Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İsmi gibi güzel olsun ömrü inşallah.Sağlıkla sıhhatle büyüt bebeğini canım.
Bu yönde bir takım tavsiyeler vermemiz doğru olmaz sanırım.İki can var ortada.Zaten bizim de çok bişey bildiğimiz söylenemez.(ilk defa yaşayanlar için söylüyorum)Allah verir canım kolaylığını,sen dua et yeter.Biz de burda hep birbirimiz için dua ediyoruz.
Havvacım doğumdan sonra bizi bırakmazsın di mi canım???
meleksen senle aynıyız canım beni de heyecanlandırdın şimdi.
Aslında telefonlarımızı havva'ya versek daha iyi olur ama bu arada havva doğuma gderse nasıl olur bilmiyorum.
selam kızlar daha doğurmadım bilgisayarım bozuldu şimdi komşudan yazıyorum geçen pzt. kontrole gittik 4 kg olmuş kızım bende 1 kg zayıflamışım pzt. tekrar gidicez daha hiçbir belirti yok hala beklemedeyim
sağolun canım benımde aklım hep sizdeCanım merak ettik ettik seni...Habersiz bırakma
Maşallah kızına da tontiş olmuş ebru'cum..Allah sağlıkla doğurmayı nasip etsin hepimize inşallah.Peki sancıların ne durumda???
ruvucsum 5 tane dogurmadık ya tabı panıklıyoruz gıdıcez gelıcez hastaneye olurmu kız oyle sey kaydirigubbakcemiledün gecenin bir yarısı acildeydik. saate bakamadım ama 3- 3:30 civarıydı galiba
zavallı kocişimi uyandırdım zaten yorgun ve uykusuzdu :1ninca:
gittiğimizde ebe açılmayya baktı ve zorladı acıdı biraz
hiç açılman yok senin dedi akannehir ntsye bağladı beklerken eşim uyudu canım benim
nts sonucuna baktı ebe ve hiç sancın yok dedi sempatiksalakcinni :1shok: küçük küçük var onlara sancı bile denmez dedi :1shok:
çok utandım çok
aslında öyle nazlı bir yapım yoktur zaten gece 12den beri 5 dakika aralıklarla sancı çektim en son 02:30 da eşimi uyandırdım sempatiksalakcinni
ya ufff sizden de çok utandım :kedi: kusura bakmayın
ama dünkü tecrübeme göre "dayanamayacak kadar çok acı çektiğimde" hastaneye gideceğim. neyse
canım omer bebıs uzmus annesını bıraz. dun pınar soyledı merak ettık senı. artık dogsun alırsın hesabını bı ısırırsın totosundan gorur alsanaalsanasmilebu son gunler gecmiyor dimi.. ev işi de yapamıyorum gıcık oldum valla..
o agrı bendede oluyo hele de gecelerı... kasıklarım belım ne varsa baslıyo agrımaya sempatiksalakcinnigünaydın kızlar, dün gece belimden karnıma sancıdan uyuyamadım, şiddeti artmayınca dedim herhalde hazırlık bu da, sabah 7 de ancak girdim yataga yeni kalktım, oglanın kalan utulerini falan yaptım odasını toparladım gecenin bir vakti, bugunu de sarhoş gibi geçireceğim herhalde uyuyasım yok tekrar, neyse karnımızı doyurmaya devam edelim biz,
herkese selamlar...
merak ettık senı kac gun gırmeyınce canım ya neyse sorun yokmus sevındım kaydirigubbakcemile5selam kızlar daha doğurmadım bilgisayarım bozuldu şimdi komşudan yazıyorum geçen pzt. kontrole gittik 4 kg olmuş kızım bende 1 kg zayıflamışım pzt. tekrar gidicez daha hiçbir belirti yok hala beklemedeyim
Selam kızlar nasılsınız?
xvelembar doğum yapmış gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah.
Bilgen'den haber varmı kızlar.nasıl geçti doğumu acaba?
Zeynep yine mi sinüzitin azdı senin.sakındığın göze çöp batarmış ne kadar korunsakta kaçış yok galiba.
Benimde son 1 haftadır elim ayağım hep şiş.el parmaklarımı yumruk yapamıyorum canım acıyor.bu arada 21 kilo almışımmm:bbo::bbo: dr hemen eleviti kesiyorsun dedi.bide zılgıt yedim naptın sen diye.
doğuralımda rahatlıyalım artık meleğimi istiyorum kızımı özledim ben.
gunaydın kızlar... yada tunaydın mı deseydım kaydirigubbakcemile3
gece yıne kasıklarım belım Allah ne verdıyse agrıdı durdu...
bogazım sıs 2 gundur bugun ıyıce kapanmıs durumda. sınuzıtım tekrarladı sanırım. pastıl alıyorum. sahlep nane lımon ıcıyorum ama ne fayda :sinifsinif:
ruvucsum 5 tane dogurmadık ya tabı panıklıyoruz gıdıcez gelıcez hastaneye olurmu kız oyle sey kaydirigubbakcemile
canım omer bebıs uzmus annesını bıraz. dun pınar soyledı merak ettık senı. artık dogsun alırsın hesabını bı ısırırsın totosundan gorur alsanaalsanasmile
o agrı bendede oluyo hele de gecelerı... kasıklarım belım ne varsa baslıyo agrımaya sempatiksalakcinni
merak ettık senı kac gun gırmeyınce canım ya neyse sorun yokmus sevındım kaydirigubbakcemile5
al benden de o kadarr!!! vallahi eski halimi hatırlamıyorum aynaları da tanımıyorum bi işler yolunda gitse sağ salim kavuşsak..da kendimize bi gelsek hemen..kafamçokkarıştıSelam kızlar nasılsınız?
xvelembar doğum yapmış gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah.
Bilgen'den haber varmı kızlar.nasıl geçti doğumu acaba?
Zeynep yine mi sinüzitin azdı senin.sakındığın göze çöp batarmış ne kadar korunsakta kaçış yok galiba.
Benimde son 1 haftadır elim ayağım hep şiş.el parmaklarımı yumruk yapamıyorum canım acıyor.bu arada 21 kilo almışımmm:bbo::bbo: dr hemen eleviti kesiyorsun dedi.bide zılgıt yedim naptın sen diye.
doğuralımda rahatlıyalım artık meleğimi istiyorum kızımı özledim ben.
valla oglusumu ısırasım var.. sorma moral bozuk evde donup dolanıp bişiler yapıyorum bi de hepsiburada siparişim var yurtiçi kargoyu bekliyourm sabahtan beri getiremediler tepem atık hep boyl yapıyorlar camda bekliyrum..bi kere kapının onunden gectiler ugramadan gittiler aksam bı baktım adres bulunmad diyor ama o ksdar umursamıyorlar işte sitede koca bina üstünde adı yazıyor sen de onundesin bina yanında koca apartman adı yanda onde.. aynı seyi yapcaklar kesin...zaten dengem bozuk çatacam oğluşumun eşyalarını getirsinleeer!!!
al benden de o kadarr!!! vallahi eski halimi hatırlamıyorum aynaları da tanımıyorum bi işler yolunda gitse sağ salim kavuşsak..da kendimize bi gelsek hemen..kafamçokkarıştı