2010 Şubat Anneleri

kızlar hıçkırık diuyafram ve akciğer gelişimi için yani çok hıçkırması endişelendirmesin sizi, hıçkırmaktan rahatsız olmuyorlar diye biliyorum çünkü bir şeyden rahatsız olabilmen için belli bir birikim gerek bebişlerde o yok henüz o sebebple henuz tercihleri de yok :KK70: ancak uyuyamıyordur hıckırınca ondan cok hareket ediyordur.

ay bu hafta herkes catı muayenesine sıraya dizilmiş maşallah, ben bugun 18.30 da gidiyorum muayeneye kısmetse bakalım ne menem bir şeymiş yazarım hepinize, umarım normal doguma engel bir sey demez de doktor bir de o fikre adapte olacagım diye kafayı yemem zaten panikliyorum ara ara, çok yaklaştı diye tavuk gibi donuyorum evde :KK70:

canlarım şimdi fırsat buldun.. selam verip gitmek istedim.. biz evimizdeyiz oğluşumla çok şükür kalbinde korktuğumuz kadar büyük bir problem çıkmadı.. sarılığımız var onu atlatmaya çalışıyoruz..
Dünyada herşey boyut değiştirdi.. rabbim isteyen herkese nasip etsin.. sizleride kurtarsın hayırlısıyla.. şimdi çıkmam lazım.. hepimizi öpüyorum.

seldacım hoşgeldin.maşallah yakışıklı yeğenime. sarılık atlatılır en kısa zamanda.
doya doya öp,kokla oğluşunu sıra bizlere de yaklaşıyor.heyecan dorukta anlayacağın.

cnm benide hiç bağlamadı ama ben 6 aylıkken birgece medicale gittim acile kanama oldu ben normal kanama sandım meğerse hemoroidim kanamışbilmiyorumkismile o zaman bağlamışlardı çok sıkıcı çok bekliyorsun.
hemoroid bende de oluşmuşşş bu normal doguma engel mi??
walla ılk normal doguran subat annesı zehra olabılır araya baskası kaynamadıysa kaydirigubbakcemile3
aa demek kimse daha normal dogurmadı 2 gundur.. belki ebruli dogurdu..:))
Esracım dün konntrolü vardı onun. Ama sonra hiç girmedi. merak ettim ben de.
bence ebruli dogum ortamnda..
inşallah zehra olur.haketti çok bekledi güzel kızını.
zehradan ses varmı o 40 ı da gecti maaşallah ebbeiş sakin olcak heralde?? sumi bizim hastanede dogumdan sonra foto cekip web sayfasına koyuyorlarmı herlkesi koymuyorlar sanki..??ole olanak yok benim bildigim kuaför falan haberin var mı?

Seldacım sana da meleğine de maşallah. Çok sevindim iyi haberlerine. Hep diyorum ki sen iyi düşünerek aştın her şeyi. Pozitif düşünce ne kaadr etkili seninle bir kez daha anladım. bize çok iyi bi model oldun canım. ınşallah bütüüüün bir ömür oğlunla eşinle mutlu sağlıklı yaşarsın. Öptüm kocamannnnn

merhaba şubat annişleri
kızlar hıçkırık diuyafram ve akciğer gelişimi için yani çok hıçkırması endişelendirmesin sizi, hıçkırmaktan rahatsız olmuyorlar diye biliyorum çünkü bir şeyden rahatsız olabilmen için belli bir birikim gerek bebişlerde o yok henüz o sebebple henuz tercihleri de yok :KK70: ancak uyuyamıyordur hıckırınca ondan cok hareket ediyordur.

ay bu hafta herkes catı muayenesine sıraya dizilmiş maşallah, ben bugun 18.30 da gidiyorum muayeneye kısmetse bakalım ne menem bir şeymiş yazarım hepinize, umarım normal doguma engel bir sey demez de doktor bir de o fikre adapte olacagım diye kafayı yemem zaten panikliyorum ara ara, çok yaklaştı diye tavuk gibi donuyorum evde :KK70:
benim drumda 38 haftamda yapacak çatı muayenemi mart annelerini drları 34de filan yapmış banada ne kadar geç dediler ama doğu şekli son günlerde belli olurmuş bebeğin kilosuna göre sanırım

bu arada doguö izni 4 ay olmuş ne demekk?? bilmediğimiz bişi mi var kanun falan mı değişti???

