benim de karnım cok sert ve küçüldü sanki bir de ağrılar var yürürken leğen kemiklerim çatlıyor...ohaoldumsmile
iyi geceler kızlar. 5 dk.bakayım dedim.Malum hiç vaktimiz olmuyor artık..
ebruli canım hakkında hayırlısı olsun. kanama konusunda takip et kendini doktorunada danış istersen.
Zeynep rahatsızlanmışsın çok geçmiş olsun canım. inşallah çabuk atlatırsın..
Doğumu bekleyen tüm arkadaşlar Allah yardımcınız olsun sağlıkla kucaklayın inşallah kuzucuklarınızı..:Saruboceq:
Doğum yapan tüm arkadaşlarımızında gözü aydın..
O kemik ağrısı bende de var canım. Ölüyorum ağrıdan.
Canım bizim yerimize de kokla bebişini
Ebruli canım hadi geliyo mu bebek
Benim kız doğmayacak valla. Biz böyle mutlu mesut ohhhhh
Sorma Ebrucum yaaa. Artık dedim kızım doğmazsan doğma. Sıkıldım kendimi dinlemekten. Koyverdim gitti...
kızlar hastane şekerlerimin üzerine yazı koyucam karar veremedim ne yazacağıma
biz artık üçü biraradayız hoşgeldin bebeğim
bir dilek tuttum sen gerçek oldun hoşgeldin dünyamıza bebeğim
sizce hangisini yazsam çarşamba sezeryana giriyorum en geç pazartesiye kadar karar vermem lazım
ARYACIM yarın sezeryana giriyomuşsun şimdiden geçmiş olsun güzelim işallah çok güzel geçer ...seni merakla bekliyorum iyileşir iyileşmez öykünü bekliyorum........yarın bebiş kollarında hep öle düşün....hiç anestezi aldınmı uyuyosun ve uyanıyosun korkma
hayırlısı olsun cnm.bende yarın alıcam kucağıma inşallah.:Saruboceq:günaydın arkadaşlar...
uzun zamandır size haber vermek istememe rağmen bir türlü fırsat bulamadım.
1 şubat pazartesi günü sabah 09:20 de epidural sezaryenle kızım dünyaya geldi.
49,5 cm boyu, kilosu doğduğunda 3200 gram iken ertesi gün 3050 grama geriledi.sağlıklı maaşallah, sütümüz de geldi güzel güzel emişiyoruz.adı deniz tabikii...
doğum yapan arkadaşlarımı tebrik ederim, allah hepimizin yavrusunu bağışlasın, annelik gerçekten çok farklı, kutsal bir duygu..
bekleyen arkadaşlarıma da allahtan sabır ve hayırlı doğumlar dilerim...
hepinizi ve bebecikleri öpüyorum.