melekcim hıçkırık konusunda aydınlattın arkadaşlarımızı, nede olsa yeniler topiğimizde bilmemeleri gayet normal gözüküyor.
plaj, canım ben işyerimle anlaşıp yeni izne çıktığım için 16 haftamı dogum sonrası kullanmıs olacagım o acıdan dedim, herhalukarda evde olmak guzel :) ama işte sıkılıyorum, doğsa da bebişimiz die bekliyorum işte :)
bılenler bılmeyenlerı aydınlatsın canım dımı ama kaydirigubbakcemile3
şurda kaç hamişiz :roflol:
He valla kaç kişi kaldık şurda... Destek olalım birbirimize di mi Zeynepçim.
bılenler bılmeyenlerı aydınlatsın canım dımı ama kaydirigubbakcemile3
şurda kaç hamişiz :roflol:
wallahı havvacım eskıden sabahtan aksama kadar burda konusurduk. sımdı dogumlar oldukca azaldık gıt gıde ama yınede yıkılmadık ayaktayız kaydirigubbakcemile3
Tek hamiş kalana kadar topiğiizdeyiz vallaa:lepi::lepi:
wallahı havvacım eskıden sabahtan aksama kadar burda konusurduk. sımdı dogumlar oldukca azaldık gıt gıde ama yınede yıkılmadık ayaktayız kaydirigubbakcemile3
Tek hamiş kalana kadar topiğiizdeyiz vallaa:lepi::lepi:
aynen öyleeee yerimsenibenaynen zeynepcim paylaşmak lazım bilgilerimizi :1hug:
gerekırse kendı kendıme konusurum kaydirigubbakcemile3Tek hamiş kalana kadar topiğiizdeyiz vallaa:lepi::lepi:
neyse şu doğumlar olsun: eski formumuza kavuşur, toptan döneriz topiğimize. o kalabalık haline kavuşur topikimiz bayanssulusmile
evet zeynep'cim çok güzel arkadaşlıklar edindik burada.bir sürü şeyi paylaştık.doğumlar var annelerimiz giremez oldu ama bebişlere alışınca eski halimize en kısa zamanda döneriz bizler nede olsa topiğin eskilerindeniz.
:1hug:
hep birlikteyiz havvacım.
canlarım şimdi fırsat buldun.. selam verip gitmek istedim.. biz evimizdeyiz oğluşumla çok şükür kalbinde korktuğumuz kadar büyük bir problem çıkmadı.. sarılığımız var onu atlatmaya çalışıyoruz..
Dünyada herşey boyut değiştirdi.. rabbim isteyen herkese nasip etsin.. sizleride kurtarsın hayırlısıyla.. şimdi çıkmam lazım.. hepimizi öpüyorum.
aynen öyleeee yerimseniben
gerekırse kendı kendıme konusurum kaydirigubbakcemile3
canlarım şimdi fırsat buldun.. selam verip gitmek istedim.. biz evimizdeyiz oğluşumla çok şükür kalbinde korktuğumuz kadar büyük bir problem çıkmadı.. sarılığımız var onu atlatmaya çalışıyoruz..
Dünyada herşey boyut değiştirdi.. rabbim isteyen herkese nasip etsin.. sizleride kurtarsın hayırlısıyla.. şimdi çıkmam lazım.. hepimizi öpüyorum.
merak etme kuşum biz yalnız bırakmayız birbirimiziolumunekankayizsmilevereliniortak