2010 Şubat Anneleri

oturamıyorum çook, sonra yine gelirim. dikkat edin kendinize. kaynanazedeler sizi :)))

cnm kesin öledirde annem aldıklarının hiçbirini açıp göstermedi onlara sırf nispet yapıomuş gibi olmasın die ama işte annem bu kadar inceyken onlar bu kadar nankör ve fesat.neyse cnm dediğim gibi ALLAHIM görüo.herkese ona göre verir.

cnm walla Allah sabır versin benimkide eve gelince getireceği misafirleri düşünüo şimdiden etrafa bizim yaptığımız şeylerle hava atıcak.ben ne sevgisine inanıyorum ne gülüşüne artık.bende gülüyorum ama içten sevmiyorum artık kayınvaldemi çok üzdü beni çokk.

beni komşulara kötülüyodu dedikodu yapıyodu evdeki herşeyi anlatıyodu dışarıya... ne yapcam valla hiiiç bilmiom....nereye gitsek peşimizi bırakmazdı...afedersiniz tuvalete gitsek peşimizdeydi ooooffffffff..........ilk evlendiğimde bende çok çektim nerdese balayına bile beraber gelmek istedi....yok efendim biz onu bırakıp gezyomuşuz ....ya daha yazamayacağım öle çok şe varkı ama yazılmaz.............içim hiç affetmiycek onu:umursamaz::

beni komşulara kötülüyodu dedikodu yapıyodu evdeki herşeyi anlatıyodu dışarıya... ne yapcam valla hiiiç bilmiom....nereye gitsek peşimizi bırakmazdı...afedersiniz tuvalete gitsek peşimizdeydi ooooffffffff..........ilk evlendiğimde bende çok çektim nerdese balayına bile beraber gelmek istedi....yok efendim biz onu bırakıp gezyomuşuz ....ya daha yazamayacağım öle çok şe varkı ama yazılmaz.............içim hiç affetmiycek onu:umursamaz::

sanada piyangodan mı çıkmış ne
:nazar:
doğumdan sonra ipleri eline almaya bak

Özlemcim siz ikinciye ancak yetiştirirsiniz artık ben dourdum doğurcam de sen onlarakaydirigubbakcemile3

Kız anneciğim o sakat beliyle koşayım diye çırpınıyor bana ben izin vermiyorum sen kendi işini yap ben istemiyorum senden diye. Öteki gelir yan gelir yatar. Allahtan çok sık gelmiyorla yılda 1 en fazla 2 kez 15 gün kalıp gidiyorlar yoksa delirmek için. Geçen bayram burdalardı deliriyordum kocişte hak verdi. Biliyorum sana çok yükleniyorlar diye hatta annesine kızdı sen niye böyle bırakıyorsun toplamıyorsun diye. Bayramın 2. günü aradılar annemler biz gelicez diye biz kocişle dört döndük yarım saatte ortalığı toplayalım süpürelim diye bizimki banyo yapmaya girmiş banyoyu da birbirine katmış o çıktı misafirler geldi. İstediğin kadar söyle yani canım farketmez. Yemek yedi mi hemen uykusu gelir kaçar mutfaktan. Kız en son geldiklerinde benim mesailerin vardı bi de 9 dan önce gelmiyordum. O saatte gelip mutfak topluyordum sözde iş yapsa da arkasını toplaman lazım. Çamaşırları atıp yıkıyordu yatak odama bırakıyor kendi çamaşırlarıyla birlikte ütüleyim diye. Daha ne diyeyim sana.

Aman Allah sabır versin canım ben yılda toplasan 1 ay beraberim yetip artıyor.

Ne güzel bol bol gör kızını sakinleşopuyorumnanaktan

çıkmazdayım iyi yönünden bakmaya çalışıyorum .........

Eyvah desene. E kocan farkında mı peki yoksa o da ona uyuyor mu?

