sancılarım çok sıklaştı acil gidiyorum
kızlar uyuyamıyorum heyecandan
gündüz arkadaşım birşey tarif etmişti biraz önce uyguladım: açıklığı ölçtüm parmaklarımla, 4cm sanki, eğer doğru şey yaptıysam
ay noluyor ya!
kendim bile inanmıyorum bazen dediklerime bilmiyorumkismile
Allah Akpak hakkında hayırlısını versin işallah bir avazda kurtulursun ama ne güzel adım adım anlatmışsın bize.. Kimse de yokmuş anlaşılan.. Ay canım inşallahh iyisinizdir.. Şu sıralar doğum yapmış yada yapıyor olabilirsin.. Hepimize allah rahat doğum nasip etsin..kızlar yalancı sancılarmış ama bir saat sürdü 10 dakika aralıklarla. sonra bir kere 5 dakikada geldi ondan sonra sıklığı baya azaldı
ama size bir diyeceğim var: bebek baya bir aşağı indi, yürümemde değişiklik var zorlanıyorum artık ve kasıklarımda ağrı oluyor bir de midemin orası boşaldı elimle mideme rahatca ulaşabiliyorum dün yapamıyordum :)))
ve inanır mısınız bebeğin aşağı indiğini hissettim, 3-4 kez aşağı doğru hareket etti. şöyle oluyor: birden bir baskı oluyor ve kımıldama ve idrarda sıkışma gibi hissediyorum ama tuvalete gittiğimde hiç idrar gelmiyor ya da azıcık geliyor.
benden uzun süre haber alamazsanız doğurdum demektir
benim inatçı kocam götürürse eğer yarın doktora gideceğim (bugün götürmedi gıcık), öğleden sonra da misafirim var alsanaalsanasmile
akşama birşey yazmazsam doğurdum listeye eklersiniz kaydirigubbakcemile3 doğurmazsam akşama yazarım doktorun ne dediğini.
Sağol canım. ama cok da rahat uyuyamıyourm malum sürekli bi kulağım karnımda ama az azz sesler oluyor öff bunalıyourm ama sabah kalktığım gibi bi posta ağladım bebişime bişii olmasın diye diye.. Çok kafaya takıyourm takmasam daha kötü.. lütfen bişii olmasın!!Duramazsam bi nst ye daha girerim gidip.. Ama bu sefer doktor beni bırakmayabilri böyle gelmeye devam edersen sıkıntı oldugu açık dedi.. Ama gitmezsem o sıkıntı bende kalıyor..Neyse sabah sabah kendi kendime takılıyorum ben de..İyi geceler Esracım. Habersiz bırakma bizi... Allah Yardımcısı olsun hepimizin...İnşallah sen de sağlıkla kovuşacaksın meleğine
gunaydin kizlar akpak cnm merak etim acaba nasil oldum bende de su an karin agrisi bel agrisi tavan yapti zor duruyorum bakalim ogleye kadar gecermi yalanci olmasin diye dusunuyorum rezil olmim acile bilmiyorumkismile ama nerden bilcem ya ben doguruyorumu bazen yalanci olurmus vala isimiz zor
kızlar nerdesiniz ya kimse yok bugun kaç oldu bakıyorum herkes doguma mı gitti yoksam??bilmiyorumkismile
dün gecenin bir yarısı acildeydik. saate bakamadım ama 3- 3:30 civarıydı galiba
zavallı kocişimi uyandırdımzaten yorgun ve uykusuzdu :1ninca:
gittiğimizde ebe açılmayya baktı ve zorladı acıdı biraz
hiç açılman yok senin dedi akannehir ntsye bağladı beklerken eşim uyudu canım benim
nts sonucuna baktı ebe ve hiç sancın yok dedi sempatiksalakcinni :1shok: küçük küçük var onlara sancı bile denmez dedi :1shok:
çok utandım çok
