2010 Şubat Anneleri

kızlaar!! ben geldim.. misafirleirm gitti hemen geldim vallahi çatladım biraz okuyorum ama ne var ne yok ebruli ortalıklarda yok sanki bi sorun yok dimii...? bir de 1 şubat annesi normal dohumla ilk kim oldu acil bilgi bana çatladım valla 3 gündr nolcak die...:))zemuszemus

walla ılk normal doguran subat annesı zehra olabılır araya baskası kaynamadıysa kaydirigubbakcemile3

plaj haklısın ya evde olmak pek bi guzelmiş, ben de yeni kahvaltı ettim, çayımı içiyorum şimdi bi yandan da yelek ormeye calısıyorum tosunuma haha valla 4 ay boyle evde gececek garip oldum :)

Canım afiyet olsun biraz geç cevapğ verdim ama benim eşim geldide yemek koydum ona....yediğin miniğine topak topak et olsun ya baksana 4 ay olmuş diyolar doğum izni doğrumuki...benim bildiğim doğumdsn sonra 91 gün

geldim canım int yoktu da o yüzden uzak kaldım biraz...

wallahı ıpek hanım dar alanda paslaşmalar yaşıyor kuzum olsun yorsun napalım kaydirigubbakcemile3
walla ewde net gıtse sıkıntıdan duwara tırmanırım heralde ben kaydirigubbakcemile3

:))))

Cellwe ya benim kızımda çook hıçkırıyo korkuyorum bazen neden hıçkırıyolar biliyomusun

inşallah zehra olur.haketti çok bekledi güzel kızını.

Cellwe ya benim kızımda çook hıçkırıyo korkuyorum bazen neden hıçkırıyolar biliyomusun

ay evet yaaa..
bizimki de hep hıçkırıyor.. sabah pıt pıt hıçkırıyordu normal diye duymuştum ama neredeyse hergün oluyor..

ay evet yaaa..
bizimki de hep hıçkırıyor.. sabah pıt pıt hıçkırıyordu normal diye duymuştum ama neredeyse hergün oluyor..

ya ben kaçtır doktora sorcam hep unutuyorum ..............hıçkırınca bi sinirleniyo bi vuryo pek sevmiyo hıçkırmayı benim kızım bende üzülüyorum

plajda cnm bebek hickcirir cigerleri solumun hareketleri yaptigi icin su kaciyo agzina bol ve hickirik oluyo hickirik olmasi bebeyin cigerlerinin gelistigini gosterir korkulcak bisi dil yani netende arastira bilirsin

kızlar yaa bendede oluyodu öle pıt pıt diye aynı yerde napıyo diyodum kendi kendime demek hıçkırıyormuş o zaman kalp atışı gibi oluyo ama yavaş tabii

meraba canım ne habersinyok kız hıçkırık o .......2 haftaya kontrolde mutlaka sorcam

slm kızlar bende 39. haftamdayım bu cuma son kontrolüm var bakalım çatı mauaynem olucak kızım 3160gr 49cm hersey yolunda simdilk heycanla bekliyoruz..annem görümcem kayınvaldem kayın pederim bizdeler herkes beklemede:)

plajda cnm bebek hickcirir cigerleri solumun hareketleri yaptigi icin su kaciyo agzina bol ve hickirik oluyo hickirik olmasi bebeyin cigerlerinin gelistigini gosterir korkulcak bisi dil yani netende arastira bilirsin

sağolasın güselima.s. ya inan çok rahatsızım bu durumdan o zamn iyi demek dimi......

plaj, canım ben işyerimle anlaşıp yeni izne çıktığım için 16 haftamı dogum sonrası kullanmıs olacagım o acıdan dedim, herhalukarda evde olmak guzel :) ama işte sıkılıyorum, doğsa da bebişimiz die bekliyorum işte :)

melekcim hıçkırık konusunda aydınlattın arkadaşlarımızı, nede olsa yeniler topiğimizde bilmemeleri gayet normal gözüküyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…