2010 Şubat Anneleri

fato'cum yeni topiğin hayırlı olsun.artık cumartesinden sonra bende girebilirim sizin topiğinize zemuszemus

10 dk bir sancım oluyor kızlar fisfisfis

yalancımı acaba canım bu sancılar.takibe devam 5 dk'ya düşene kadar bak saatine.geliyormu yoksa bebiş.:uhm:

kızlar dogum yaptım.:)normal istedim ama sezeryan oldum mecburen.bebişim kucagımda ve cok mutluyum.ogusum 2 şubat da oldu. 3,5 kilo 49 cm dogdu adıda asil mert

maşallah asil mertte.Allah analı babalı büyütsün canım.gözünüz aydın.

Kızlar Escos dan haber varmı.hastaneyi aradım sezeryana aldılarmı diye sordum.bugün hiç sezeryanla doğum yapan yokmuş.
aklım kaldı esra'da bi haber verse keşke inşallah herşey yolundadır ömer oynamıştır.bilmiyorumkismile

iyi aksamlar kizlar bende hala tik yok 3 csantim acik olmasina rahmen sanci delinen bir sey yok ben gelmesini istedikce bebgim gelmek istemiyo avusturyada yasiyorum 3 bucuk yasinda bir kizim var aklim hep ondan ben hastaneye yatinca kim bakicak diye kimsemiz yok burda esimde his iyi degildir coocuk bakiminda napicam bilmiyorum keske hemen dogurup eve gonderseler ama burda normal dogum bile yapsan en az 3 gun yatiriyolar sizlerde gelisme varmi yada sanci gelsin diye acilma olsun diye bir doktor tavsiyeniz varmi benim doktorun dediklerini hep yaptim ama hala bir sey yok herkese iyi gecler dogum yapmis anneler Allah anali babli buyutsun dogum yapicak annelere allah bir avazda kurtarsin )))))

akpak, canım meraktan soruyorum sancıları karnında kı kasıkta mı belinde mi hissediyorsun? tarif edebilir misin?

Son düzenleme:
10 dk bir sancım oluyor kızlar fisfisfis
hadi hayırlısı canım doğum çok yakın desene
ayy çok heyecanlandım ya

kızlar dogum yaptım.:)normal istedim ama sezeryan oldum mecburen.bebişim kucagımda ve cok mutluyum.ogusum 2 şubat da oldu. 3,5 kilo 49 cm dogdu adıda asil mert

Canım gözün aydın. Allah analıo babalı büyütsün.

Allah yardımcın olsun canım.

Esracım canım...ıyi haberlerine sevindim. Çok merak ettik seni. Pınar hastaneyi bile aradı bilmiyorumkismile Allah sağlıkla kavuştursun seni yavruna inşallah. Şimdi tarih falan vermediler mi sezercik için

esracım ohh sevindim
ömercik oynuyomuş kereta
onunda totoşu ısırmayı hak etti
hayırlısı olsun normal sezer fark etmez sağsalim kurtulunda canım gerisi boş

esra gözün aydın canım sevindik haberlerine, iyi etmişsin doktorunu teyit ettirmekle, hakikaten bu sağlık konusunda hep bir kontrol doktoruna ihtiyaç oluyor ya,

bak kendini uzmene hiç gerek yokmuş gerçekten de, sen taşıyorsun bebeği hareketini huyunu sen daha iyi bilirsin tabi

Esracım canım...İyi haberlerine sevindim. Çok merak ettik seni. Pınar hastaneyi bile aradı bilmiyorumkismile Allah sağlıkla kavuştursun seni yavruna inşallah. Şimdi tarih falan vermediler mi sezercik için
yok tarih almadım ama yakın anladığım sorun olursa gel dedi doktor heran gidebilirm herşeyimi hazırladım.. uyku setimi almamıştım karar veremiyordum doktor dönüşü girdim bi yerden kalan eksilerin hepsini aldım..:)) ama moralim duzeldi biraz ya..
esracım ohh sevindim
ömercik oynuyomuş kereta
onunda totoşu ısırmayı hak etti
hayırlısı olsun normal sezer fark etmez sağsalim kurtulunda canım gerisi boş
valla sorma sağ salim gelsin ben onun poposuna saat yapcam..:))aklinialirimsmile

bence de ya en mantıklısı teyit bi kere daha anladım..evet haklısın doktorlarda zaten sen soyliceksin biz yapcaz dediler durdular.. bakalım kızlar ya içim rahatladı ama sağ salim bebişimi görene dek hep tetikte olucam.. zor zanaatmiş be annelik.. büyük sprumluluk can bu yani..nihayetinde minicik bebek senin kararlarına bakıyor...
CADIARZUopuyorumnanaktan

esra canım özelden telini atabilir misin bana... Bugün mahvolduk sana ulaşacağız diye...ıstersen ben de gönderebilirim sana telini vermek istemezsen

Pınar canım seninle de konusamadık hiç ama ne güzel bak oğluşuna kavuşuyorsun kısmetse cumartesi sabahtan..hem de herşey yolundaymış.. Maaşallah hadi şimdiden gözün aydın!!:)) bakarsın ben de yetişiirm sana kaydirigubbakcemile:CüvCüv:

Havva' cım evet kısmet olursa normal dogum bekliyorum ben de simdilik bir engel yok, ama işte dun bugun iyi değilim iyice sabırsıza vurdum, acele etmek iyi değil biliyorum ama bir an evvel dogsun istiyorum artık :) bu kadar sabrettim 1 hafta daha sabredemem gibi geliyor simdi... gecikirse doktor sezaryen yapacak ona da mecbur kalmak istemiyorum...

Cellwe canım inan ki ben de senin gibiyim.P.tesi kontrolüm var açılmam olsun diye dua ediyom. Valla çok sabırsızım ben de... Daha kaç gün beklerim bilemiyorum..

havva, benim de kontrol pazartesi sabah, kanala girmiş desin, o da yeter, benimki inmedi hala, bu haldeyken de suyum gelse normal yapamıcam demek ya, off bu kadar takmamak lazım kafaya biliyorum ama hakikaten 9 ay gecti bu 7 gun gecmez simdi

biz yatıyoruz teyzeler, uykuyla zaman geçer azıcık hem, son ümidim o :), herkese iyi geceler, sabaha gorusuruz...

iyi geceler kızlar biz de yatalım yarın sabah erkenden gorusuruz.. optuk sizi!! bizim için de dua edin.. tatlı ruyalar!!

ıyi geceler Esracım. Habersiz bırakma bizi... Allah Yardımcısı olsun hepimizin...ınşallah sen de sağlıkla kovuşacaksın meleğine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…