Cnm Allah yardimcin olsun dualarimiz seninle..
secılcım cok az kalmıs ya heyecan doruktadır sımdı saglıklı kolay bı dogum olsun ınsallah canımmm
Merhaba kızlar biz dr'dan az önce geldik.
Nst'ye girdik yaramaz oğlum aletden kaçtı durdu.eskiye göre hareketleri daha az ama vuruşları kuvvetliydi sancı çıkmadı hiç.
veee sezeryan günümüz belli oldu.06.02.2010 cumartesi günü saat 8:30 da.
dr'umuz zamanı gelmiş artık ya bu akşam yada yarın sabah alalım dedi.yok babam şehir dışında c.tesi olsun dedim.kabul etti ama sancın,kanaman,suyun olursa hemen geliyosun acil sezeryana alıyoruz dedi.benim akıllı oğlum bekler dr'umuz stres yapıyor nedense.
kilomuz geçen hafta 3.320 di bu hafta 3.250 dedi.ee nasıl düşmüş dedim makineler bebeğinden duruşundan eksik ölçüyormuş.bide 200 300 gram farkeder doğuncada dedi.iyi dedim napalım.
bana ultrasonda bakılırken ESCOS Esra arkadaşımız geldi aynı dr'a muayeneye gidiyorduk.2 gündür oğlu hareket etmiyormuş 37+5 paniklemişti dr benden sonra ona bakacaktı.beklemenin anlamı yok sezeryana alabiliriz seni dedi heyecanlanmıştı esrada az konuşabildik moralini yüksek tutmasını söyledim inşallah iyi haberlerle gelir.
canım sende mi sezercik olcen hayırlısı olsun Allah yardımcın olsun kolaycacık atlatırsın
inş. seninde az kaldı desene sağ salim kavuşursun kızına inş.:Saruboceq:
cnm evet bende sezercik olucam ama cesaret edemedim bebişimi tehlikeye atmaya hem enfeksiyon hem kordon dolanması korktum biliyorum bu durumlardada normal doğuranlar oluyor ama sanırım hakkımda hayırlısı buymuş.ALLAHIM hepimize hayırlısını nasip etsin inşallah.:Saruboceq:
arkadaşlar bana da dua eder misiniz.ben de bugün sezeryan olacağım.aslında vucudum normale müsaitmiş ama ben korktuğum için kendimi kasıyormuşum.vucudum nahif olduğundan doktıorumla sezeryana karar verdik.lütfen du edin.lütfennnnn
Demek sen de doğum gününü aldın.Hadi hayırlısı canım,Allah acılarımızı azaltsın.Güzel haberlerini bekliyoruz..
sağol canım.senin içinde hayırlısı olsun.
sen yine drun ve aneztesi drun ile görüş ortak verilen karar neyse doğrudur canım.
az kaldı meleklerimizi kucağımıza almaya.
oyy maşallah ya hayırlı olsunArkadaşlar Aykızz dan haber varrr... Doğum yapmış...Mesajını yazıyorum...Allah sağlıkla nanalı babalı büyütsün inşallah
Kızlar ben de aldım meleğimi kollarıma Allahın izniyle. Normal doğum. Biraz zorladı ama şimdi kızım da ben de iyiyiz şükür. 4600 gr 51 cm. Hepinizi öpiyorum...
dualarım seninle canım herşey güzel olucak alıcaksın meleğini kucağına ohhKızlar ben pazar günü sezeryan oluyorum ALLAH nasip ederse.dualarınızı esirgemeyin çok heyecan sardı beni.genel anestesi.açıkçası ben istedim bende hem enfeksiyon hem hemoroid var hemde kızımın boynuna kordon dolanmış.en risksiz hangisi dedim doktoruma sezeryan dedi.panik olduğum içinde genel anestesi önerdi.o karısınada öyle yapmış.herhalde şu 3 gün çok heyecanlı geçecek.
ohh almışsın meleğğini kollarına ne mutlu canım hayırlı olsunarkadaşlar bana da dua eder misiniz.ben de bugün sezeryan olacağım.aslında vucudum normale müsaitmiş ama ben korktuğum için kendimi kasıyormuşum.vucudum nahif olduğundan doktıorumla sezeryana karar verdik.lütfen du edin.lütfennnnn
kızlar slm bende yarın sabah 7 de sezeryan olacam hakkınızı helal edın hepinizi cok sevıyorum canlarım benım saglıklı bı sekılde alırız yavrularımızı kucagımıza inş. bana dua edin olur mu öptüm hepinizizemuszemus
kızlar slm bende yarın sabah 7 de sezeryan olacam hakkınızı helal edın hepinizi cok sevıyorum canlarım benım saglıklı bı sekılde alırız yavrularımızı kucagımıza inş. bana dua edin olur mu öptüm hepinizizemuszemus
canım Allah hayırlısıyla, kolaca kurtulmayı nasip etsin inşallah.Dualarım seninle canım...Hadi getir bakalım damadımı....
bilgencimm, Allah yardımcın olsun canım.dualarımız seninle.
bende senin peşinden gelip ertesi gün olucam sezeryan.
sağlıkla al kucağına bebeğine.
bizi habersiz bırakma emi.
Fato hayırlı olsun yeni topik.Biz de doğurunca geliriz artık zemuszemus
kızlar dogum yaptım.:)normal istedim ama sezeryan oldum mecburen.bebişim kucagımda ve cok mutluyum.ogusum 2 şubat da oldu. 3,5 kilo 49 cm dogdu adıda asil mert