- 30 Ocak 2010
- 127
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar bana da dua eder misiniz.ben de bugün sezeryan olacağım.aslında vucudum normale müsaitmiş ama ben korktuğum için kendimi kasıyormuşum.vucudum nahif olduğundan doktıorumla sezeryana karar verdik.lütfen du edin.lütfennnnn
Günaydın Havva kimse yok galiba bu sabah,herkes ağır oluyor galiba sabahları..
Sumiferi çok merak ettim naptı acabaCADIARZU
Ama en çokta Aykızın haberine sevindim maşallah barekallah 4600 doğum yapmış,müthiş moral oldu bana..Doğum hikayesini çok merak ediyorum yılın hikayesi olabilir:lepi:
Yarın kontrolüm var salı günü nstde düzenli kasılmalarım çıkmıştı ebe doğum yapabilirsin ama yinede yeterli değil demişti..Eşimin yarın seni doğuma alacaklar gibi bi kehaneti var-tatlicadiarzu- Benim pek ümidim yok nedense...Biraz sancım olsaydı belki heveslenirdim..Neyseee hepimiz hakkında herşeyin hayırlısı olsun inşallah
Merhaba kızlar biz dr'dan az önce geldik.
Nst'ye girdik yaramaz oğlum aletden kaçtı durdu.eskiye göre hareketleri daha az ama vuruşları kuvvetliydi sancı çıkmadı hiç.
veee sezeryan günümüz belli oldu.06.02.2010 cumartesi günü saat 8:30 da.
dr'umuz zamanı gelmiş artık ya bu akşam yada yarın sabah alalım dedi.yok babam şehir dışında c.tesi olsun dedim.kabul etti ama sancın,kanaman,suyun olursa hemen geliyosun acil sezeryana alıyoruz dedi.benim akıllı oğlum bekler dr'umuz stres yapıyor nedense.
kilomuz geçen hafta 3.320 di bu hafta 3.250 dedi.ee nasıl düşmüş dedim makineler bebeğinden duruşundan eksik ölçüyormuş.bide 200 300 gram farkeder doğuncada dedi.iyi dedim napalım.
bana ultrasonda bakılırken ESCOS Esra arkadaşımız geldi aynı dr'a muayeneye gidiyorduk.2 gündür oğlu hareket etmiyormuş 37+5 paniklemişti dr benden sonra ona bakacaktı.beklemenin anlamı yok sezeryana alabiliriz seni dedi heyecanlanmıştı esrada az konuşabildik moralini yüksek tutmasını söyledim inşallah iyi haberlerle gelir.
Bülbülcüm merhaba... Herkes doğuruyo artık:) Canım ayaklarımda değil de elleerim de kollarımda oluyo kaşıntı.Şişiyosa ellerin ondan oluyomuş canım
ıns saglıkla alırsın bebegını kucagına kolay bı dogum olur :Saruboceq:arkadaşlar bana da dua eder misiniz.ben de bugün sezeryan olacağım.aslında vucudum normale müsaitmiş ama ben korktuğum için kendimi kasıyormuşum.vucudum nahif olduğundan doktıorumla sezeryana karar verdik.lütfen du edin.lütfennnnn
hadı bakalım sende dogurursun bugun yarın kızGünaydın Havva kimse yok galiba bu sabah,herkes ağır oluyor galiba sabahları..
Sumiferi çok merak ettim naptı acabaCADIARZU
Ama en çokta Aykızın haberine sevindim maşallah barekallah 4600 doğum yapmış,müthiş moral oldu bana..Doğum hikayesini çok merak ediyorum yılın hikayesi olabilir:lepi:
Yarın kontrolüm var salı günü nstde düzenli kasılmalarım çıkmıştı ebe doğum yapabilirsin ama yinede yeterli değil demişti..Eşimin yarın seni doğuma alacaklar gibi bi kehaneti var-tatlicadiarzu- Benim pek ümidim yok nedense...Biraz sancım olsaydı belki heveslenirdim..Neyseee hepimiz hakkında herşeyin hayırlısı olsun inşallah
yagız bebek cmt aramızda desene cok sevındımmm :lepi:Merhaba kızlar biz dr'dan az önce geldik.
Nst'ye girdik yaramaz oğlum aletden kaçtı durdu.eskiye göre hareketleri daha az ama vuruşları kuvvetliydi sancı çıkmadı hiç.
dr'umuz zamanı gelmiş artık ya bu akşam yada yarın sabah alalım dedi.yok babam şehir dışında c.tesi olsun dedim.kabul etti ama sancın,kanaman,suyun olursa hemen geliyosun acil sezeryana alıyoruz dedi.benim akıllı oğlum bekler dr'umuz stres yapıyor nedense.
kilomuz geçen hafta 3.320 di bu hafta 3.250 dedi.ee nasıl düşmüş dedim makineler bebeğinden duruşundan eksik ölçüyormuş.bide 200 300 gram farkeder doğuncada dedi.iyi dedim napalım.
bana ultrasonda bakılırken ESCOS Esra arkadaşımız geldi aynı dr'a muayeneye gidiyorduk.2 gündür oğlu hareket etmiyormuş 37+5 paniklemişti dr benden sonra ona bakacaktı.beklemenin anlamı yok sezeryana alabiliriz seni dedi heyecanlanmıştı esrada az konuşabildik moralini yüksek tutmasını söyledim inşallah iyi haberlerle gelir.
anammm bı uyuz ben mıyım dıyodum benden bı tane daha warmıs kaydirigubbakcemile3 heryerımız şiş ya ondan kaşınıyoruz canım napalım son gunler katlanıcaz :kedi:Merhaba kızlar.. Buralar ne kadar boş artık böyle. Doğum öykülerini okudum da. Allah hepimizi rahat rahat kurtarır inşallah. Benim de el ve ayaklarımda acaip bi kaşıntı başladı son günlerde. Korkunç rahatsız ediyor. Böyle bişey yaşayan var mı?
Şişme başladı ama küçük küçük tomurcuk tomurcuk şeyler var derinin çok altında. Deterjan falan dokundu desem ayaklarımda var. Mantar gibi bişey mi desem hem derinin çok altında hem de ellerim ve ayaklarımda bir gece ansızın oldu ve hala devam ediyor.
Allah allah dr una bi sorsana canım yaaa
İnşallah en hafif haliyle atlatırsın sumifer. Ben sanmıyorum öyle istediğim zaman sezeryana girebileceğimi. Doktorum o tarz konuşmadı hiç. O yüzden garantiye almak için ne zaman dese o zaman koşar giderim sanıyorum. Gece sancım tutsa bütün doktorlar toparlanmaz ben de doğum evine gitmek zorunda falan kalırım sanıyorum
Benim bebeğim de hareket etmiyor escos gibi. Hareketleri çok çok azaldı. Korkuyor insan. Keşke hep kıpır kıpır olsalar.
gece bile arasan ekip anında toplanır korkma sen dedi dr'um.
inşallah dediğin gibi en az acıyla atlatırım.
escos esra dan inşallah bugün güzel haberler alırız.sende takip et hareketleri.
bülbül canım izne ayrıldın mı artık ssen
Demek sen de doğum gününü aldın.Hadi hayırlısı canım,Allah acılarımızı azaltsın.Güzel haberlerini bekliyoruz..Merhaba kızlar biz dr'dan az önce geldik.
Kızlar benim de göğsümde acayip kaşıntı var,deli gibi kaşınıyor ya...Bülbülcüm merhaba... Herkes doğuruyo artık:) Canım ayaklarımda değil de elleerim de kollarımda oluyo kaşıntı.Şişiyosa ellerin ondan oluyomuş canım