2010 Şubat Anneleri

Ya aslında çözümü çok kolay mevzular ama işi olmaza sokuyorlar...Yapacak birşey yok,birbirimize katlanıyoruz işte bazen.

aynen canım bende bugünlerde herşeyine sinir oluyorum kocişin galiba hormonal birşey bütün hıncımı ondan alıyorum habire vırvır söyleniyorum ...

kızlar hastane şekerlerimin üzerine yazı koyucam karar veremedim ne yazacağıma
biz artık üçü biraradayız hoşgeldin bebeğim
bir dilek tuttum sen gerçek oldun hoşgeldin dünyamıza bebeğim

sizce hangisini yazsam çarşamba sezeryana giriyorum en geç pazartesiye kadar karar vermem lazım

"bir dilek tuttum sen gerçek oldun"güzel laf...
:sinifsinif: kızımı istiyorum...
gelsin artık
Ben de ya, ben de kızımı istiyorum.Onu koklayarak sarılmayı istiyorum.

Sağolun kızlar iyiim brn de ama iki üç gündür uykum geliyo vakitli vakitsiz.Bu cadıyı da artık takmayacağım. Doğmazsa doğmasın keyfi bilir alsanaalsanasmile
oyyyy yerim ben o cadıyı.Seneye bu zamanlar bir gün buluşsak bir yerde bebişlerimizle beraber,ne güzel olurdu.Yaşarsak o güne yapalım bence.
Artık hayallerle geçiriyoruz vakitleri napalım.Düşünmekten bitap düştüm.

Aynen Bahar canım ben de düşünmekten harap oldum. En sonunda aldım örgü başladom. Rahatlattı biraz. Ortaya bi şey çıkmayacak adam gibi ama oyalanıyom işte

selam kızlar, ne var ne yok diye bi bakayım dedim. hava soğuk, canım bişey yapmak istemiyor. havva en iyi sen anlarsın beni anacım opuyorumnanaktan

arya, senin de gözün aydın. analı babalı büyütün inş.

DARISI BAŞIMIZAAA...

hele bi geeeellllllll......

Aynen Bahar canım ben de düşünmekten harap oldum. En sonunda aldım örgü başladom. Rahatlattı biraz. Ortaya bi şey çıkmayacak adam gibi ama oyalanıyom işte

ben de dikiş,örgü kapı süsleri,bilgisayar derken derya baykal a döndürdüm evi.Arada bırakıp uzanıyorum.Oyalanıyorum işte kızım izin verdiğince.En çok rahatladığım şey de kızımın odasında uğraşmak.

hepinize tesekkür ederim güzel dilekleriniz ve dualariniz içinopuyorumnanaktan

ben de habire kocişe şikayet modundayım, demek gerçekten kızgın değilim ona :KK70: aykızz hoşgeldin canım, gözün aydın, ne ara dogurdun anlamadık valla

iyi akşamlar herkese
aykız hoşgeldiniz canım nasılsın bebişin nasıl....
havvacım sen nasılsın yarınmış kontrolünüz hadi bakalım hayırlı haberlerle gel canım...
canbahar bebişlerin resimleri ile ilgili fikrin çok güzelmiş canım, benim için bir sakıncası yok zeynebin resmini kullanabilirsin canım....

ben de habire kocişe şikayet modundayım, demek gerçekten kızgın değilim ona :KK70: aykızz hoşgeldin canım, gözün aydın, ne ara dogurdun anlamadık valla

iyi akşamlar herkese
aykız hoşgeldiniz canım nasılsın bebişin nasıl....
havvacım sen nasılsın yarınmış kontrolünüz hadi bakalım hayırlı haberlerle gel canım...
canbahar bebişlerin resimleri ile ilgili fikrin çok güzelmiş canım, benim için bir sakıncası yok zeynebin resmini kullanabilirsin canım....

Hosbulduk kizlar iyiyiz saolun kizim çok iyi masallah bol bol süt içip kilo aliyo tombigim
bi ara vakit buldugumda dogum hikayemi yazicam hepinize

kimse var da sohbete katılan yok :eek:klava:
bende de aynı durum var kızlar herşeye sinir oluyorum bağırıyorum boş yere kızıyorum boş yere kasıyorum kendimi :çok üzgünüm: dün gece eşim uyuyunca düşündüm bunları da hormonlardan olduğuna kanaat getirdim. şimdi dua okuyorum sure okuyorum çok iyi geliyor tavsiye ederim.
kızıma da bol bol dua ediyorum
Allah tüm bebişlerimize tüm evlatlarımıza bu dünyada da diğer dünyada da iyilik versin (rabbena duasından örnek aldım :) türkçe olarak da dua etmek gerek, bakara suresinde geçiyor rabbena. bi de Allahın sevdiği kullları nasıl dua etmişse biz de öyle dua etmeliyiz, böylelikle dualarımız kabul olur)

ii akşamlar kıslar nasılsınız uzun zamandır giremedim minik mucizelerimiz geliyo teker teker maşallah doğan tüm bebişlre Allah uzun ömür versin analı babalı büyüsünler inş.daha doğumu bekliyen bizlerinde Allah yardımcısı olsun sağ salim kavuşalım inş bebişlerimize
bende çarşamba günü kavuşucam inş meleğime sezeryanla.dualarınıızı essirgemeyin emi canlarım

Aykızz canım hoş geldin aramıza tekrar. ıyi olamnıza çok sevindim.
Yarın kontrolümüz var. Doğurup gelsem diyorum ama ......... Aaaaahhhhhhhh aaaahhhhhh

:) haha havva al benden de o kadar, sabah 9:00 da doktor amcamızı görecez yarın, gitmişken ay senin sancın var açılman var deyip alıverse beni hastaneye nasıl mutlu olurum ya, senin kaçta randevu, bakalım neler yapıyor bizim ufaklıklar, benimki kıpır kıpır hala ama aşağı hareket yok hala sağa sola geçiriyor popoyu ayağı... sancı mancı da yok... adet sancısını özleyeceksin deseler inanmazdım :)

X