Selam kızlarr... Zor bi gün bu saate kadar...Sabah doktora gittik NST mizde hiç hareket cıkmadı... Bebişim karın yağdığı ilk gn hareket etmiyor oğlum soğuğu sevmiyor bugun de cok soguk ve karlı ya ondan kıpırdamıyor diye düşünüyorum benama bilimsel bi açıklaması yok ne doktor ne ebeler olmaz oyle sey dedi.. Ultrasona girdik, suyumuz kan akışomız vs normal ama hareket yok balık gibi öylee duruyor dedi doktor cok fena oldum sormayın... Ölücek diye ödüm patladı hala da patlıyor.. böyle bişii kimsenin başına geldi mi hatırlamıyorum bahsini topikte..Doktor sevmedim bu durumu dedi ben de cok bozuldum sabah 38 haftalık bi kızı sezeryana alıyorlardı zaten cok tırsmıştım.. seni de bi daha takibe gondereyim tansşyon ve nst ye gir gel dedi olmazsa sezeryana alırım bu durum tehlikeli dedi olmadı bu hafta içinde alırız bebeği dedi... Çok moralim bozuldu sormayın biz daha küçüğüz 37+0 yani.. kilomuz da geçen haftadan beri sadece 80 grm artmış.. Kilo aynı görünğyor boyutlarda nasıl oldu anlamadım gelişmiormu bebeğim acaba?? öff ikinci nst de ilk 10 dk yine aynı hareket yok son 20 dk da hafif hafif hareket vardı.. Kızlar bu saatten sonra bebeğimi kaybetmem dimiii?? Durduk yerde karnımda ölür mü ayy deliricem sormayın...9 cu aydayız düşük gibi bişii olmz dimi..Ne biliyim ama dün falan oynuyordu bugun bi sessizlik var ama soğuk havada oluyor biliyorum arada da doktor sezeryandaydu ben 2 çikolatalı süt 1 ufak çikolata yedim belki acıktı oğluşum diye.. çünkü uzun süre kaldık ya hastanede..
neyse doktor dinle kendini bi durum olursa hemen gelirsin dedi.. Ben hep sancı varmı die kendimi dinliyordum cunku zaten bebeişim de hareket oluyordu şimdi hareketi de dinlicem... Tırsıyorum ya kızlar bişii deyin ... Normal istiyordum ama bilmiyourm her an sezeryana gidebilriiz üstelik bebeişim iyi mi... bu durumla karşılaşan kimse varmı?*
canım aklına hiçkötü şeyler getirme eminim bebişin çok iyidir drdan yanada emin değilsen başkasına da bir git derim çünkü bazı drlar sezeryan yanlısı oluyor ama bazı doğumlarda da sezeryan hem annenin hem bebeğin sağlığı açısından gerekli olabiliyor
hakkında hayırlısı olsun üzülme tamam mı olumunekankayizsmile
Allah yardımcın olsun canım geri sayım başladı desene sendede hayırlısı olsun zemuszemus
ah ne güzel Allah analı babalı büyütmek nasip etsin sonunda reyhanda kavuştu bebişine
kızlar önümüz açıldı doğurun gari :roflol::roflol:
canım sende mi sezercik olcen hayırlısı olsun Allah yardımcın olsun kolaycacık atlatırsın
inş. seninde az kaldı desene sağ salim kavuşursun kızına inş.:Saruboceq: