2010 Şubat Anneleri

fato'cum yeni topiğin hayırlı olsun.artık cumartesinden sonra bende girebilirim sizin topiğinize zemuszemus

10 dk bir sancım oluyor kızlar fisfisfis

yalancımı acaba canım bu sancılar.takibe devam 5 dk'ya düşene kadar bak saatine.geliyormu yoksa bebiş.:uhm:

kızlar dogum yaptım.:)normal istedim ama sezeryan oldum mecburen.bebişim kucagımda ve cok mutluyum.ogusum 2 şubat da oldu. 3,5 kilo 49 cm dogdu adıda asil mert

maşallah asil mertte.Allah analı babalı büyütsün canım.gözünüz aydın.

Kızlar Escos dan haber varmı.hastaneyi aradım sezeryana aldılarmı diye sordum.bugün hiç sezeryanla doğum yapan yokmuş.
aklım kaldı esra'da bi haber verse keşke inşallah herşey yolundadır ömer oynamıştır.bilmiyorumkismile

iyi aksamlar kizlar bende hala tik yok 3 csantim acik olmasina rahmen sanci delinen bir sey yok ben gelmesini istedikce bebgim gelmek istemiyo avusturyada yasiyorum 3 bucuk yasinda bir kizim var aklim hep ondan ben hastaneye yatinca kim bakicak diye kimsemiz yok burda esimde his iyi degildir coocuk bakiminda napicam bilmiyorum keske hemen dogurup eve gonderseler ama burda normal dogum bile yapsan en az 3 gun yatiriyolar sizlerde gelisme varmi yada sanci gelsin diye acilma olsun diye bir doktor tavsiyeniz varmi benim doktorun dediklerini hep yaptim ama hala bir sey yok herkese iyi gecler dogum yapmis anneler Allah anali babli buyutsun dogum yapicak annelere allah bir avazda kurtarsin :KK66:)))))

akpak, canım meraktan soruyorum sancıları karnında kı kasıkta mı belinde mi hissediyorsun? tarif edebilir misin?

Son düzenleme:
10 dk bir sancım oluyor kızlar fisfisfis
hadi hayırlısı canım doğum çok yakın desene
ayy çok heyecanlandım ya

kızlar dogum yaptım.:)normal istedim ama sezeryan oldum mecburen.bebişim kucagımda ve cok mutluyum.ogusum 2 şubat da oldu. 3,5 kilo 49 cm dogdu hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün
fato'cum yeni topiğin hayırlı olsun.artık cumartesinden sonra bende girebilirim sizin topiğinize zemuszemus
bekliyorum canım dört gözle

iyi aksamlar kizlar bende hala tik yok 3 csantim acik olmasina rahmen sanci delinen bir sey yok ben gelmesini istedikce bebgim gelmek istemiyo avusturyada yasiyorum 3 bucuk yasinda bir kizim var aklim hep ondan ben hastaneye yatinca kim bakicak diye kimsemiz yok burda esimde his iyi degildir coocuk bakiminda napicam bilmiyorum keske hemen dogurup eve gonderseler ama burda normal dogum bile yapsan en az 3 gun yatiriyolar sizlerde gelisme varmi yada sanci gelsin diye acilma olsun diye bir doktor tavsiyeniz varmi benim doktorun dediklerini hep yaptim ama hala bir sey yok herkese iyi gecler dogum yapmis anneler Allah anali babli buyutsun dogum yapicak annelere allah bir avazda kurtarsin :KK66:)))))

Allah yardımcınız olsun bakıcak kimsenin olmamaı çok kötü olmuş ama babası bi şekilde idare eder artık bi kaç gün
burda olsa alırlar 3cm açılmayla doğuma
demek her yerde farklı canım Allah kurtarsın

kızlar dogum yaptım.:)normal istedim ama sezeryan oldum mecburen.bebişim kucagımda ve cok mutluyum.ogusum 2 şubat da oldu. 3,5 kilo 49 cm dogdu adıda asil mert

Canım gözün aydın. Allah analıo babalı büyütsün.

Allah yardımcın olsun canım.

İnşallah en hafif haliyle atlatırsın sumifer. Ben sanmıyorum öyle istediğim zaman sezeryana girebileceğimi. Doktorum o tarz konuşmadı hiç. O yüzden garantiye almak için ne zaman dese o zaman koşar giderim sanıyorum. Gece sancım tutsa bütün doktorlar toparlanmaz ben de doğum evine gitmek zorunda falan kalırım sanıyorum
Benim bebeğim de hareket etmiyor escos gibi. Hareketleri çok çok azaldı. Korkuyor insan. Keşke hep kıpır kıpır olsalar.

