kızlar bi de önden açılan balenli sütyen bakkıyorum netten de bulamadım ustten acılan emzirme sütyeni almıştım ben ama onden acılan alın diyo ya.. siz nerden aldınız marka vs soylermisiniz ben balenli toparlayıcı 95 beden bakıyorum..biçok marka 85e kadargaliba..90 da olur sıkarız kendimizi.. napalım
netten baktım o da ustten acılıyor? onden acılan arıyorum.. oyle mi linki varsa gonderirmmsn cnm?Slm kızlar geçmişi okuyamadım daha herkes iyidir umarım.escos cum cnm iyi olmana sevindim.
bebettonun aldım ben 95 bedenini.15 tl ye.
bakıyorum hemen cok thanksescos o aradıklarından mothercarede var 48 ytl fiyatlarıda
kızlar bugün gene kontrolüm vardı nst normal çıktı ama suyum azalmış bundan sonra 3 günde bir gidicem doktora. sezaryen için bir tarih vermedi doktor bebeğin normal gelişini beklicez dedi bu sayede sancı ve kasılmalarla vücut kendini süt üretimine daha kolay hazırlarmış. şu an hatırlayamadığım başka faydalarından da bahsetti. benim için de sevindirici oldu doğumun başlangıç evrelerini yaşamış olucam zaten böyle olmasını arzu ediyordum. hepimizin hakkında hayırlısı olur inşallah
ay maaşallah bebişine canım. peki sezeryan olacaksın ama normal dogum işaretleri geldikten sonra oyle mi dogru mu anladım? neden nromale devam etmicek suyunuz azaldı diye mi? bizde de oyle bi sorun var gibi de..merakım ondannboshayallersmilekızlar bugün gene kontrolüm vardı nst normal çıktı ama suyum azalmış bundan sonra 3 günde bir gidicem doktora. sezaryen için bir tarih vermedi doktor bebeğin normal gelişini beklicez dedi bu sayede sancı ve kasılmalarla vücut kendini süt üretimine daha kolay hazırlarmış. şu an hatırlayamadığım başka faydalarından da bahsetti. benim için de sevindirici oldu doğumun başlangıç evrelerini yaşamış olucam zaten böyle olmasını arzu ediyordum. hepimizin hakkında hayırlısı olur inşallah
netten baktım o da ustten acılıyor? onden acılan arıyorum.. oyle mi linki varsa gonderirmmsn cnm?
sagol cnm bu arada :) aksam ustu gene gtcm nst ye karar verdim hareket konusu tırsttırttıyor beni..
yolluyabildim en sonundaakannehirkızlar bugün gene kontrolüm vardı nst normal çıktı ama suyum azalmış bundan sonra 3 günde bir gidicem doktora. sezaryen için bir tarih vermedi doktor bebeğin normal gelişini beklicez dedi bu sayede sancı ve kasılmalarla vücut kendini süt üretimine daha kolay hazırlarmış. şu an hatırlayamadığım başka faydalarından da bahsetti. benim için de sevindirici oldu doğumun başlangıç evrelerini yaşamış olucam zaten böyle olmasını arzu ediyordum. hepimizin hakkında hayırlısı olur inşallah
kızlar bugün gene kontrolüm vardı nst normal çıktı ama suyum azalmış bundan sonra 3 günde bir gidicem doktora. sezaryen için bir tarih vermedi doktor bebeğin normal gelişini beklicez dedi bu sayede sancı ve kasılmalarla vücut kendini süt üretimine daha kolay hazırlarmış. şu an hatırlayamadığım başka faydalarından da bahsetti. benim için de sevindirici oldu doğumun başlangıç evrelerini yaşamış olucam zaten böyle olmasını arzu ediyordum. hepimizin hakkında hayırlısı olur inşallah
saol esracım aynen senin dediğin gibi olucak normal doğum belirtileri başlıcak ama ben epidural sezaryen olucam cunku bebeğim iri biraz ve benim çatım dar, en büyük etken çatımın dar oluşu.. son haftalarda su azalması normalmiş ama daha yakın takip gerektiriyor sen de en hayırlı zamanda bebişine kavuşursun inşallah canımay maaşallah bebişine canım. peki sezeryan olacaksın ama normal dogum işaretleri geldikten sonra oyle mi dogru mu anladım? neden nromale devam etmicek suyunuz azaldı diye mi? bizde de oyle bi sorun var gibi de..merakım ondannboshayallersmile
tamam hayatım Şenizcnm sana kaç dk özelden msj atmaya çalışıyorum site hata veriyor.dur birdaha deniyeyimsempatiksalakcinni
canım masallah bebegıne...
