nasılsınız kızlar
bende çok şükür son hazırlıkları tamamladım sayılır ama çok yoruldum
canbahar bence güzel bir fikir ben varım.ama herkes doğursun ilk öncekaydirigubbakcemile3bence çok güzel olur
selam kizlar bende evde temizlik yapiyorum doguma GITMEDEN YAVAS YASAV YAPIYIM BELKI SANCIMIDA GETIRIDE DOGUMA GIDERIM YANLIZ DUNDEN BERI ACAYIP BIR ISHAL BASLADI BENDE BIRDE BEBEGIM FAZLA OYNAMIYO SIZCE NORMALMI OYNANAMAMAMSI
aynı şeyler bendede var doğurcammı ne?
selam kizlar bende evde temizlik yapiyorum doguma GITMEDEN YAVAS YASAV YAPIYIM BELKI SANCIMIDA GETIRIDE DOGUMA GIDERIM YANLIZ DUNDEN BERI ACAYIP BIR ISHAL BASLADI BENDE BIRDE BEBEGIM FAZLA OYNAMIYO SIZCE NORMALMI OYNANAMAMAMSI
ebruli, canım biraz daha bekle tekrar tuvalete gidip kontrol et temiz kan mı akıntı gibi mi ayırt edebildin mi?
ıynamama olayı gercekten zor bişi..takip istiyor.. benimkinin hareketleri dunden beri geri geldi çok mutluyum kıpır kıpır gene.. ama ben bu doktor konrolumde konusayım bu hafta diyourm..selam kizlar bende evde temizlik yapiyorum doguma GITMEDEN YAVAS YASAV YAPIYIM BELKI SANCIMIDA GETIRIDE DOGUMA GIDERIM YANLIZ DUNDEN BERI ACAYIP BIR ISHAL BASLADI BENDE BIRDE BEBEGIM FAZLA OYNAMIYO SIZCE NORMALMI OYNANAMAMAMSI
akıntı oluyor bn de de.. bişi sorcam kan başka bi yerden gelmiş olabilir mi?? (hemoroid kıl donmesi kesik falan va mı?) yoksa bence sor doktora tel aç..akıntı vardı aslında onu sildim sonra bulaşan kan temizdi akıntılı falan değildi kıpkırmızı temiz bir kan ve çok azcıktı
Pınarın iyi olduguna ok sevindim sabahtan beri aklımdaydı bi türlü gidemedim..Maaşallah oğluşuna da kendine de işallah iyilerdir...hayırlıııııı olsuuun!!Merhaba herkese...Bügün ancak girebildim nete. Sabah biraz ortalığı toplayayım dedim..Sonra kayınvaldem geldi. Ardından da bebek arabamızı almaya çıktık. Çok yoruldum bugün... Merak edenler olmuş. Çooookkkkk sağolsunlar.. Merak edilmek, güzel şey opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan henüz doğurmadım ne yazık ki( Doğmaya da niyeti yok bu cadının..
Zeynepçim çok geçmiş olsun. Aman dinlen bol bol. Kız evden de çıokmıyoz nasıl beceriyoz üşütmeyi biz ya hu....
Sumifer-Pınar öğleden sonra mesaj attı. Bebeği kollarımdaymış. İkisi de gayet sağlıklı çok şükür...