aslında öyle nazlı bir yapım yoktur zaten gece 12den beri 5 dakika aralıklarla sancı çektim en son 02:30 da eşimi uyandırdım sempatiksalakcinni
ya ufff sizden de çok utandım :kedi: kusura bakmayın
ama dünkü tecrübeme göre "dayanamayacak kadar çok acı çektiğimde" hastaneye gideceğim. neyse
Ay sumifercim seni de merakta bıraktım ama butun gun yine gezdim hastanelerde.. yorgunluktan öldüm... bebişin hareketlerinde azalma var evet.. sağolsun kendi doktorumuzda cok acık sozlu oldurdu diriltti beni.. o sırada tesadüf sumiferde oradaymış.. sana mı diyordu diyor :))
tabi ben ii bi aglamaklı oldum korkuttu iyiden beni.. Sezeryan namı alıp yurudugu icin doktorumuzun, tabi ben de dusundum tasındım ozlemzafer arkadasımızın dogum yaptıgı normal doğum taraftarı (ters acıdan bir doktor yorumu ve izleme için) diger hastaneye hemen randevu aldım.. Ogleden sonra eve gelip hazırlanıp oraya gittim..Orada da baya bi tahliller olcumler yapıldı.. Sabah kendi doktorum kan akışı kordon vs. gibi durumlar ok demişti suyu içinde şimdilik normal NST de cok kotu değil ama takip gerekli koru olursa ahydi sezercik demişti..
Bu normal dogumcu doktor da kanı kordon gelişim vs normal dedi.. yediğim 100 çikolata süt vs ile de hareketler NST de normale yakın cıktı ama bu doktorda suyunda azalma var dedi.. Yani ortada biraz bi sıkıntı var gibi..Sıkı takip gerekiyor dedi hareketleri iyi dinle dedi.. Bir de bende tansiyon 15-10 13,5-10 gibi çıktı. Zaten ödem vs sorunum var..HAreket konusu ise gerçekten cok onemliymiş son haftalarda ben bu kadar onemli oldugunu bilmiyordum siz de takip edin mutlaka.. Eskisi gibi değil ömercik ama hareket ediyor.. sessizleşirse hemen koşcam hastaneye tetikteyiz yani.
doktor normalden az ise onemli dedi..Bir de bendeki bu yukselen tansiyon normal dogumda sorun çıkarırmış ayrıca bende sancı faalan cıkmıyor sancı yokken boyle sıkıntıda cıkıyorsa bebek sancı gelince dayanamaz o yuzden sezercik benim için daha uygunmuş.. Kendi doktorumu da teyit ettirmiş oldum.. AMan haberi olmasın!!:kedi:
hepinize cok tesekkürler beni merak ettiğiniz için.. en buyuk desteksiniz vallahi.. allah razı olsun...kaydirigubbakcemile5olumunekankayizsmile
Allah Akpak hakkında hayırlısını versin işallah bir avazda kurtulursun ama ne güzel adım adım anlatmışsın bize.. Kimse de yokmuş anlaşılan.. Ay canım inşallahh iyisinizdir.. Şu sıralar doğum yapmış yada yapıyor olabilirsin.. Hepimize allah rahat doğum nasip etsin..
Sağol canım. ama cok da rahat uyuyamıyourm malum sürekli bi kulağım karnımda ama az azz sesler oluyor öff bunalıyourm ama sabah kalktığım gibi bi posta ağladım bebişime bişii olmasın diye diye.. Çok kafaya takıyourm takmasam daha kötü.. lütfen bişii olmasın!!Duramazsam bi nst ye daha girerim gidip.. Ama bu sefer doktor beni bırakmayabilri böyle gelmeye devam edersen sıkıntı oldugu açık dedi.. Ama gitmezsem o sıkıntı bende kalıyor..Neyse sabah sabah kendi kendime takılıyorum ben de..
