2010 Şubat Anneleri

benim de karnım cok sert ve küçüldü sanki bir de ağrılar var yürürken leğen kemiklerim çatlıyor...ohaoldumsmile

O kemik ağrısı bende de var canım. Ölüyorum ağrıdan.

Canım bizim yerimize de kokla bebişini

bir daha kan falan gelmedi ama adet olacak gibi bir sancı var 1-2 gündür karnımda kaya gibi ishalde oldum offf doğurmak istıyorum artık
kızımı istiyorum

Ebruli canım hadi geliyo mu bebek
Benim kız doğmayacak valla. Biz böyle mutlu mesut ohhhhh

Sorma Ebrucum yaaa. Artık dedim kızım doğmazsan doğma. Sıkıldım kendimi dinlemekten. Koyverdim gitti...

kızlar hastane şekerlerimin üzerine yazı koyucam karar veremedim ne yazacağıma
biz artık üçü biraradayız hoşgeldin bebeğim
bir dilek tuttum sen gerçek oldun hoşgeldin dünyamıza bebeğim

sizce hangisini yazsam çarşamba sezeryana giriyorum en geç pazartesiye kadar karar vermem lazım

Maviyeşil canım "Bir dilek ttum ve sen gerçek oldun" u çok beğendim ben...
Ebruli canım ben de bu cuma bekliyodum yani öyle bi hissim vardı ama boş çıktı.:sinifsinif:

kızlar cok zor geciyor dimi zaman.. neyse max 1 ay sürer dimi? :) dogumlar da azaldı mı ne? bebiklerin fotolori topiği nerdeydi?? bari foto bakalım..

escoscum bir ay mı? akannehir
dur yüreğimize indirme.
gelsinler işte 15 gün içinde :ecrin_bebek:

çok basit canım, yarısına ilk seçeneğini yazdır, diğer yarısına 2.seçeneğini yazdırvereliniortak nasıl fikiralkisalkisalkis

Çok saol cnm heyecandan midem yanıyor.dua edin bana daha önce kürtajda almıştım narkoz ama o azdı herhalde bu daha farklıdır.yarın fikir değişip epiduralde olabilirim bana belli olmaz.epidural çok istiyorum ama cesaret edebiliyormuyum bilmiyorum.hayırlısı inşallah.

hayırlısı olsun cnm.bende yarın alıcam kucağıma inşallah.:Saruboceq:

KIZLAR hakkınızı helal edin benim için dua edin yarın inşallah kızıma kavuşucam acayip heyecanlı bir durum kendimi bir tuhaf hissediyorum şimdiden narkoz verilmiş gibiyim değişik bir duygu.ALLAHIN izniyle güzel haberlerle gelicem inşallah.:Saruboceq:

offf offf geçmiyor günleeeerrrr... efkarlandım yahu... oyalanmak için elime ne alsam bırakıyorum sıkılıyorum yahu, nasıl geçecek böyle zaman bilmem :) havva kız erkek farketmiyor benim oglan da nazlı sanki hiç çıkmayacak gibi bugun yarın dogurmayı da bir kenara bıraktım, off pazartesi gelsin de doktor dogum kanalına yanaşmış dese dunyalar benim olacak,

aryyaa canım bizi habersiz bırakma sakın, keyfini çıkar bu gecenin omrunce unutmazsın bu akşamı, hata bir kagıda bir seyler karala bence guzel bir anı olur ilerisi için ...

ARYA canım Allah sağlıklı kolay bir doğum nasip etsin. Sağlıkla alırsın yavrunu kollarına inşallah. Hayırlı haberlerini en kısa zamanda yaz bize canım. Öptüm çok

kızlar mrb 2 şubatta belden uyuşturmalı sezeryan oldum.eger sezeryan olacak olan varsa öneririm.bebegini ilk sen görüyorsun.o an çok güzelll.opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…