2010 Şubat Anneleri

Cnm Allah yardimcin olsun dualarimiz seninle..

secılcım cok az kalmıs ya heyecan doruktadır sımdı saglıklı kolay bı dogum olsun ınsallah canımmm

Saolun kızlar bende sezeryane girerken sizlere edicem inşallah.

cnm hayırlısı olsun sen bende 1 gün önce Alıcaksın ALLAH nasip ederse.ben genel anesteziyi seçtim ama şimdi çok kararsızım acaba epiduralmi deseydim.panik olduğum için eşim ve dr.epidural yapamıyacağımı düşündüler.escosu çok merak ettim inşallah güzel haberlerle gelir.:Saruboceq:

cnm sabah 07:30 da gördüm yazını sana çok dua ettim inşallah güzel geçmiştir kavuşmuşsundur meleğine iyi haberlerle gel inşallah.:Saruboceq:

Demek sen de doğum gününü aldın.Hadi hayırlısı canım,Allah acılarımızı azaltsın.Güzel haberlerini bekliyoruz..

evet ya aldım günümü sonunda.
amin inşallah sağsalim atlatır kavuşurum oğluma.

sağol canım.senin içinde hayırlısı olsun.
sen yine drun ve aneztesi drun ile görüş ortak verilen karar neyse doğrudur canım.
az kaldı meleklerimizi kucağımıza almaya.

dogumlar hızlandı,

benim de sabahtan beri sag kasıımda ve belimin sag kısmında tatlı tatlı bir sızlama var bunun tatlısı nasıl oluyor demeyin yahu sabrı tükettim deli gömlegi giyeceğim haftaya kadar :) umarım bu sancıların boyle ufak ufak artan cinsindendir... offf offf

oyy maşallah ya hayırlı olsun
dualarım seninle canım herşey güzel olucak alıcaksın meleğini kucağına ohh
ohh almışsın meleğğini kollarına ne mutlu canım hayırlı olsun

aykızz maşallah canım sana da bebeğine de çok sevindim allah analı babalı büyütsün...

kızlar slm bende yarın sabah 7 de sezeryan olacam hakkınızı helal edın hepinizi cok sevıyorum canlarım benım saglıklı bı sekılde alırız yavrularımızı kucagımıza inş. bana dua edin olur mu öptüm hepinizizemuszemus

canım Allah hayırlısıyla, kolaca kurtulmayı nasip etsin inşallah.Dualarım seninle canım...Hadi getir bakalım damadımı....

bilgencimm, Allah yardımcın olsun canım.dualarımız seninle.
bende senin peşinden gelip ertesi gün olucam sezeryan.
sağlıkla al kucağına bebeğine.
bizi habersiz bırakma emi.

canım Allah hayırlısıyla, kolaca kurtulmayı nasip etsin inşallah.Dualarım seninle canım...Hadi getir bakalım damadımı....

bilgencimm, Allah yardımcın olsun canım.dualarımız seninle.
bende senin peşinden gelip ertesi gün olucam sezeryan.
sağlıkla al kucağına bebeğine.
bizi habersiz bırakma emi.

saolun kızlar ya inş. sag salim bıter

Allah yardımcın olsun Bilgen, sende bizim için dua et. Hayırlısı ile kurtulursun inş.

canım hadi gözün aydın son saatler meleğine kavuşmaya
taa cennetten mis kokulu minicik bi melek senin olmaya geliyo hayatına neşe ve anlam katmaya bu günü unutma yarın annesin çok heyecanlı demi ya

kızlar dogum yaptım.:)normal istedim ama sezeryan oldum mecburen.bebişim kucagımda ve cok mutluyum.ogusum 2 şubat da oldu. 3,5 kilo 49 cm dogdu adıda asil mert

canım gözün aydın, darısı bizim başımıza,

mesajlara bakamadım tam arada haberi gelen diğer arkadaşların da gözü aydın,

aykızz a şaşırdım yahu 4.600 e normal dogum nasıl izin koparmış doktordan :)

kızlar dogum yaptım.:)normal istedim ama sezeryan oldum mecburen.bebişim kucagımda ve cok mutluyum.ogusum 2 şubat da oldu. 3,5 kilo 49 cm dogdu adıda asil mert

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…