi falan onları hiç bilmiyorum sabah sabah uyandım düşünmeden duramadım, biraz araştırayım bakalım...
öptük hepinizi

şu bi kaç hafta içinde gelecekler inşaAllah ama biz insanlar yarına dair en ufak bir bilgimiz bile olamasından dolayı ne kadar çaresiziz... macro değil micro görüyoruz...CADIARZU

belirsizlik hem stresi arttırıo ve can sıkıyo hemde anı değerlendirmek gerekirse heyecanlı aslında... yerimseniben

cellwe bence gününü doldurmasını bekle, benim çook arkadaşım tam 40 da veya 40+ da normal doğum yaptı...

günaydın kızlar
bende çokkk güzel uyuyanlardanın bu gece deliksiz ölü gibi uyumuşum.son 1 gecem daha var yarın kavuşuyoruz inşallah kızımla.ama sanki doğuma gidecek ben değilim acayip rahatım benim dışımda herkes çok heyecanlı telefonum hiç susmuyor.hatta benden önce hastaneye gitmeyi planlayanlar bile var anormal olan benmiyim acaba yoksa hala inanamıyormuyum anlamadım

günaydın kızlar
rüyamda nişanım geldiğini gördüm bugün yarın doğar anneme haber vereyi diyorum ama öyle işim gücüm var ki bir türlü annemi arayamıyorum
hayırdır inşallah
dün acayip belim ağrıdı, taş düşürenlerinki ağrısa ağrısa ancak bu kadar ağrır ötesi yok gibiydi
ve çok uykusuzum mirmirmirmir
birşeyler moralimi bozdu, enerjiye ihtiyacım var benneyaptımki

neden bilmiyorum ama fotograflara bakarken ağladım
ben de meleğimi kucağımda istiyorum senağlama
bazen bir korku sarıyor içimi
yo ben hiç iyi değilim
kendimi çok suçlu hissediyorum, nefes almam bile suç sanki senağlama
beynim yukuş yukarı duran motoru bozuk bir araba gibi, iteklesem bile gitmiyor
ben nasıl anne olacağım :çok üzgünüm: kendime bile yetmiyorum nasıl bir bebeğe bakacağım
huzur; nerdesin?

cellwe bence gününü doldurmasını bekle, benim çook arkadaşım tam 40 da veya 40+ da normal doğum yaptı...

canım ben de normal gunune veya sonrasına eger doktora da uyuyorsa gun alayım diyorum o zamana kadar gelmezse en azından beklemiş oluruz, ama normal olacagına çok inancım kalmadı acıkcası, dedigim gibi yavrum kanala giremedikten sonra mumkun degil, ama en azından dogum zamanına kendi karar vermiş olur, benim de vucudum kimyasal olarak dogumu baslatmıs olursa daha cabuk adapte olurum doguma diye dusunuyorum, bakalım tabi doktorum ne diyecek,

ya iste bu sebepten insanlar karar vermemeli bazı seylere, boyle seyler karar vermek cok buyuk dert

gerçekten zor bir karar...
bizim kız da baş aşağı ama doğum kanalına girmedi, yukarda duruyo... bu yüzden bi kaç kişiyle konuştum, doktora da sordum, doğacağı günde kanala girebilir, aylar öncede girebilir buna bakarak karar verilmez dedi. bence de sezeryan tarihini en azından günün dolduktan sonraya al... zaten acil bir şey olursa müdahele eder doktorun...

bende nisa hastenesinde doğum yapmaya karar verdim, doktorum alev oral... amaaa kk nın forumunda bi kaç kişi gitmeyim oraya yazmış!! kafam karıştı iyice... ewet biraz kalabalık ama bu saatten soora da hastane değiştirilir mi ki? gittiğim hastanenin daha iyi olacağıda şüpheli, meltem ve ilgi nasıl acaba?

cellwe baksana sen 40 cı haftadasın ben de 37 de kafa buyuk hareket az vs dedikçe dokor ben hep kendi dogum gununu istedigi gun olsun tamam oldum ben deyince geldin ona gore yıldızlar gokyuzu karakter etkileşimi falan olsun ben sezeryan istememe diyordum ama doktorlar bu yonde devam edince karşı da cımamalıyız galiba.. aynı ikilemde ben de varım sanki yavrumun içerde geçireceği zamanı kendi keyfime göre kesiyorum ki ben 3 i doldurmadım bile daha..:umursamaz::gitme:
ay şükür canım biri daha varmış... çok sevindim arkidişim ben de hep bana benzeyen tip olarak bi ark. vardı onun 37+1 de dogumu normal oldu benim de oyle olacak die sartlamışım 5 gündür cıldırıyorum..bi de su sezeryan olayı cıkınca tereddütteyim..eyvahedigeldismileeleviti doktor bebeğim iri diye kesti öndenin öndesi diye bir d etombul dye nasıl cıkacak ee zaten bende de cok odem va rondan içmiyourm.. dün hiçbişii içmedim arada demiri de unutmuşum...lmaz:

akpak aynı çöküntüler bende de oluyor.. eşimin kafasının etini yemek istiyourm hiçbişii umurumda değil gibi ben tek bakacakmışım gibi geliyor oysa düşünüyourm elinden geleni yapıyor yazık diyorum sonra ne kotuyum ben.. doğa bize vermiş bu işlemi onun sucu ne diyip aağlayasım geliyooomafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…