Sende bendemişsin kardaş:nazar: :nazar:
Bizide geçen gün doğumdan sonra çanakkaleye davet ediolardı eşimin kuzenii yeni evli.hemen kayınvaldem dioki bende çok istiyorum çanakkaleye gitmek dio kaydirigubbakcemile3 bende dedim ki sende gelirsin.ne diyim.akannehir

nasıl yapcam bi fikir versene canım yaa

hep alttan alan sen olma
istemediğin bi durum karşısında hayır demelisin
evinizde sadece kocanla senin alacağın ortak kararların uygulanmasını sağla
k.valideyi karıştırma o misafirliğini bilsin

Bizide geçen gün doğumdan sonra çanakkaleye davet ediolardı eşimin kuzenii yeni evli.hemen kayınvaldem dioki bende çok istiyorum çanakkaleye gitmek dio kaydirigubbakcemile3 bende dedim ki sende gelirsin.ne diyim.akannehir

işte orda sen gelirsin demeyeceksin
duymazlıktan geleceksin yüz vermeyeceksin kuşum

nerde anneci ....aryayla benzer derten muzdaripim Allaha sığınıyorum

Önce kocana anlatman lazım zaten derdini canım. O da sana destek olsun ki sen bir şeyleri göğüsleyebilesin. Bende sen işe kocişten başla.

nerde anneci ....aryayla benzer derten muzdaripim Allaha sığınıyorum

oğullarının yanında melek oluolar:)))anneleridir sonuçta tabi sevip sayıcaklar ama bazı anneler bu sevgiyi ve saygıyı kullanıo ne yazııkki.birkere ne yaşadım mesela arabayla biryere gidiyoruz eşim annesiyle benim ortamda oturuo.eşim elimi tuttu pat anneside diğer elini tuttu hemde bizim gibi tutuo parmaklarını geçirip güldüm geçtim napimkaydirigubbakcemile3

Aynısııııı güselim ...ya insan demezmi bunlar yeni evli yalnız kalsın nerdeeee....bi kere bi yere gittik gezmeye oda kalmamış 2-3 aylık evliyiz yani ben tamam desem üçümüz aynı odada yatıyoduk nerdeyse ....inanamazsın yaaa....ne rahat bi insan hiiiç utanmıyo

Seçil sen de ne gel diyorsun duymamış gibi yap. ılla birşey demen gerekiyorsa bi dahakine seni de götürürüz de

ah kızlar ah neden bu düzen böyle anlamıyorum madem öle alsınlar oğlanlarını turşusunu kursunlar
allahtan benim eşim anneci değil çok hemen lafı gediğine koyuverir,annenin yeri ayrı karının yeri ayrıdır der önce bunu ayırt etmeli der,annene herşeyi söyleyemezsin ama karınla herşeyini paylaşırsın herşeyini der,bende bazen sinir oluyorum ama bakıyom deli dönüyorum geri aman diyom kendi kendimi yiyorumm
bu arada fatoştan haber yok hala hastanede sanırım
esmada evde hasta yatıyoo

olmuyo güzelim olmuyo sonra burnundan fitil fitil getirir....huzur kalmaz zaten maşallah oğullarıda yol boyu surat yapar emin ol...sendede ne huzur kalır ne neşe....çekilcek çilemiz varmış

oğullarının yanında melek oluolar:)))anneleridir sonuçta tabi sevip sayıcaklar ama bazı anneler bu sevgiyi ve saygıyı kullanıo ne yazııkki.birkere ne yaşadım mesela arabayla biryere gidiyoruz eşim annesiyle benim ortamda oturuo.eşim elimi tuttu pat anneside diğer elini tuttu hemde bizim gibi tutuo parmaklarını geçirip güldüm geçtim napimkaydirigubbakcemile3

ay çüş valla :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

cnm gitmem zaten ne işim var o sinir etmek için sölüo bende sinir olmamış gibi yapıp onu sevindirmiyorum.çözdüm artık kadını.

Önce kocana anlatman lazım zaten derdini canım. O da sana destek olsun ki sen bir şeyleri göğüsleyebilesin. Bende sen işe kocişten başla.

cnm eşlerimizde arada kalıolar çok.napsınlar onlarda ancak büyüyüp zamanla görücekler doğruları inşallah.Ama anneleri sonuçta biz annelerimiz kötü olsa atabilirmiydik idare etmeye çalışırdık onlarda öyle yapmaya çalışıolar bize geliolar haklısın diolar annelerine gidiolar haklısın diolar.evliliğimiz yıpranıo kayınvaldelerde bunu istiyor zaten mutlu olmamamızı en iyisi papuç bırakmıcaksın eşine dır dır yapmıcaksın kendin hallediceksin.

X