- 21 Temmuz 2008
- 1.824
- 10
- 41
Ay aynı konu valla bende bugün annemle program yapmıştım eminönüne gidip şeker felan alcaktım dün söyledim aynı şekilde davrandı yok işte kredi kartı çok gelmişte bilmem ne bende uzun zamandır çalışan bir insandım hiç alışık değilim onun eline bakmaya heralde ondan daha çok sinir oluyorum bende uyuz oldum şimdi anneme ne bahane uydursam diye düşünüyom..
Cnm eş eline bakmak zor işte kendim çalışsaydım bende şimdiye ttamdı herşeyi..boşver gerilme bebişlerimiz sinirli olmasın.
Kızlar ben bu konuda rahatım, eşim hiiiç karışmaz kafama göre alırım satarım ama bende lüzumsuz bişey almam, almamaya çalışırım; daha bir gün şunuda neden aldın demedi Allah razı olsun. Eminin sizde gereksiz bişey almıyorsunuzdur ama eşler bazan gereksiz görebiliyor takmayın kafanıza, bebeğinizi düşünün, hayırlısı ile bir doğsunlar da gerisi nasılsa hallolur.
ne güzel cnm maşallah şanslısın demek o konuda.
günaydına.s.
erkek milleti işte 2 don bi zıbın yeter sanıyolar
benimkide açıkça söylemesede bazı şeyleri gereksiz görüyormuş gibi
öyle hissediyorum (hele bi söylesinklava:)
oysaki hiç bişeyi abartmadım ama bebek şekeri yapacağım kapı süsüde alacağım:1hug:
annelerinden öyle duyan ve gören erkekler böyle cnm daha biz hiçbirşey almamıştık kayınvaldem çok şey almayın demeye başladı oğlunun aklına soktu bişey almamayı napıcaksın kendinin bişey aldığı yok ancak akıl veriolar.