canlarım şimdi fırsat buldun.. selam verip gitmek istedim.. biz evimizdeyiz oğluşumla çok şükür kalbinde korktuğumuz kadar büyük bir problem çıkmadı.. sarılığımız var onu atlatmaya çalışıyoruz..
Dünyada herşey boyut değiştirdi.. rabbim isteyen herkese nasip etsin.. sizleride kurtarsın hayırlısıyla.. şimdi çıkmam lazım.. hepimizi öpüyorum.
hemoroid bende de oluşmuşşş bu normal doguma engel mi??cnm benide hiç bağlamadı ama ben 6 aylıkken birgece medicale gittim acile kanama oldu ben normal kanama sandım meğerse hemoroidim kanamışbilmiyorumkismile o zaman bağlamışlardı çok sıkıcı çok bekliyorsun.
aa demek kimse daha normal dogurmadı 2 gundur.. belki ebruli dogurdu..:))walla ılk normal doguran subat annesı zehra olabılır araya baskası kaynamadıysa kaydirigubbakcemile3
bence ebruli dogum ortamnda..Esracım dün konntrolü vardı onun. Ama sonra hiç girmedi. merak ettim ben de.
zehradan ses varmı o 40 ı da gecti maaşallah ebbeiş sakin olcak heralde?? sumi bizim hastanede dogumdan sonra foto cekip web sayfasına koyuyorlarmı herlkesi koymuyorlar sanki..??ole olanak yok benim bildigim kuaför falan haberin var mı?inşallah zehra olur.haketti çok bekledi güzel kızını.
benim drumda 38 haftamda yapacak çatı muayenemi mart annelerini drları 34de filan yapmış banada ne kadar geç dediler ama doğu şekli son günlerde belli olurmuş bebeğin kilosuna göre sanırımkızlar hıçkırık diuyafram ve akciğer gelişimi için yani çok hıçkırması endişelendirmesin sizi, hıçkırmaktan rahatsız olmuyorlar diye biliyorum çünkü bir şeyden rahatsız olabilmen için belli bir birikim gerek bebişlerde o yok henüz o sebebple henuz tercihleri de yokancak uyuyamıyordur hıckırınca ondan cok hareket ediyordur.
ay bu hafta herkes catı muayenesine sıraya dizilmiş maşallah, ben bugun 18.30 da gidiyorum muayeneye kısmetse bakalım ne menem bir şeymiş yazarım hepinize, umarım normal doguma engel bir sey demez de doktor bir de o fikre adapte olacagım diye kafayı yemem zaten panikliyorum ara ara, çok yaklaştı diye tavuk gibi donuyorum evde
merhaba şubat annişleri
benim drumda 38 haftamda yapacak çatı muayenemi mart annelerini drları 34de filan yapmış banada ne kadar geç dediler ama doğu şekli son günlerde belli olurmuş bebeğin kilosuna göre sanırım
bu arada doguö izni 4 ay olmuş ne demekk?? bilmediğimiz bişi mi var kanun falan mı değişti???
canım benimkisi 6 aylıkken döndü ama bebeğim 37 haftalık kafası 38le uyumlu kilosuda 3300 filan dr bebek kilolu olrsa kafasıda büyükse pelvis durumuna göre sezeryan yapabilirim dediCanım erken yapılan çatı muayenesini bi anlamı yok çünkü bebek eğer dönebilecek gibiyse yapmıyolar. Doğum pozisyonu almışsa ve yeri daralmışsa yapıyolar. Ters gelen bir bebek için çatı yapılması anlamsız.
canım benimkisi 6 aylıkken döndü ama bebeğim 37 haftalık kafası 38le uyumlu kilosuda 3300 filan dr bebek kilolu olrsa kafasıda büyükse pelvis durumuna göre sezeryan yapabilirim dedi
ctesi belli olacak inşallah
Herkeze selam kizlar
yine güzel gÜzel haberler var bakiyorum
GÜLSAH sezeryan oluyomus bu sabah olmusturda simdi masallah
ZEHRACIM da yatmis hastaneye demek ay nasil heyecanlandim valla belki de dogurmustur simdi
saglikla alsin melegini kollarina
Günü geçipte bekleyen bi ben kaldim yaaa ama bukarda olmazki mafoldumben
kizlar dua edin bana bende dogurayim artik
hayirli dogumlar olsun bir avazda kurtarsin rabbim insallahkızlar zehraya ulastık... havva aradı... dogumdaymıs su an dua edelım bol bol saglıkla alsın kızını kucagına :ecrin_bebek:
Reyhancım sen de alırsın kollarına tez zamanda inşallah.
ay canım ya sende bu hafta dogurursun ıns[/QUOTE
Insallah canlarim insallah uyku uyuyamaz oldum valla
ya kızlar 2 gundur boyle gidip gidip geliyorum, boyle melankolik mi kederli mi diyeyim ara ara acaip huzunleniyorum ufaktan gözlerim yaşarıyor ağlayasım var, sorna birden normale donuyorum, size de oluyor mu bu? hormonal değişiklikle ilgili bir şey mi acaba?