2010 Şubat Anneleri

bıde arada kaynadı zehra dogum yapmıs gozumuz aydın ben dogurmus kadar sevındım wallahı zemuszemus

tatlim sende mio diziye hastasin bende izliyom kizdim cektim kanali vala nasil is ya bebeyini veriyo istemiyo

zavallı anası nasıl feryat etti ama kokusunu duyunca nasılda kendine geldi gerçekçi olmuş ama böleleri var bu hayatta

zeynep6672 nasilsin cnm bebis nasil hersey iyidir umarim
zehra cnm evet dogurmus zeynepcim prenses geldi sira bizlerde simdi

selam kızlar
nasılsınız epeydir ugramıyordum gerci okuyordum ama yazamıyordum :)
simdi izne cıktım 6 ay evdeyim bakalım :))

zeynepcim naber ? esra dogum yapmıs cok sevindim nasılmıs biliyomusun bebis de kendide iyidir insallah ..
seldaya da cok sevindim ..

evet zeynepcim mesaj atmış sağolsun.artık ayrıntıları yarın alırız.
ismide ne güzel değilmi sevde nazlı

nazlıyı doktor koymus ısabet olmus kaydirigubbakcemile3

zeynep6672 nasilsin cnm bebis nasil hersey iyidir umarim
zehra cnm evet dogurmus zeynepcim prenses geldi sira bizlerde simdi

walla melek ya zehra dogurdu onumuz acıldı resmen kaydirigubbakcemile2

bıde arada kaynadı zehra dogum yapmıs gozumuz aydın ben dogurmus kadar sevındım wallahı zemuszemus

Ama ne doğum iki gün sancı çekmiş..Mudahalesiz doğumdan yanaymış galiba,valla hem cesaretine hemde sabrına hayran kaldım onada bi maşallah dememiz gerek galibakaydirigubbakcemile3

selam kızlar
nasılsınız epeydir ugramıyordum gerci okuyordum ama yazamıyordum :)
simdi izne cıktım 6 ay evdeyim bakalım :))

zeynepcim naber ? esra dogum yapmıs cok sevindim nasılmıs biliyomusun bebis de kendide iyidir insallah ..
seldaya da cok sevindim ..

ıyıyım sınemcım sen nasılsın? yoksun ne zamandır neyse ızne cıkmıssın arayı kapatırız artık :eek:
esra dogum yaptı normal yolla ıyılermıs cok sukur ceren bebek dunyaya gozlerını actı zemuszemus
nasılsın agrıların basladımı ne durumdasın malum gunlerımız aynı kaydirigubbakcemile2

Ama ne doğum iki gün sancı çekmiş..Mudahalesiz doğumdan yanaymış galiba,valla hem cesaretine hemde sabrına hayran kaldım onada bi maşallah dememiz gerek galibakaydirigubbakcemile3

Ayy evet maşallah demek lazım ama koskocaman bi maşallah... Sabrıyla vre inatlarıyla yaşasınlar ana kız inşallah

Allah zehranın gönlüne göre verdi.azmetti sonunda normal yaptı bravo valla iyi dayandı canım benim.
şimdi kızını kokluyordur ne güzel.darısı başımıza inşallah.

durup duruken saldıran haddini bilmeyen sensin.kendine gel ne oluyor.biz ağzımızın tadı kaçmasın dedikçe sen coşuyorsun.
burada benim terbiyemi yargılayacak en son insan sensin yazdıkların bunu gösteriyor.

sen bana baksana en son ben niye yargılaycakmışım hııııı çok merak ettim yaaa ...ağız tadı kaçıran sensin.....kim sıkıntısını yazarsa soradan böle yüzüne vurcan ha DOST BİLENLER GÖRÜNDE SIRRINIZI VERMEYİN BEN zaten doğumdan sora girmem zamanım olmaz vay sizin halinize

ıyıyım sınemcım sen nasılsın? yoksun ne zamandır neyse ızne cıkmıssın arayı kapatırız artık :eek:
esra dogum yaptı normal yolla ıyılermıs cok sukur ceren bebek dunyaya gozlerını actı zemuszemus
nasılsın agrıların basladımı ne durumdasın malum gunlerımız aynı kaydirigubbakcemile2

evet günümüz aynı :) cok sukur iyiyim tatlım arada bazen agrım oluyor ama masallah diyelim cok agırlasmadım bugun bıraktım isi kar da araba kullanıp eve ulasmaya calıstım iim yani cok sukur :nazar:
sen nasılsın var mı agrın fln ??

cmt kontrolum var bakalım bizimki ne alemde ogrenicez :)

kızlar selam benim oglumun resminide faceden gorebilirsiniz. 'ozlem yılmaz nevzat karasu'

havvacım bebek cok iyi 4.5 hafta erken geldi ama iyi toparladı kendini
ben resim eklemeyi bilmiyorum hic birseyi beceremiyorum ki burda yapmayi

zeynep tatlim ya bazimizda face koy bebek topigne koysana tabi istersen

havvacım bebek cok iyi 4.5 hafta erken geldi ama iyi toparladı kendini
ben resim eklemeyi bilmiyorum hic birseyi beceremiyorum ki burda yapmayi

Oyyy maşallah canım. Uzun ve mutlu bir ömrü olsun inşallah...
Canım profiline ekle. Linkini kopyala yapıştır...Ben de bilmiyom bi çok şeyi

özlemde face koymuş çınarın yavru kartal resmini.
ama fırsat bulunca topiğede koyacakmış hemde doğum hikayesinide anlatacakmış.

X