Merhaba kızlar biz dr'dan az önce geldik.
Nst'ye girdik yaramaz oğlum aletden kaçtı durdu.eskiye göre hareketleri daha az ama vuruşları kuvvetliydi sancı çıkmadı hiç.
veee sezeryan günümüz belli oldu.06.02.2010 cumartesi günü saat 8:30 da.
dr'umuz zamanı gelmiş artık ya bu akşam yada yarın sabah alalım dedi.yok babam şehir dışında c.tesi olsun dedim.kabul etti ama sancın,kanaman,suyun olursa hemen geliyosun acil sezeryana alıyoruz dedi.benim akıllı oğlum bekler dr'umuz stres yapıyor nedense.
kilomuz geçen hafta 3.320 di bu hafta 3.250 dedi.ee nasıl düşmüş dedim makineler bebeğinden duruşundan eksik ölçüyormuş.bide 200 300 gram farkeder doğuncada dedi.iyi dedim napalım.

bana ultrasonda bakılırken ESCOS Esra arkadaşımız geldi aynı dr'a muayeneye gidiyorduk.2 gündür oğlu hareket etmiyormuş 37+5 paniklemişti dr benden sonra ona bakacaktı.beklemenin anlamı yok sezeryana alabiliriz seni dedi heyecanlanmıştı esrada az konuşabildik moralini yüksek tutmasını söyledim inşallah iyi haberlerle gelir.

escos,iyi düşün iyi şeyler olsun canım. Ömer bebeğimiz çok iyi bence.Sakın üzülme,ben senin yerinde olsam başka bir doktora daha giderdim canım.İçimi rahatlatmak için.Ayrıca tepkileri dinlemeden önce çikolata ya da muzlu süt içmeni tavsiye ederim.Bebekleri bayağı hareketlendiriyor.Ben öyle yapıyorum.Ayrıca bizi gelişmelerden haberdar et canım.

Canım ben de bugün seni ve ebruli yi soruyordum arkadaşlara haber var mı diye.Uzun zamandır girmedin.Annem gelmeden doğurmayayım diyordun bak annen geldi ve üstünden 1 hafta bile geçirdin.Senin bebiş de rahat içerde sanırım.Bizi habersiz bırakma canım.

Aykızz la sabah konuşmuştuk kanaması olmuştu değil mi???Allah hayırlısıyla büyütmeyi nasip etsin inşallah.Bu arada doğum hikayesini çok merak ediyorum.Maşallah bebeğine hem kilolu hem normal doğum.

Selam kızlarr... Zor bi gün bu saate kadar...Sabah doktora gittik NST mizde hiç hareket cıkmadı... Bebişim karın yağdığı ilk gn hareket etmiyor oğlum soğuğu sevmiyor bugun de cok soguk ve karlı ya ondan kıpırdamıyor diye düşünüyorum benama bilimsel bi açıklaması yok ne doktor ne ebeler olmaz oyle sey dedi.. Ultrasona girdik, suyumuz kan akışomız vs normal ama hareket yok balık gibi öylee duruyor dedi doktor cok fena oldum sormayın... Ölücek diye ödüm patladı hala da patlıyor.. böyle bişii kimsenin başına geldi mi hatırlamıyorum bahsini topikte..Doktor sevmedim bu durumu dedi ben de cok bozuldum sabah 38 haftalık bi kızı sezeryana alıyorlardı zaten cok tırsmıştım.. seni de bi daha takibe gondereyim tansşyon ve nst ye gir gel dedi olmazsa sezeryana alırım bu durum tehlikeli dedi olmadı bu hafta içinde alırız bebeği dedi... Çok moralim bozuldu sormayın biz daha küçüğüz 37+0 yani.. kilomuz da geçen haftadan beri sadece 80 grm artmış.. Kilo aynı görünğyor boyutlarda nasıl oldu anlamadım gelişmiormu bebeğim acaba?? öff ikinci nst de ilk 10 dk yine aynı hareket yok son 20 dk da hafif hafif hareket vardı.. Kızlar bu saatten sonra bebeğimi kaybetmem dimiii?? Durduk yerde karnımda ölür mü ayy deliricem sormayın...9 cu aydayız düşük gibi bişii olmz dimi..Ne biliyim ama dün falan oynuyordu bugun bi sessizlik var ama soğuk havada oluyor biliyorum arada da doktor sezeryandaydu ben 2 çikolatalı süt 1 ufak çikolata yedim belki acıktı oğluşum diye.. çünkü uzun süre kaldık ya hastanede..
neyse doktor dinle kendini bi durum olursa hemen gelirsin dedi.. Ben hep sancı varmı die kendimi dinliyordum cunku zaten bebeişim de hareket oluyordu şimdi hareketi de dinlicem... Tırsıyorum ya kızlar bişii deyin ... Normal istiyordum ama bilmiyourm her an sezeryana gidebilriiz üstelik bebeişim iyi mi... bu durumla karşılaşan kimse varmı?*

canım aklına hiçkötü şeyler getirme eminim bebişin çok iyidir drdan yanada emin değilsen başkasına da bir git derim çünkü bazı drlar sezeryan yanlısı oluyor ama bazı doğumlarda da sezeryan hem annenin hem bebeğin sağlığı açısından gerekli olabiliyor
hakkında hayırlısı olsun üzülme tamam mı olumunekankayizsmile

