2010 Şubat Anneleri

merhaba bayanlar
ben ocak annesıyım
29 gunluk oglum var rabbım bagıslarsa
normal dogum yaptım
allah hepınıze kolaylıklar versın
rabbım bıravazda kurtarsın sızı

Arkadaslar biz geldik
bugün evimize döndük kizimla:emir_bebek:
hoşgeldin canım,tontiş kızının resimlerini bekliyoruz.Ayrıca hazırladığım slayta izin verirsen koyacağım resmini, daha önce bahsetmiştim.

iyi akşamlar herkese
aykız hoşgeldiniz canım nasılsın bebişin nasıl....
havvacım sen nasılsın yarınmış kontrolünüz hadi bakalım hayırlı haberlerle gel canım...
canbahar bebişlerin resimleri ile ilgili fikrin çok güzelmiş canım, benim için bir sakıncası yok zeynebin resmini kullanabilirsin canım....
sağol canım,çok güzel oluyor arada izliyorum bitince paylaşıcam sizinle.

ii akşamlar kıslar nasılsınız uzun zamandır giremedim minik mucizelerimiz geliyo teker teker maşallah doğan tüm bebişlre Allah uzun ömür versin analı babalı büyüsünler inş.daha doğumu bekliyen bizlerinde Allah yardımcısı olsun sağ salim kavuşalım inş bebişlerimize
bende çarşamba günü kavuşucam inş meleğime sezeryanla.dualarınıızı essirgemeyin emi canlarım
Allah sağlıkla kavuştursun sizi inşallah ve bizleri de.

kızlar soyle bı baktım cıkıyorum hersey yolundaymıs. cok duramıyorum cok hastayım yarında gecmezse kbb ye gorunucem. hepınızı cok optum....
Geçmiş olsun canım.Seni çok iyi anlıyorum ben de geçtim aynı yoldan.Allah şifa versin dilerim.

KIIIIIZZZZLAAAARRR.....Benim bir fikrim var az önce havva ile paylaştım şimdi de size sorayım.Ben 2010 şubat melekleri diye bir slayt hazırlıyorum.Şimdilik 4 meleğimizin resmi var onlarla başladım.Çok güzel oldu.Eğer herkes resim koyarsa çok güzel olucak ve isteyenlere cd şeklinde göndeririz.Bence ileride hem bebeklerimize hem de bize çok güzel bir anı olur.Bununla ilgili bir konu açayım diyorum.İstemeyenlerin bebeklerinin resimlerini koymayız.Şimdi araştırdım da slaytı bitince cd yapmam gerek ondan sonra size gösterebilirim.Ne dersiniz???
canım çok güzel bir fikir inş. bebişlerimizi sağsalim kucağımıza alırızda o zaman sende bu fikrini gerçekleştirebilirsin kaydirigubbakcemile5

selam kızlarrr ne güzel doğuran doğurana biz bugün 23 günlük olduk öyküm erken geldi şükür ikimizde sağlıklıyız ama tansiyonum 21 olunca erken doğum yapmak zorunda kaldım:KK43:ama şimdi öyküm kollarımda dert tasa kalmadı...
canım gözün aydın seninde sende meleğine kavuşmuşsun ne güzel Allah analı babalı büyütmek nasip etsin güzel yazılar yazsın inş. :Saruboceq::nazar:

merhaba bayanlar
ben ocak annesıyım
normal dogum yaptım

maşallah canım bebişine Allah analı babalı büyütsün inş. :nazar:güzel temennilerin içinde çok sağolvereliniortak

iyi geceler herkese opuyorumnanaktan
bu gece benimde uykum kaçtı yaklaşık 2 aydır falan çatı ağrım vardı zaten azıcık yürüsem mahvoluyordum bugün inanılmaz arttı acıdan öldüm resmen ya sanki bebişim aniden çıkıvercek gibi bir baskı hissettimmafoldumbenmafoldumben korkmuyorda değilim umarım normaldir ne ağrı ne sancı ne kasılma bişicik yok bende sadece bu inanılmaz çatı ağrısı salı günü dr kontrolüm var bakalım neden bu kadar çok ağrıyormuş birde ona soralım:çok üzgünüm:

merhaba bayanlar
ben ocak annesıyım
normal dogum yaptım

Allah bağışlasın Yavrunu Aşkitom. Güzel dileklerin için de sağol. Allah tüm yavruları anneciklerine bağışlasın tez zamanda inşallah...

