tatlim sende mio diziye hastasin bende izliyom kizdim cektim kanali vala nasil is ya bebeyini veriyo istemiyo
bıde arada kaynadı zehra dogum yapmıs gozumuz aydın ben dogurmus kadar sevındım wallahı zemuszemus
evet zeynepcim mesaj atmış sağolsun.artık ayrıntıları yarın alırız.
ismide ne güzel değilmi sevde nazlı
zeynep6672 nasilsin cnm bebis nasil hersey iyidir umarim
zehra cnm evet dogurmus zeynepcim prenses geldi sira bizlerde simdi
bıde arada kaynadı zehra dogum yapmıs gozumuz aydın ben dogurmus kadar sevındım wallahı zemuszemus
selam kızlar
nasılsınız epeydir ugramıyordum gerci okuyordum ama yazamıyordum :)
simdi izne cıktım 6 ay evdeyim bakalım :))
zeynepcim naber ? esra dogum yapmıs cok sevindim nasılmıs biliyomusun bebis de kendide iyidir insallah ..
seldaya da cok sevindim ..
Ama ne doğum iki gün sancı çekmiş..Mudahalesiz doğumdan yanaymış galiba,valla hem cesaretine hemde sabrına hayran kaldım onada bi maşallah dememiz gerek galibakaydirigubbakcemile3
Ama ne doğum iki gün sancı çekmiş..Mudahalesiz doğumdan yanaymış galiba,valla hem cesaretine hemde sabrına hayran kaldım onada bi maşallah dememiz gerek galibakaydirigubbakcemile3
durup duruken saldıran haddini bilmeyen sensin.kendine gel ne oluyor.biz ağzımızın tadı kaçmasın dedikçe sen coşuyorsun.
burada benim terbiyemi yargılayacak en son insan sensin yazdıkların bunu gösteriyor.
sen bana baksana en son ben niye yargılaycakmışım hııııı çok merak ettim yaaa ...ağız tadı kaçıran sensin.....kim sıkıntısını yazarsa soradan böle yüzüne vurcan ha DOST BİLENLER GÖRÜNDE SIRRINIZI VERMEYİN BEN zaten doğumdan sora girmem zamanım olmaz vay sizin halinize
ıyıyım sınemcım sen nasılsın? yoksun ne zamandır neyse ızne cıkmıssın arayı kapatırız artık
esra dogum yaptı normal yolla ıyılermıs cok sukur ceren bebek dunyaya gozlerını actı zemuszemus
nasılsın agrıların basladımı ne durumdasın malum gunlerımız aynı kaydirigubbakcemile2
havvacım bebek cok iyi 4.5 hafta erken geldi ama iyi toparladı kendini
ben resim eklemeyi bilmiyorum hic birseyi beceremiyorum ki burda yapmayi