Allah yardımcın olsun canım geri sayım başladı desene sendede hayırlısı olsun zemuszemus

ah ne güzel Allah analı babalı büyütmek nasip etsin sonunda reyhanda kavuştu bebişine :nazar:
kızlar önümüz açıldı doğurun gari :roflol::roflol:

canım sende mi sezercik olcen hayırlısı olsun Allah yardımcın olsun kolaycacık atlatırsın
inş. seninde az kaldı desene sağ salim kavuşursun kızına inş.:Saruboceq:

Saolun kızlar bende sezeryane girerken sizlere edicem inşallah.

cnm hayırlısı olsun sen bende 1 gün önce Alıcaksın ALLAH nasip ederse.ben genel anesteziyi seçtim ama şimdi çok kararsızım acaba epiduralmi deseydim.panik olduğum için eşim ve dr.epidural yapamıyacağımı düşündüler.escosu çok merak ettim inşallah güzel haberlerle gelir.:Saruboceq:

gece bile arasan ekip anında toplanır korkma sen dedi dr'um.
inşallah dediğin gibi en az acıyla atlatırım.
escos esra dan inşallah bugün güzel haberler alırız.sende takip et hareketleri.

yalancımı acaba canım bu sancılar.takibe devam 5 dk'ya düşene kadar bak saatine.geliyormu yoksa bebiş.:uhm:

maşallah asil mertte.Allah analı babalı büyütsün canım.gözünüz aydın.

Kızlar Escos dan haber varmı.hastaneyi aradım sezeryana aldılarmı diye sordum.bugün hiç sezeryanla doğum yapan yokmuş.
aklım kaldı esra'da bi haber verse keşke inşallah herşey yolundadır ömer oynamıştır.bilmiyorumkismile

selam kızlaar.. Ay sumifercim seni de merakta bıraktım ama butun gun yine gezdim hastanelerde.. yorgunluktan öldüm... bebişin hareketlerinde azalma var evet.. sağolsun kendi doktorumuzda cok acık sozlu oldurdu diriltti beni.. o sırada tesadüf sumiferde oradaymış.. sana mı diyordu diyor :))

tabi ben ii bi aglamaklı oldum korkuttu iyiden beni.. Sezeryan namı alıp yurudugu icin doktorumuzun, tabi ben de dusundum tasındım ozlemzafer arkadasımızın dogum yaptıgı normal doğum taraftarı (ters acıdan bir doktor yorumu ve izleme için) diger hastaneye hemen randevu aldım.. Ogleden sonra eve gelip hazırlanıp oraya gittim..Orada da baya bi tahliller olcumler yapıldı.. Sabah kendi doktorum kan akışı kordon vs. gibi durumlar ok demişti suyu içinde şimdilik normal NST de cok kotu değil ama takip gerekli koru olursa ahydi sezercik demişti..
Bu normal dogumcu doktor da kanı kordon gelişim vs normal dedi.. yediğim 100 çikolata süt vs ile de hareketler NST de normale yakın cıktı ama bu doktorda suyunda azalma var dedi.. Yani ortada biraz bi sıkıntı var gibi..Sıkı takip gerekiyor dedi hareketleri iyi dinle dedi.. Bir de bende tansiyon 15-10 13,5-10 gibi çıktı. Zaten ödem vs sorunum var..HAreket konusu ise gerçekten cok onemliymiş son haftalarda ben bu kadar onemli oldugunu bilmiyordum siz de takip edin mutlaka.. Eskisi gibi değil ömercik ama hareket ediyor.. sessizleşirse hemen koşcam hastaneye tetikteyiz yani.

doktor normalden az ise onemli dedi..Bir de bendeki bu yukselen tansiyon normal dogumda sorun çıkarırmış ayrıca bende sancı faalan cıkmıyor sancı yokken boyle sıkıntıda cıkıyorsa bebek sancı gelince dayanamaz o yuzden sezercik benim için daha uygunmuş.. Kendi doktorumu da teyit ettirmiş oldum.. AMan haberi olmasın!!:kedi:

hepinize cok tesekkürler beni merak ettiğiniz için.. en buyuk desteksiniz vallahi.. allah razı olsun...kaydirigubbakcemile5olumunekankayizsmile