Tuğbacım aynı sorun bende de var sordum dr a normal dedi. Açılmayı kontrol etti. Galiba açılma için oluyo ağrılar. Bacağımı kaldıramıyorum bazen öyle ağrıyo ki. Bazen de hafifliyo. Onun dışında bi şey yok bende de.

canbahar çok sağol canım ya meraktan çatlıyorduk sabahtan beri
yine de yarın sorarım doktoruma ama herhalde aynı şeyi söyleyecektir.
askitom hayırlı olsun ben sizin topiği de baya takip ediyordum senin yazılarını da okuyordum. hayırlı olsun bebişin. doğumunu anlattın mı merak ediyorum normal doğum hikayelerini yazarsan seviinirim.
tuba sakın bebişin aşağı iniyor olmasın, benim bebiş inerken öyle ağrım oldu

Ebruli, Tuğba, Hulen, ben, Cellwe...Sanırım 5 kişi nazlı bebekleri bekliyoruz. Satlarımız hemen hemen aynı. Unuttuklarım varsa kusura bakmasınlar

kızlar sagolun

akpak dogum hıkayemı yazmadım yazmayacagım
bıraz zor gectı
herkesın aynı olmayabılır
kımse etkılenmesın cnm

bilmiyorum kızlar ya bugünkü daha berbattı insin yerleşsin kanala gelsin annesine insan dayanamıyor artık birde kızıyorum bazen kendime sanki beklenen zamanı geçirdi de doğmadı ne bu acele diye:mymeka::eek:klava: ama işte insan merakına heyecanına yeniliyor hakkımızda hayırlısı canlarım inş. sağ salim bizde kucağımıza alırız kuzucukları:asigim:

tmm canım yine de sağol eyvahedigeldismile

korkma şekerim herkeste bir olmaz elbette Allah yardımcımız olacak bol bol dua edelim
bizde atlatacağız bir bakacağız bebişlerimiz kucağımızda o an herşeyi unutacağız gidecekyerimseniben:1rolleyes:

bilmiyorum kızlar ya bugünkü daha berbattı insin yerleşsin kanala gelsin annesine insan dayanamıyor artık birde kızıyorum bazen kendime sanki beklenen zamanı geçirdi de doğmadı ne bu acele diye:mymeka::eek:klava: ama işte insan merakına heyecanına yeniliyor hakkımızda hayırlısı canlarım inş. sağ salim bizde kucağımıza alırız kuzucukları:asigim:

Tuğbacım ne güzel yazmışsın sen ya.... ben de bu ikilemi yaşayıp duruyorum. Ama sabırsızlık daha ağır basıyor ne yazık kiboshayallersmile

canlarım
yazmamamın tek sebebı sızı korkutmak ıstememem
herkesın bır olmuyor cunku40+5te dogum yaptım
oglum ıcerde kaka yapmaya baslamıstı
8 saatte dogdu
boynuna 2 kere kordon dolanmıstı
bukadar anlatayım
allah sızekolay dogumlar nasıp etsın
rabbım yavrumu bıze bagısladı

evet havvacım bizden önceki arkadaşlar meleklerine erken kavuştu ya bizde de sabırsızlık gitgide artıyor elimizden gelse çekip çıkarcaz bebişleri erkenden ne acelemiz varsakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

aynen ben de kızlar
sanki bebişim randevüsuna geç kalmış gibi :mymeka: annesi erkenden bekliyor
iyice beslensin iyice büyüsün ciğerleri iyice gelişsin değil mi?!
sıcacık karnımızda üşüme nedir bilmeden yaşıyor dışarı çıkınca iğneler soğuklar altını kirletmeler gazlar onu bekliyor
ay ne vicdansızmışım ben bilmiyorumkismile

nasıl yani aşkitom 2 kere kordon dolanmasına rağmen nasıl normal doğum yaptın akannehir
neden sezeryana almadılar?
benim arkadaşımın da öyle olmuştu anlatmıştı ne kadar zor olduğunu, ama sponradan sezeryana almışlardı onu

Son düzenleme:
aynen ben de kızlar
sanki bebişim randevüsuna geç kalmış gibi :mymeka: annesi erkenden bekliyor
iyice beslensin iyice büyüsün ciğerleri iyice gelişsin değil mi?!
sıcacık karnımızda üşüme nedir bilmeden yaşıyor dışarı çıkınca iğneler soğuklar altını kirletmeler gazlar onu bekliyor
ay ne vicdansızmışım ben bilmiyorumkismile

Evet canım yaa sonsuza kadar durmayacaklar sonuçta. Er geçç doğacaklar. Tuğba'nın da dediği gibi doğumlar arttıkça biz de kendimizi gaza getiriyoruz galiba :eek:

canlarım
yazmamamın tek sebebı sızı korkutmak ıstememem
herkesın bır olmuyor cunku40+5te dogum yaptım
oglum ıcerde kaka yapmaya baslamıstı
8 saatte dogdu
boynuna 2 kere kordon dolanmıstı
bukadar anlatayım
allah sızekolay dogumlar nasıp etsın
rabbım yavrumu bıze bagısladı

Kıyamam ya Allah yavrunu sana bağışlamış ya önemli olan o canım bundan sonra sağlıklı sıhhatlı uzun bir ömrü olur inş.
darısı başımıza beklemekten çatlayan meraklı hamişlere:CüvCüv:

tuğbacım elbetteki önce sağlıkla kavuşalım bebeklerimize.Ben hep pozitif düşünmeye şartladığım için kendimi işin bu kısmını hiç düşünmeden yazdım fikrimi ama haklısın canım.Önce hepimiz kavuşalım sağlıkla kuzucuklarımıza.

X