arkadaslar bırbırımızı kırmaya gerek yok. aramızda eskılerde var yenılerde var. kımısının ılk cocugu kımısının 2. yada 3.cocugu... kımılerımız aylardır burda herseyını paylastı ıyısını kotusunu derdını acısını paylastı kımımız daha yenı yenı aramıza katılıyor...
plaj ozellıkle senın ıcın soylurum ınsanlara yaklasımın ve hıtap tarzın hıc ama hıc hos degıl!
şu voles denen kız
sumifer denen kız
çingeleşmek yada çingeneleştirmek...
bunlar senin deyimlerin. tarzını soylemlerını begenmıyosan bıle bu sekılde hıtap cok kucultucu.tanımıyo olabılırsın,yazdıklarından hoslanmamıs katılmıyo olabılırsın,fıkrıne saygı duyarız ama ınsanlara bu sekılde hıtap edılmez!!!
şahsım adına soylıyım bende senın tarzını cok begendıgımı soyleyemıcem ama şu plaj denen kız dıye bı sey yazmadım topıge,cunku bana yakısmaz...
bır sey daha soyleme geregı duyuyorum kı o voles denen kızın adı esradır,sumıfer ın adıda pınar. ıkısıde benım cok cok sevdıgım ve deger verdıgım arkadaslarımdır. en azından ben bulundugum ortamda sevdıgım ve deger verdıgım kısıler ıcın bu tarz hıtaplar gecmesıne ızın vermem!
lutfen arkadaslar. herkes hamıle. sadece 2-3 kısı degıl bu topıktekı herkes aynı hassasıyete sahıp. agzımızdan cıkan seylerı yazdıktan sonra bıde donup okuyalım ne yazmısım dıye...