2010 Şubat Anneleri

ay yine ateş bastı
terliyorum terliyorum buz gibi sonra da başım boynum ağrıyor
hele geceleri yastığım sırılsıklam oluyor
sizde de oluyor mu kızlar?
ben hiç terlemezdim hayatta, bu hamilelikten
bende de ip var ama ören yok :) gönderiyim canım :)
annenle neler yapıyorsun canım? annem gelince benim hayat baya monotonlaşıyor ben de annem de pek konuşmayız, konuşmak istesek laf bulamayız annem gelince beraber iş de yapamayız annem birşey söylemediği için ayakta durmaktan yorulurum sıkılırım kızıma böyle bir anne olmak istemiyorum
annem muhakkak ki bizleri çok sever ama hiç sevgisini belli etmez hiç öpmez sarılmaz huyu böyle. hatta babamla baya sorunlar yaşadılar bu yüzden. babam sen beni sevmiyorsun bu nasıl sevgi falan diyordu aneme

Gönder canım valla :)
Her insan bir olmuyo işte canım yaaa...Allah türlü türlü huy yaratıyo

Arkadaşlar Aykızz dan haber varrr... Doğum yapmış...Mesajını yazıyorum...Allah sağlıkla nanalı babalı büyütsün inşallah

Kızlar ben de aldım meleğimi kollarıma Allahın izniyle. Normal doğum. Biraz zorladı ama şimdi kızım da ben de iyiyiz şükür. 4600 gr 51 cm. Hepinizi öpiyorum...

Kızlar ben pazar günü sezeryan oluyorum ALLAH nasip ederse.dualarınızı esirgemeyin çok heyecan sardı beni.genel anestesi.açıkçası ben istedim bende hem enfeksiyon hem hemoroid var hemde kızımın boynuna kordon dolanmış.en risksiz hangisi dedim doktoruma sezeryan dedi.panik olduğum içinde genel anestesi önerdi.o karısınada öyle yapmış.herhalde şu 3 gün çok heyecanlı geçecek.

4600 ve normal doğum akannehir
maşallah Allah analı babalı büyütsün

Rüveyda benim de gözlerim açıldı valla 4600 ve normali duyunca Maşallah Allah nazarlardan saklasın

secılcım cok az kalmıs ya heyecan doruktadır sımdı saglıklı kolay bı dogum olsun ınsallah canımmm

aykız da doğum yaptı sonunda maşallah kızına. tombiş ve normal doğum.bravo o kiloda nasıl normal yapabildi kafamçokkarıştı

bir melek daha geliyor desene. hakkında hayırlısı canım.dualarımız seninle.panik olma canım herşey çok güzel olacak.

tehlikeye sokmaya gerek yok canım ne kendini nede bebeğini.hayırlısı olsun.ama neden 1 hafta yatacaksın hastanede çok değilmi.burada en fazla 2 gün yatırıyorlar.ama bazen 1 gün yatırdıkları bile oluyor.

Son düzenleme:
escos,iyi düşün iyi şeyler olsun canım. Ömer bebeğimiz çok iyi bence.Sakın üzülme,ben senin yerinde olsam başka bir doktora daha giderdim canım.ıçimi rahatlatmak için.Ayrıca tepkileri dinlemeden önce çikolata ya da muzlu süt içmeni tavsiye ederim.Bebekleri bayağı hareketlendiriyor.Ben öyle yapıyorum.Ayrıca bizi gelişmelerden haberdar et canım.

Canım ben de bugün seni ve ebruli yi soruyordum arkadaşlara haber var mı diye.Uzun zamandır girmedin.Annem gelmeden doğurmayayım diyordun bak annen geldi ve üstünden 1 hafta bile geçirdin.Senin bebiş de rahat içerde sanırım.Bizi habersiz bırakma canım.

Aykızz la sabah konuşmuştuk kanaması olmuştu değil mi???Allah hayırlısıyla büyütmeyi nasip etsin inşallah.Bu arada doğum hikayesini çok merak ediyorum.Maşallah bebeğine hem kilolu hem normal doğum.

havvacım ve sumifer, ben nasılsın mesajınızı şimdi gördüm canım kusura bakmayın,misafirim gelince kapamıştım.

ıyiyim çok şükür.Kızımın dolabı geldi bu hafta onla uğraştık.Silindi ve kokusu çıksın diye bekledik.Gerçi eksikleri var henüz karyolası da gelmedi ama nasıl olsa bizim odada yatağı var diye rahat davrandım bu zamana kadar.Yarın kısmetse yerleştireceğim içini.Tamamlanınca da resimlerini koyarım inşallah.Bembeyaz bir oda yaptım kızıma.

Ben çıkıyorum kızlar yatmaya gidiyorum,sabah erken kalktım.ıyi geceler herkese......

Cnm Allah yardimcin olsun dualarimiz seninle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…