2010 Şubat Anneleri

nasılsınız kızlar
bende çok şükür son hazırlıkları tamamladım sayılır ama çok yoruldum

canbahar bence güzel bir fikir ben varım.ama herkes doğursun ilk öncekaydirigubbakcemile3bence çok güzel olur

tabi ki canım,herkesin doğurmasını beklicem.Şubat bitsin herkes doğursun bi bakalım.

sagolun kızlar mafoldumben
havva sıtede yazdıgını goremeseydım telım elımde arıcaktım senı dogurdunmu dıye kaydirigubbakcemile3

selam kizlar bende evde temizlik yapiyorum doguma GITMEDEN YAVAS YASAV YAPIYIM BELKI SANCIMIDA GETIRIDE DOGUMA GIDERIM YANLIZ DUNDEN BERI ACAYIP BIR ISHAL BASLADI BENDE BIRDE BEBEGIM FAZLA OYNAMIYO SIZCE NORMALMI OYNANAMAMAMSI

canbahar, güzel fikir ben de katılmak isterim ,

dilekcim dogum evveli ishal bir belirti diye biliyorum, bebek hareketleri azaldı ise bir şeyler atıstırıp soluna dogru uzanıp 1 saat icindeki hareketleri saymanı öneririm, eger dogum kanalına girdi ise eskiki kadar ozgur hareket etmemesi normaldir, hareketler azaldı mı yoksa niteligi mi değişti onu iyi ayırt etmen lazım, cok tereddut edersen cekinme doktoruna basvur hemen,

selam kizlar bende evde temizlik yapiyorum doguma GITMEDEN YAVAS YASAV YAPIYIM BELKI SANCIMIDA GETIRIDE DOGUMA GIDERIM YANLIZ DUNDEN BERI ACAYIP BIR ISHAL BASLADI BENDE BIRDE BEBEGIM FAZLA OYNAMIYO SIZCE NORMALMI OYNANAMAMAMSI

aynı şeyler bendede var doğurcammı ne?

ishal olduysan bebiş geliyodur alkisalkisalkis

gerçekten ishal doğum belirtisimi ben çok fenayım karnımda kaya gibi sert bir de kızlar az önce tuvalette peçeteye vajinadan kan bulaştı ama çok çok az sonra tekrar tekrar siildim birşey yok bu neydiki..

ebruli, canım biraz daha bekle tekrar tuvalete gidip kontrol et temiz kan mı akıntı gibi mi ayırt edebildin mi?

ebruli, canım biraz daha bekle tekrar tuvalete gidip kontrol et temiz kan mı akıntı gibi mi ayırt edebildin mi?

akıntı vardı aslında onu sildim sonra bulaşan kan temizdi akıntılı falan değildi kıpkırmızı temiz bir kan ve çok azcıktı

canım o zaman çatlama falan olabilir, sen yine takibini yap elbette ama çok panikleme...

ıynamama olayı gercekten zor bişi..takip istiyor.. benimkinin hareketleri dunden beri geri geldi çok mutluyum kıpır kıpır gene.. ama ben bu doktor konrolumde konusayım bu hafta diyourm..
akıntı vardı aslında onu sildim sonra bulaşan kan temizdi akıntılı falan değildi kıpkırmızı temiz bir kan ve çok azcıktı
akıntı oluyor bn de de.. bişi sorcam kan başka bi yerden gelmiş olabilir mi?? (hemoroid kıl donmesi kesik falan va mı?) yoksa bence sor doktora tel aç..

Pınarın iyi olduguna ok sevindim sabahtan beri aklımdaydı bi türlü gidemedim..Maaşallah oğluşuna da kendine de işallah iyilerdir...hayırlıııııı olsuuun!!

canbahar fikir süper benceee..

doğum kitabımda bazı kimselerde doğumdan önce kusma ya da ishal olabileceği yazıyor
ben adet olmadan önce hep ishal gibi olurum, kasılmalardan mıdır sancılardan mıdır bilmem bu da öyle birşy olsa gerek

Ebruli canım Zeynepb de de olmuştu benzer bi şey dr vajina ağzındaki yumuşamadan olmuş demişti.

benim de karnım cok sert ve küçüldü sanki bir de ağrılar var yürürken leğen kemiklerim çatlıyor...ohaoldumsmile

iyi geceler kızlar. 5 dk.bakayım dedim.Malum hiç vaktimiz olmuyor artık..
ebruli canım hakkında hayırlısı olsun. kanama konusunda takip et kendini doktorunada danış istersen.
Zeynep rahatsızlanmışsın çok geçmiş olsun canım. inşallah çabuk atlatırsın..
Doğumu bekleyen tüm arkadaşlar Allah yardımcınız olsun sağlıkla kucaklayın inşallah kuzucuklarınızı..:Saruboceq:
Doğum yapan tüm arkadaşlarımızında gözü aydın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…