bimem ki canım ben normal doğumdan korkuyorum çok oda kalça yapın müsait eğer bebek ters olmazsa çok kilolu olmaz ise normal yapman daha iyi demişti. ama ben hiç göze alamıyorum. kısmet bakalım hayırlısı ne ise o olsun. haftada bir gidiyorum. bazen 10 günü buluyor. eşimin olmadan gidemiyorum. onu bekliyorum. senin içinde hayırlısı ne ise o olsun tatlım. zaten doktor doğru olan ne ise ona karar verecektir. bu akşam belli olur tatlım. hakkımızda hayırlısı.
Ay korkma sakın, amacım korkutmak değildi. Bayan doktor devlet hastanesindeydi, yani sezeryan için demedi bence. İlk başta acıtmadan bakıyordu, sonra sanırım çıkıntıyı farketti ve onun ne olduğunu anlamak için yumruğuyla baktı:) Yani bu sadece istisnai bir durum. Yoksa 2. si hiç acıtmadı. Ben yinede sezeryan olucam çünkü bebeğim de tombul.
akpak, aryaa, canbahar, cellwe, ecrindilos, kifircik, limonnnnn, sumifer, zeynepb
herkese merhaba kızlar.. 27 tane bebeğimiz olmuş.
maşallah bebişlere de annelerine de..
iyiyiz cnm sen nasılsın bu arada bizim senle son adet tarihlerimiz aynı benimde 16 mayıs dr önde gidiyor dedi diye fatoşa dr verdiği haftaya göre yaptırmıştım takvimi bakalım hangimiz önce doğurucazalkisalkisalkis
Bizim de dün dr randevumuz vardı.Kızım 3180 gr boyu da yaklaşık 52 cm.Herşeyi normal dedi dr.suyumuz da iyi çok şükür.Bekliyoruz işte kızımın keyfini.Ben ne kadar durursa içerde o kadar iyi diyorum ama ona sarılmak için de can atıyorum.hoşgeldin canım.
benim ara sıra sancılarım oluyor ama onun dışında iyiyim.
annem yanımda o çalışıyor evde ben uzanıyorum sürekli.
uykum geliyor arada ama uyumamak için direniyorum sonra geceleri nöbet tutuyorum yatakda sempatiksalakcinni
akpak, aryaa, canbahar, cellwe, ecrindilos, kifircik, limonnnnn, sumifer, zeynepb
herkese merhaba kızlar.. 27 tane bebeğimiz olmuş.
maşallah bebişlere de annelerine de..
hosgeldın canım nasılsın gorunmuyosun ne zamandır?
kızlar ben de iki gündür bir enerji var çok şükür, neden bilmem.Geceleri uykum yok ama sabah hareketli kalkıyorum,dün bayağı da yürüdüm dışarıda gezdim.Sizce doğum yakın diye mi böyle hissediyorum???
Ayy kızlar maşallah bi sürürge açayım dedim.Topik almış başını gitmiş maşallah...
fatolina, sen resim var dememişmiydin ben göremedim nerde??Ya da ben mi yanlış anladım canım??
iyilik zeynepcim sağol..gün sayıyoruz artık sende iyisindir umarım ipek hanım yoruyor mu annesini?
sorma canım yaa int problem vardı da bağlanamadık.. neyse şimdi kavuştuk)
canbahar ıns dogum enerjısıdır kız