Kızlar Ebruliden hiç haber yok mu yaa? Dogum yaptıysa da simdiye gelirdi değilmi?? 1 haftayı geçti?? NE oldu acaba ya?:uhm:
gunaydin kizlar akpak cnm merak etim acaba nasil oldum bende de su an karin agrisi bel agrisi tavan yapti zor duruyorum bakalim ogleye kadar gecermi yalanci olmasin diye dusunuyorum rezil olmim acile bilmiyorumkismile ama nerden bilcem ya ben doguruyorumu bazen yalanci olurmus vala isimiz zor
dün gecenin bir yarısı acildeydik. saate bakamadım ama 3- 3:30 civarıydı galiba
zavallı kocişimi uyandırdımzaten yorgun ve uykusuzdu :1ninca:
gittiğimizde ebe açılmayya baktı ve zorladı acıdı biraz
hiç açılman yok senin dedi akannehir ntsye bağladı beklerken eşim uyudu canım benim
nts sonucuna baktı ebe ve hiç sancın yok dedi sempatiksalakcinni :1shok: küçük küçük var onlara sancı bile denmez dedi :1shok:
çok utandım çok
aslında öyle nazlı bir yapım yoktur zaten gece 12den beri 5 dakika aralıklarla sancı çektim en son 02:30 da eşimi uyandırdım sempatiksalakcinni
ya ufff sizden de çok utandım :kedi: kusura bakmayın
ama dünkü tecrübeme göre "dayanamayacak kadar çok acı çektiğimde" hastaneye gideceğim. neyse
ben gitcem ev işi yapcam ya dayanamıcam boyle d evakit gecmiyor tamam zorlamayalım kendimizi ama kendini dinle dinle olmuyor...zaten kafam hareketlere takılıo kalıo o zaman.. cuma vakti geçtiyse baslıcam işlere...ya en azından makinaları falan bakayımopuyorumnanaktanPapatyacım iki doğumumuz var hayırlısıyla
Esra valla sorma gün gemiyo bi türlü...
İsmi gibi güzel olsun ömrü inşallah.Sağlıkla sıhhatle büyüt bebeğini canım.kızlar dogum yaptım.:)normal istedim ama sezeryan oldum mecburen.bebişim kucagımda ve cok mutluyum.ogusum 2 şubat da oldu. 3,5 kilo 49 cm dogdu adıda asil mert
Bu yönde bir takım tavsiyeler vermemiz doğru olmaz sanırım.İki can var ortada.Zaten bizim de çok bişey bildiğimiz söylenemez.(ilk defa yaşayanlar için söylüyorum)Allah verir canım kolaylığını,sen dua et yeter.Biz de burda hep birbirimiz için dua ediyoruz.iyi aksamlar kizlar bende hala tik yok 3 csantim acik olmasina rahmen sanci delinen bir sey yok ben gelmesini istedikce bebgim gelmek istemiyo avusturyada yasiyorum 3 bucuk yasinda bir kizim var aklim hep ondan ben hastaneye yatinca kim bakicak diye kimsemiz yok burda esimde his iyi degildir coocuk bakiminda napicam bilmiyorum keske hemen dogurup eve gonderseler ama burda normal dogum bile yapsan en az 3 gun yatiriyolar sizlerde gelisme varmi yada sanci gelsin diye acilma olsun diye bir doktor tavsiyeniz varmi benim doktorun dediklerini hep yaptim ama hala bir sey yok herkese iyi gecler dogum yapmis anneler Allah anali babli buyutsun dogum yapicak annelere allah bir avazda kurtarsin)))))
Havvacım doğumdan sonra bizi bırakmazsın di mi canım???Cellwe canım inan ki ben de senin gibiyim.P.tesi kontrolüm var açılmam olsun diye dua ediyom. Valla çok sabırsızım ben de... Daha kaç gün beklerim bilemiyorum..
meleksen senle aynıyız canım beni de heyecanlandırdın şimdi.gunaydin kizlar akpak cnm merak etim acaba nasil oldum bende de su an karin agrisi bel agrisi tavan yapti zor duruyorum bakalim ogleye kadar gecermi yalanci olmasin diye dusunuyorum rezil olmim acile bilmiyorumkismile ama nerden bilcem ya ben doguruyorumu bazen yalanci olurmus vala isimiz zor