Wsracım hemoroid bende de var ama çok eskiden beri. Normal doğuma engel değil. Çok araştırdım.Ama kabız olmaamn lazım

merhaba şubat annişleri

benim drumda 38 haftamda yapacak çatı muayenemi mart annelerini drları 34de filan yapmış banada ne kadar geç dediler ama doğu şekli son günlerde belli olurmuş bebeğin kilosuna göre sanırım

Canım erken yapılan çatı muayenesini bi anlamı yok çünkü bebek eğer dönebilecek gibiyse yapmıyolar. Doğum pozisyonu almışsa ve yeri daralmışsa yapıyolar. Ters gelen bir bebek için çatı yapılması anlamsız.

esra zehra dun aksamdan berı hastanede sancısı wardı... dogurmustur muhtemelen sımdıye...

Canım erken yapılan çatı muayenesini bi anlamı yok çünkü bebek eğer dönebilecek gibiyse yapmıyolar. Doğum pozisyonu almışsa ve yeri daralmışsa yapıyolar. Ters gelen bir bebek için çatı yapılması anlamsız.
canım benimkisi 6 aylıkken döndü ama bebeğim 37 haftalık kafası 38le uyumlu kilosuda 3300 filan dr bebek kilolu olrsa kafasıda büyükse pelvis durumuna göre sezeryan yapabilirim dedi
ctesi belli olacak inşallah

canım benimkisi 6 aylıkken döndü ama bebeğim 37 haftalık kafası 38le uyumlu kilosuda 3300 filan dr bebek kilolu olrsa kafasıda büyükse pelvis durumuna göre sezeryan yapabilirim dedi
ctesi belli olacak inşallah

hayırlısı olsun canım

Herkeze selam kizlar

yine güzel gÜzel haberler var bakiyorum
GÜLSAH sezeryan oluyomus bu sabah olmusturda simdi masallah

ZEHRACIM da yatmis hastaneye demek ay nasil heyecanlandim valla belki de dogurmustur simdi
saglikla alsin melegini kollarina

Günü geçipte bekleyen bi ben kaldim yaaa ama bukarda olmazki mafoldumben
kizlar dua edin bana bende dogurayim artik

kızlar zehraya ulastık... havva aradı... dogumdaymıs su an dua edelım bol bol saglıkla alsın kızını kucagına :ecrin_bebek:

Herkeze selam kizlar

yine güzel gÜzel haberler var bakiyorum
GÜLSAH sezeryan oluyomus bu sabah olmusturda simdi masallah

ZEHRACIM da yatmis hastaneye demek ay nasil heyecanlandim valla belki de dogurmustur simdi
saglikla alsin melegini kollarina

Günü geçipte bekleyen bi ben kaldim yaaa ama bukarda olmazki mafoldumben
kizlar dua edin bana bende dogurayim artik

ay canım ya sende bu hafta dogurursun ıns

Ay kızlar 2 saattir geçmişi okuyup yetişemedim ne muhabbet böyle Allah muhabbetinizi arttırsın.
Biz de oğlumla evdeyiz artık dün yine gittik biraz işyerine ama bitti tatildeyiz. Dün biraz fazla dolaştık galiba hem çarşıda gezdik hem işe gittim hem ordan kuaföre akşam geldim bugün kalkamıyorum yerimden.

Zehracım doğumdaymış Allah yardımcısı olsun. Güzel haberlerini alalım inşallah.
Elif Esra doğum yapmış gözleri aydın Allah analı babalı büyütsün.
Gülşah ta bugün girecekmiş sezeryana almıştır yavrusunu kucağına inşallah.

Kontroller çatı muayeneleri var bu hafta bol bol. Benim de yarın kontrolüm çatımıza bakacak bakalım inşallah çatı engelimiz yoktur.

ya kızlar 2 gundur boyle gidip gidip geliyorum, boyle melankolik mi kederli mi diyeyim ara ara acaip huzunleniyorum ufaktan gözlerim yaşarıyor ağlayasım var, sorna birden normale donuyorum, size de oluyor mu bu? hormonal değişiklikle ilgili bir şey mi acaba?

ya kızlar 2 gundur boyle gidip gidip geliyorum, boyle melankolik mi kederli mi diyeyim ara ara acaip huzunleniyorum ufaktan gözlerim yaşarıyor ağlayasım var, sorna birden normale donuyorum, size de oluyor mu bu? hormonal değişiklikle ilgili bir şey mi acaba?

tamamen hormonal akannehir

X