ıyı tarafından bak 3 gunde bı ıpek hanımla randewun war desene :hulya:
Canım maşallah bebişine... İnşallah sağlıklı doğumların olur canım...
saol esracım aynen senin dediğin gibi olucak normal doğum belirtileri başlıcak ama ben epidural sezaryen olucam cunku bebeğim iri biraz ve benim çatım dar, en büyük etken çatımın dar oluşu.. son haftalarda su azalması normalmiş ama daha yakın takip gerektiriyor sen de en hayırlı zamanda bebişine kavuşursun inşallah canım
tamam hayatım Şeniz
saol zeynepcim senin durumun nasıl gecen doktora gitmek için çıktın ben dün girmeyince herşeyden bihaber kaldım nişan mıymış o?
ya nebileyim 9 ay boyunca hiç hamile gibi davranmadım, her işimi gördüm, kaynıma bile baktım. ufak bir ağrıya dayanamıyor diye içinden geçirirse eşim diye böyle utandım işte. hani bir de gecenin bir yarısı gidincebu arada, akpak canım hiç utanma, bana herkes dedi ki dogurmadan hastaneye git gel illa ki yapılacak, sonucta tedbirli davranılmayacak aman boşver denecek konu değil ki bu,
en azından öğrenmiş oluyoruz... öyle düşün.
gündüz gitsem neyse de gece gece bu karda kışta gitmek ve sonunda ebenin hiç sancın yok demesi utandırdı beni :kedi:gunaydın kızlar... yada tunaydın mı deseydım kaydirigubbakcemile3
gece yıne kasıklarım belım Allah ne verdıyse agrıdı durdu...ruvucsum 5 tane dogurmadık ya tabı panıklıyoruz gıdıcez gelıcez hastaneye olurmu kız oyle sey kaydirigubbakcemile
o agrı bendede oluyo hele de gecelerı... kasıklarım belım ne varsa baslıyo agrımaya sempatiksalakcinni
kızlar bi de önden açılan balenli sütyen bakkıyorum netten de bulamadım ustten acılan emzirme sütyeni almıştım ben ama onden acılan alın diyo ya.. siz nerden aldınız marka vs soylermisiniz ben balenli toparlayıcı 95 beden bakıyorum..biçok marka 85e kadargaliba..90 da olur sıkarız kendimizi.. napalım
ya nebileyim 9 ay boyunca hiç hamile gibi davranmadım, her işimi gördüm, kaynıma bile baktım. ufak bir ağrıya dayanamıyor diye içinden geçirirse eşim diye böyle utandım işte. hani bir de gecenin bir yarısı gidince
aslında iyi oldu eşim de artık doğumun yaklaştığını daha iyi hissetti ve doğrusu ben nazlanmayacam da kim nazlanacak. kocam mı nazlanacak?! ama beceriksizim işte kaydirigubbakcemile
gündüz gitsem neyse de gece gece bu karda kışta gitmek ve sonunda ebenin hiç sancın yok demesi utandırdı beni :kedi:
zeynepcim o ağrılar bende de var ve öldürüyor inan ki. bazen ilaç mı alsam diyorum ama her ağrıdığında ilaç alsam yazıktır deyip vazgeçiyorum bilmiyorumkismile
canım sütyeni dar alma sakın, süt geri kaçıyormuş diye duydum. sen bol al boşver önden değil de üstten açılsın. önemli olan bebişin beslenmesi. :ecrin_bebek:
hmm o zaman elimde 3 tne var onları kullanayım onden acılan bebek butun memeyle temas etmek istiyormuş o yuzden guven duygusu gelişiyormuş diye okudum da ondan alayım diyordum..zemuszemusselam kızlar, çarşıdan geldik şimdi kardeşimle, çayımı içiyorum, gezmek iyi geldi kafa dağıttım biraz, pijama takımı ve bir yedek gecelik daha aldım ne olur ne olmaz diye, temiz hava guzel bir şeymiş eve kapandım kaldım bunyem kaldırmadı demek ki, depresif olmam normalmiş yani
bu emzirme sutyeni konusunda ayse onerin bir eğitimi vardı orda ustten acılanlardan alın ortadan açılanlardan ziyade demişti, gerekçesini hatırlamıyorum ama ben ustten acılanlardan aldım, heryerde komple ortadan acıp emzirmek cok kolay olmaz gibi dusunuyorum, paylaşayım istedim,
herkese selamlar,
bugun dogum yapacakları takip edemedim geçmişe bakınayım birazcık neler kaçırmışım,