2010 Şubat Anneleri

hayırlısı cnm yok yok korkutmadın merak etme:))dua ediyorum hayırlısı diye zaten ALLAHIM yardım eder kızlar dualarımızı birbirmizden eksik etmiyelim ben yarın ya da akşama haber veririrm sizlere.herkesi ALLAHA emanet ediyorum ve öpüyorum:)

akpak, aryaa, canbahar, cellwe, ecrindilos, kifircik, limonnnnn, sumifer, zeynepb

herkese merhaba kızlar.. 27 tane bebeğimiz olmuş.
maşallah bebişlere de annelerine de..

Bizim de dün dr randevumuz vardı.Kızım 3180 gr boyu da yaklaşık 52 cm.Herşeyi normal dedi dr.suyumuz da iyi çok şükür.Bekliyoruz işte kızımın keyfini.Ben ne kadar durursa içerde o kadar iyi diyorum ama ona sarılmak için de can atıyorum.

akpak, aryaa, canbahar, cellwe, ecrindilos, kifircik, limonnnnn, sumifer, zeynepb

herkese merhaba kızlar.. 27 tane bebeğimiz olmuş.
maşallah bebişlere de annelerine de..

ewt canım ne zamandır yoktun sen,nasılsın???

hosgeldın canım nasılsın gorunmuyosun ne zamandır?

iyilik zeynepcim sağol..gün sayıyoruz artık sende iyisindir umarım ipek hanım yoruyor mu annesini?
sorma canım yaa int problem vardı da bağlanamadık.. neyse şimdi kavuştuk )

kızlar ben de iki gündür bir enerji var çok şükür, neden bilmem.Geceleri uykum yok ama sabah hareketli kalkıyorum,dün bayağı da yürüdüm dışarıda gezdim.Sizce doğum yakın diye mi böyle hissediyorum???

Ayy kızlar maşallah bi sürürge açayım dedim.Topik almış başını gitmiş maşallah...

bilmem ki canım... İnşallah öyledir...opuyorumnanaktan

canbahar doguma yakın enerji patlaması oluyor diye duymuştum ama ümitlendirmeyeyim, ben de dunacaip iyi hissediyordum kendimi gecede bel ağrısı vs aha dedim doguruyorum, su an bir iki sıra daha ogru orup yataga gidip uyumayı planlıyorum çoktum yani :) bilemiyorum senin enerjin hangi cinsten,

fatolina, sen resim var dememişmiydin ben göremedim nerde??Ya da ben mi yanlış anladım canım??

iyilik zeynepcim sağol..gün sayıyoruz artık sende iyisindir umarım ipek hanım yoruyor mu annesini?
sorma canım yaa int problem vardı da bağlanamadık.. neyse şimdi kavuştuk )

wallahı ıpek hanım dar alanda paslaşmalar yaşıyor kuzum olsun yorsun napalım kaydirigubbakcemile3
walla ewde net gıtse sıkıntıdan duwara tırmanırım heralde ben kaydirigubbakcemile3

birkaç saat geçsin öyle arayayım camdankalpi
genel anesteziden ayılmak zor oluyo bir de ağrıları falan vardır belki
arayınca selamınızı söylerim

aman enerjisi gelenler enerjinizi başka şeyde harcamayın
doğumda çok gerek olacak

canbahar ıns dogum enerjısıdır kız

valla olabilir ben bunu değerlendireyim biraz dışarı çıkıp yürüyeyim ne güzel yağmur da var.Madem çok arayacakmışım bu günleri,öyle diyorlar ya doğuranlar,ben de fırsatı kaçırmayayım bari.Akşama görüşürüz kızlar nasipse.

Oturamıyorum net başında bişeyler yapmam lazım,bu ne enerji ne oluyor bana yaaaa...
Hayırlara çıksın inşallah....Ben çıktım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…