2010 Şubat Anneleri

Kız o nasıl benzetme... koptum valla...:roflol::roflol::roflol::roflol:

aryaa, cellwe, HavvaEsen, hulen, sumifer+
merhaba güzel anneler,nasılsınız bakalım,bebişler nasıl??????
Geçmişi okumadım henüz doğuran var mı???

slm kızlar opuyorumnanaktan çok güzel bir gün olur inşallah.ZEHRACIM cnm ALLAH yardımcın olsun dualarımız seninle:Saruboceq:

Normal doğum düşünen ark.epidural normalmi istiyorsunuz sizde zehranın açılması vvarsa nie suni sancı istemediki epidural vurdurup.fisfisfis bende bugün dr gidicem kaderim belli olucak çatım ölçülecek.inş.acımaz.eyvahedigeldismile birde cnm acıyıp normale engel çıkarsa boşu boşuna acı çekmiş olucam.Kızlar bende lahusa şerbetinin sütü arttırdığını duymuştum.sabır sabır bende bazen diyorum sezeryan yapıp alsam hemen kucağıma diye ama hakkımızda hayırlısı neyse o olsun.

iyiyiz cnm sen nasılsın bu arada bizim senle son adet tarihlerimiz aynı benimde 16 mayıs dr önde gidiyor dedi diye fatoşa dr verdiği haftaya göre yaptırmıştım takvimi bakalım hangimiz önce doğurucazalkisalkisalkis

Günaydın kızlaaaar ben yeni uyan dım kahvaltı ettim ayyyyy ne güzelmiş ev hanımı olmak ....

hoşgeldin canım.
benim ara sıra sancılarım oluyor ama onun dışında iyiyim.
annem yanımda o çalışıyor evde ben uzanıyorum sürekli.
uykum geliyor arada ama uyumamak için direniyorum sonra geceleri nöbet tutuyorum yatakda sempatiksalakcinni

Günaydın kızlaaaar ben yeni uyan dım kahvaltı ettim ayyyyy ne güzelmiş ev hanımı olmak ....

cnm çok güzel tabi ama evde hiç zaman geçmiyor.yani bana öyle çalışsaydım herhalde şu 9 ay daha çabuk geçerdi.

sabah 1 saat boyunca 10 dk 1 düzenli sancım oldu. nasıl sevindim anlatamam. ama gerisi gelmedi yine. sabretmeye çalışıyorum. bu kadar bekledim, çektim: az kaldı diyorum. neyse: şu sezeryan olayını mecbura kalmadıkça hayatımdan çıkarsam iyi olacak.

kaydirigubbakcemile3 yiyelim barii

ne desem yalan olur. umarım sen iyisindir.

zehra, devlet hastanesine gidiyo bildiğim kadarıyla am suni sancı neden istemedi ben de anlamadım. sağ sağlim kurtulsun da gerisi önemli değil.

sen de hayırlı haberler alırsın inş seçilcim. hakkında hayırlısı

hülen valla aynen senle aynı durumdayım az kilo aldık diyemi acep bu bel ağrısı ya kopuyo kopuyo resmen...geçen toyikiyi de gezim dedim tabi önce kipaya götürdü eşim ana kalkamıyom bebk arabası puset bakacaktım koptu belim kalkamadım ya

kızlar benim göbeğim biraz aşağıya indi ve çok tuvalete çıkıyorum geceleri doğum yakınmı acabaCADIARZU ne kadar zaman da doğuruluyordu karın inince?sancılarım da oluyor ama düzenli değil.karın ağrım çok var.sizde de varmı bunlar?

cnm çok güzel tabi ama evde hiç zaman geçmiyor.yani bana öyle çalışsaydım herhalde şu 9 ay daha çabuk geçerdi.

aryaa ne haber fıstık....kısss sana bişi deyimi deli gibi istiyom benim kaynana gelsin diye gelmiyo 6 ay gitcek ya eşim yanımda kal 6 ay diyom gelmiyo......10000 yıl düşünsem onu istiyceğim Aklıma gelmezdi yaaa çok komik kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

off Bankacıyım ben çalışmaya özenme öle zorki inan bazen eşime bile vakit ayıramıyorum

sabretmekten başka çaremiz yok galiba plaj.

neyse kızlar, ben kaçar. oturamıyorumm. canım da istemiyor ama bişeyler yesem iyi olacak. öpüldünüz. allaha emanet olun. opuyorumnanaktan

şu malum çatı kontrolünü sendemi olacaksın canım.kafamçokkarıştı
off Allah yardımcın olsun.hadi bakalım bugün belli olacak desene durumlar.iyi haberlerle gelirsin inşallah.kaçta dr randevun.

slm kızlar! uzun zamandır sizlere yazamıyorum. ama hep takip ediyorum. ne güzel şubat kuzucukları gelmeye başlamış. bakalım bizimkiler ne zaman gelecekler. benim kızın rahatı yerinde sanki hiç doğurmayacak gibiyim. bakalım ne diyecek doktor. bebişlerine kavuşmuş olanlara sağlıkla uzun ömürler diliyorum. benim gibi bebişleri bekleyen annelerede rabbim sağlıkla bebişlere kavuşmayı nasip etsin.

Saol cnm doğru devlet hastanelerinde ne yazıkki epidural uygulamıyorlar henüz çok saçma ama yurtdışında kaç senedir uyguluyorlar.İNŞ.hepimiz su gibi doğururuz hiç anlamadan.

Aryaa güzelim hiç korkma o muyeneden ben tüp bebek tedavisinde hergün muayene vardı o bişe deil hiiiiç korkma çok kolay yat ve kendini germe....gersende bakılıyo zaten ........sen çok korkuyosun bak ben kendim istiyom sezeryanı belki ayık bile olcam ki ben çok tırsağımdır...........

canım benim göbek neredeyse bir aydır aşağıda. sık sık tuvalete gidiyorum bende. ama sancım ağrım kasılmam falan yok şimdilik.

amin cnm inşallah sende sağlıkla alırsın sen sezeryan istiyorsun dimi halen randevun ne zaman ahmet beyle?senle haftalarımız aynı belki hastanede karşılaşırız.kaydirigubbakcemile3

şu malum çatı kontrolünü sendemi olacaksın canım.kafamçokkarıştı
off Allah yardımcın olsun.hadi bakalım bugün belli olacak desene durumlar.iyi haberlerle gelirsin inşallah.kaçta dr randevun.

sorma cnm ürktüm alışığım muayeneye ama çatı ölçümü farklı herhalde.inş çok acımaz çünkü ben kendimi çok kasıyorum.randevum saat 20:00 akşam cnm.yazarım gelir gelmez size.sezeryan derse tarihide verir herhalde.

:):)kaydirigubbakcemile3 kıyamam cnm sana ya.gelme de bak gelir kaydirigubbakcemile3 nedense ihtiyacımız olduğunda yanımızda kimse olmuyor.şükür annem geldi benim o da olmasa ne yapardım bilmiyorum.Gerçi Eşimde şükür yardım ediyor.başka kimsen yokmu yanına gelebilecek?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…