Esracım canım...ıyi haberlerine sevindim. Çok merak ettik seni. Pınar hastaneyi bile aradı bilmiyorumkismile Allah sağlıkla kavuştursun seni yavruna inşallah. Şimdi tarih falan vermediler mi sezercik için

esracım ohh sevindim
ömercik oynuyomuş kereta
onunda totoşu ısırmayı hak etti
hayırlısı olsun normal sezer fark etmez sağsalim kurtulunda canım gerisi boş

esra gözün aydın canım sevindik haberlerine, iyi etmişsin doktorunu teyit ettirmekle, hakikaten bu sağlık konusunda hep bir kontrol doktoruna ihtiyaç oluyor ya,

bak kendini uzmene hiç gerek yokmuş gerçekten de, sen taşıyorsun bebeği hareketini huyunu sen daha iyi bilirsin tabi :KK70:

Esracım canım...İyi haberlerine sevindim. Çok merak ettik seni. Pınar hastaneyi bile aradı bilmiyorumkismile Allah sağlıkla kavuştursun seni yavruna inşallah. Şimdi tarih falan vermediler mi sezercik için
yok tarih almadım ama yakın anladığım sorun olursa gel dedi doktor heran gidebilirm herşeyimi hazırladım.. uyku setimi almamıştım karar veremiyordum doktor dönüşü girdim bi yerden kalan eksilerin hepsini aldım..:)) ama moralim duzeldi biraz ya..
esracım ohh sevindim
ömercik oynuyomuş kereta
onunda totoşu ısırmayı hak etti
hayırlısı olsun normal sezer fark etmez sağsalim kurtulunda canım gerisi boş
valla sorma sağ salim gelsin ben onun poposuna saat yapcam..:))aklinialirimsmile

esra gözün aydın canım sevindik haberlerine, iyi etmişsin doktorunu teyit ettirmekle, hakikaten bu sağlık konusunda hep bir kontrol doktoruna ihtiyaç oluyor ya,

bak kendini uzmene hiç gerek yokmuş gerçekten de, sen taşıyorsun bebeği hareketini huyunu sen daha iyi bilirsin tabi :KK70:
bence de ya en mantıklısı teyit bi kere daha anladım..evet haklısın doktorlarda zaten sen soyliceksin biz yapcaz dediler durdular.. bakalım kızlar ya içim rahatladı ama sağ salim bebişimi görene dek hep tetikte olucam.. zor zanaatmiş be annelik.. büyük sprumluluk can bu yani..nihayetinde minicik bebek senin kararlarına bakıyor...
CADIARZUopuyorumnanaktan

esra canım özelden telini atabilir misin bana... Bugün mahvolduk sana ulaşacağız diye...ıstersen ben de gönderebilirim sana telini vermek istemezsen

Pınar canım seninle de konusamadık hiç ama ne güzel bak oğluşuna kavuşuyorsun kısmetse cumartesi sabahtan..hem de herşey yolundaymış.. Maaşallah hadi şimdiden gözün aydın!!:)) bakarsın ben de yetişiirm sana :pkaydirigubbakcemile:CüvCüv:

Havva' cım evet kısmet olursa normal dogum bekliyorum ben de simdilik bir engel yok, ama işte dun bugun iyi değilim iyice sabırsıza vurdum, acele etmek iyi değil biliyorum ama bir an evvel dogsun istiyorum artık :) bu kadar sabrettim 1 hafta daha sabredemem gibi geliyor simdi... gecikirse doktor sezaryen yapacak ona da mecbur kalmak istemiyorum...

Cellwe canım inan ki ben de senin gibiyim.P.tesi kontrolüm var açılmam olsun diye dua ediyom. Valla çok sabırsızım ben de... Daha kaç gün beklerim bilemiyorum..

havva, benim de kontrol pazartesi sabah, kanala girmiş desin, o da yeter, benimki inmedi hala, bu haldeyken de suyum gelse normal yapamıcam demek ya, off bu kadar takmamak lazım kafaya biliyorum ama hakikaten 9 ay gecti bu 7 gun gecmez simdi :KK70:

biz yatıyoruz teyzeler, uykuyla zaman geçer azıcık hem, son ümidim o :), herkese iyi geceler, sabaha gorusuruz...

havva, benim de kontrol pazartesi sabah, kanala girmiş desin, o da yeter, benimki inmedi hala, bu haldeyken de suyum gelse normal yapamıcam demek ya, off bu kadar takmamak lazım kafaya biliyorum ama hakikaten 9 ay gecti bu 7 gun gecmez simdi :KK70:

biz yatıyoruz teyzeler, uykuyla zaman geçer azıcık hem, son ümidim o :), herkese iyi geceler, sabaha gorusuruz...
iyi geceler kızlar biz de yatalım yarın sabah erkenden gorusuruz.. optuk sizi!! bizim için de dua edin.. tatlı ruyalar!!

ıyi geceler Esracım. Habersiz bırakma bizi... Allah Yardımcısı olsun hepimizin...ınşallah sen de sağlıkla kovuşacaksın meleğine

X