Oturamıyorum net başında bişeyler yapmam lazım,bu ne enerji ne oluyor bana yaaaa...
Hayırlara çıksın inşallah....Ben çıktım...
kızlaar!! ben geldim.. misafirleirm gitti hemen geldim vallahi çatladım biraz okuyorum ama ne var ne yok ebruli ortalıklarda yok sanki bi sorun yok dimii...? bir de 1 şubat annesi normal dohumla ilk kim oldu acil bilgi bana çatladım valla 3 gündr nolcak die...:))zemuszemus
plaj haklısın ya evde olmak pek bi guzelmiş, ben de yeni kahvaltı ettim, çayımı içiyorum şimdi bi yandan da yelek ormeye calısıyorum tosunuma haha valla 4 ay boyle evde gececek garip oldum :)
Bizim de dün dr randevumuz vardı.Kızım 3180 gr boyu da yaklaşık 52 cm.Herşeyi normal dedi dr.suyumuz da iyi çok şükür.Bekliyoruz işte kızımın keyfini.Ben ne kadar durursa içerde o kadar iyi diyorum ama ona sarılmak için de can atıyorum.
ewt canım ne zamandır yoktun sen,nasılsın???
wallahı ıpek hanım dar alanda paslaşmalar yaşıyor kuzum olsun yorsun napalım kaydirigubbakcemile3
walla ewde net gıtse sıkıntıdan duwara tırmanırım heralde ben kaydirigubbakcemile3
kızlaar!! ben geldim.. misafirleirm gitti hemen geldim vallahi çatladım biraz okuyorum ama ne var ne yok ebruli ortalıklarda yok sanki bi sorun yok dimii...? bir de 1 şubat annesi normal dohumla ilk kim oldu acil bilgi bana çatladım valla 3 gündr nolcak die...:))zemuszemus
Cellwe ya benim kızımda çook hıçkırıyo korkuyorum bazen neden hıçkırıyolar biliyomusun
ay evet yaaa..
bizimki de hep hıçkırıyor.. sabah pıt pıt hıçkırıyordu normal diye duymuştum ama neredeyse hergün oluyor..
kızlar yaa bendede oluyodu öle pıt pıt diye aynı yerde napıyo diyodum kendi kendime demek hıçkırıyormuş o zaman kalp atışı gibi oluyo ama yavaş tabii
plajda cnm bebek hickcirir cigerleri solumun hareketleri yaptigi icin su kaciyo agzina bol ve hickirik oluyo hickirik olmasi bebeyin cigerlerinin gelistigini gosterir korkulcak bisi dil yani netende arastira bilirsin
slm kızlar nasılsınız bugün