2010 Şubat Anneleri

Yok canım öyle bi şey ya
dogum izni artmamasına acıkcası üzüldüm...
esra zehra dun aksamdan berı hastanede sancısı wardı... dogurmustur muhtemelen sımdıye...
ay hadi hayırlısı ilk anne o oldu desenizeee.....
hadi darısı başınaa..boshayallersmile

Son düzenleme:
zeh i aradım meşgule aldılar
heralde doğurdu ayy çok sevindim onun adına ben dokuz doğurdum onun doğurmasını beklerken inş. herşey yolundadır

kızlar gülşahı(camdankalp) aradım
bebiş de kendi de iyiymiş
ağrıları yeni yeni azalmış, bebiş uyuyormuş, emmiş sütünü :))))
gülşhın sesi iyi geliyordu ama biraz yorgun gibiydi...
bir bebişimiz daha olduuuuuuuuuuuu sositososito

bu sırada selamınızı sormayı unuttum telaştan
kusura bakmayın. bi daha konuşursak unutmam umarım

ayyyyy cok sevındımmmm kaydirigubbakcemile2

Ayy maşallah ikisine de....

kızlarrrr zehra mesaj yazmış aktarıyorum;

ben doğurdum kızlar..dünyalar tatlısı kızım oldu saat 15:58'de.
02.02.2010 salı bugün dünyaya geldi normal doğumla.eve yarın çıkınca ayrıntılı yazarım.
öpüyorum adı Sevde oldu doktoruda iki gündür gelmediği için adını nazlı koydu :)

hadi gözümüz aydın.:lepi:

zeh doğurmuş kızlar şimdi msj attı
ay çok sevinçliyim sonunda aldı prensesini kollarına ya adı sevde nazlı olmuş yarın çıkıcakmış ayrıntıları eve geçince yazıcam dedi hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

oh oh maşallah gülşahada bebeğinede.
Allah analı babalı büyütsün inşallah.

ohh bugünde doğumla geçti ne güzel gülşah'ında gözü aydın olsun

şubat ayının ilk normal doğumunu zehranın kızı sevde nazlı göğüsledi.kaydirigubbakcemile5

selammmmmmmm zeh doğurmuş ne güzeeel darısı başımıza....ben biraz geçmişi okuyayım

melekcim hıçkırık konusunda aydınlattın arkadaşlarımızı, nede olsa yeniler topiğimizde bilmemeleri gayet normal gözüküyor.

sen espirimi yaptın gülmemizmi lazım şimdi ............anlamadım bu ne şimdi

Ay çok sevindim valla masallah bebislerede annislerede
Allah anali babali saglikla büyütsün insallah

Oley şubatın ilk normal doğumu gerçekleşmiş...zemuszemus Oley oley şubat geldi hoşgeldi bizim ayımız geldi evlatlarımızın ayı çok şükür Rabbime çok şükürzemuszemuszemuszemus

Ay Nurgül Yeşilçay bebeğini verdi başka kadına aaaaay bayılcam ağlamaktansenağlama

tatlim sende mio diziye hastasin bende izliyom kizdim cektim kanali vala nasil is ya bebeyini veriyo istemiyo

arkadaslar bırbırımızı kırmaya gerek yok. aramızda eskılerde var yenılerde var. kımısının ılk cocugu kımısının 2. yada 3.cocugu... kımılerımız aylardır burda herseyını paylastı ıyısını kotusunu derdını acısını paylastı kımımız daha yenı yenı aramıza katılıyor...
plaj ozellıkle senın ıcın soylurum ınsanlara yaklasımın ve hıtap tarzın hıc ama hıc hos degıl!
şu voles denen kız
sumifer denen kız
çingeleşmek yada çingeneleştirmek...
bunlar senin deyimlerin. tarzını soylemlerını begenmıyosan bıle bu sekılde hıtap cok kucultucu.tanımıyo olabılırsın,yazdıklarından hoslanmamıs katılmıyo olabılırsın,fıkrıne saygı duyarız ama ınsanlara bu sekılde hıtap edılmez!!!
şahsım adına soylıyım bende senın tarzını cok begendıgımı soyleyemıcem ama şu plaj denen kız dıye bı sey yazmadım topıge,cunku bana yakısmaz...
bır sey daha soyleme geregı duyuyorum kı o voles denen kızın adı esradır,sumıfer ın adıda pınar. ıkısıde benım cok cok sevdıgım ve deger verdıgım arkadaslarımdır. en azından ben bulundugum ortamda sevdıgım ve deger verdıgım kısıler ıcın bu tarz hıtaplar gecmesıne ızın vermem!
lutfen arkadaslar. herkes hamıle. sadece 2-3 kısı degıl bu topıktekı herkes aynı hassasıyete sahıp. agzımızdan cıkan seylerı yazdıktan sonra bıde donup okuyalım ne yazmısım dıye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…