- 25 Aralık 2008
- 1.884
- 17
Maviyeşil canım sıkma canını sağlıklı ya sen ona bak aetık büyüdüler iyice sağlıklı ölçüm alamıyo dr lar. Allah hayırlısıyla kollarına almayı nasip etsin canım
amin canım hepimiz inşallah.bakalım kaç kilo çok merak ediyorum ama sağlıklı doğsunda 3 kiloda çok az sayılmaz.bu arada senle hulenin kız gerçekten çok nazlı çıktı hadi doğurun artık bacım ben 38.haftada bekleyemiyorum nerdeyse ALLAH sizin yardımcınız olsun bir avazda tez zamanda kavuşun inşallah
sempatiksalakcinniABBBOOOOOOOOOOO....... eyvahedigeldismile bu hafta doguran dogurana uyyyy bende kuzumu insallah persembe kucama aliyorum. carsamba randevum var narkoz doktoruyla epidural sezeryan olcam biraz bilgi vercekmis onunla ilgili CADIARZU bakalim neler diyecek doktor amcamiz! mavi yesilim canini sikma güzelimm artik bebislerin gercek ölcümleri tam olarak ölcülemiyor bile saglikli olsunda bacim! gerisi önmeli degil!
kız başka kim var sen ben başka varmı kesin günü belli olan.bence havva ve hulende bu hafta gelir ama belli olan varmı.benim çarşamba nasipse
bu arada senide ALLAH kurtarsın canım hayırlarla gelsin inşallah evlatlarımız