herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnnn
sorma cnm ürktüm alışığım muayeneye ama çatı ölçümü farklı herhalde.inş çok acımaz çünkü ben kendimi çok kasıyorum.randevum saat 20:00 akşam cnm.yazarım gelir gelmez size.sezeryan derse tarihide verir herhalde.
Aryaa güzelim hiç korkma o muyeneden ben tüp bebek tedavisinde hergün muayene vardı o bişe deil hiiiiç korkma çok kolay yat ve kendini germe....gersende bakılıyo zaten ........sen çok korkuyosun bak ben kendim istiyom sezeryanı belki ayık bile olcam ki ben çok tırsağımdır...........
canım benim göbek neredeyse bir aydır aşağıda. sık sık tuvalete gidiyorum bende. ama sancım ağrım kasılmam falan yok şimdilik.
günaydın şekeerrr.herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnnn
amin cnm inşallah sende sağlıkla alırsın sen sezeryan istiyorsun dimi halen randevun ne zaman ahmet beyle?senle haftalarımız aynı belki hastanede karşılaşırız.kaydirigubbakcemile3
sorma cnm ürktüm alışığım muayeneye ama çatı ölçümü farklı herhalde.inş çok acımaz çünkü ben kendimi çok kasıyorum.randevum saat 20:00 akşam cnm.yazarım gelir gelmez size.sezeryan derse tarihide verir herhalde.
:):)kaydirigubbakcemile3 kıyamam cnm sana ya.gelme de bak gelir kaydirigubbakcemile3 nedense ihtiyacımız olduğunda yanımızda kimse olmuyor.şükür annem geldi benim o da olmasa ne yapardım bilmiyorum.Gerçi Eşimde şükür yardım ediyor.başka kimsen yokmu yanına gelebilecek?
aryaa canım ben de bugun aksam doktora gidiyorum, bizim de ölçümümüz var bugun hadi bakalım hayırlısı, kanala yanaşmış mı onu da merak ediyorum hıçkırıkıp duruyor oglum karnımda hadi artık gel diyorum her gun tekrar tekrar :) bakalım telkinler belki işe yarar, kontrole gidip dogurup da gelsem ne super olur, sorana hep 2 şubat' ta doğuracağım gibi geliyor demiştim, bakalım tutacak mı :)
ben epidural ile normal doğum düşünüyorum canım, suni sancıya ben de tereddütle bakıyorum bazıları normalinden daha şiddetli ağrı oluyor falan gibi yorum yapmış ama bilemiyorum, bir de adı ustunde suni olunca dogum gerektigi sekilde ilerlemeyebiliyor, sanırım zehra ondan istemedi kendinden olsun duzgun olsun diye, bilmiyorum ki herkesin tecrube ettigi de farklı çıkıyor, :hulya:
Herkese merhaba,
bende de çatı sorunu var diye sezeryan olacağım.(Leğen kemiklerimin arasında çıkıntı varmış!) 38+2 haftalığım ve bebeğim şimdiden 4 kiloyu geçmiş. İnşallah pazartesi sağ salim Güneş'imi kucağıma alırım.
cnm bende alışığım aslında ilk bebekten ama çatı farklı birşey gibi algıladım nedense mecbur olucaz bundan bu kadar korkarsam normal nasıl doğurucam di mi ama:) ben sezeryanden korkuyordum ama bu aralar herkes iyi geçti rahattı diyince aklıma düşmedi desem yalan olur normal doğumdada dikiş oluyor çünkü.bende epidural istiyorum ama heyecanlanırım çok tırsığım bende.serap heycanlanmış kalp atışı çoğalmış genele almışlar kesin benimde öyle olur.
cnm benim ağrılar başladı bakalım ahmet bey nst ye alıcakmı bugün beni.ne dicek çok merak ediyorum.
günaydın şekeerrr.
evet canım kısmetse sezeryan olmak istiyorum. ama daha konuşmadık. en son konuştuğumuzda ahmet bey sezeryana şartlama kendini demişti. bu gittiğimde konuşacağım. bu hafta içinde gideceğiz ama günü belli değil. eşimin iş durumuna bağlı. evet seninle yakınız tatlım. hastanede karşılaşırız. ama ben hiç doğurmayacak gibiyim ya. ne ağrı ne sancı hiiiiiiiiiiiiççççççç. bakalım ne diyecek ahmet bey.
bakalım ne diyecek canım. beni daha hiç nstye bağlamadı. kontrolleri haftada bir yaptı. haftada bir gidiyoruz ama nstye hiç bağlamadı. bakalım bu hafta ne diyecek.
maşallah cnm güneşine tombiş tombiş yumurmalık olucak desene.hayırlısı hakkında cnm acımışmıydı çatı kontrolün çok.
Hepimizin bebeklere maşallah:) 2 kere çatı kontrolü yaptırdım, ilkini bayan bir doktor yaptı ve yumruğunun tamamıyla kontrol etti, onda çok canım yanmıştı. Bu kontrol uzun da sürmüştü çünkü çıkıntının ne olduğunu anlamaya çalıştı. 2. sini başka bir doktora yaptırdım, onunki hiç acıtmadı, ama o da çıkıntı falan olmadığını söyledi. Yine de 3. yü yaptırmaya gözüm yemedi.
cnm maşallah işte belki de ağrı eşiğin yüksek senin hissetmiceksin hiç.sezeryan diyip normal olmalı öyle olan arkadaşlarım olmuştu.bende normal diyorum ahmet beye o da kendini normale şartlama diyor.benim kesin sezeryan olucak herhalde öyle hissettim yüzünden.şu hemoroid olayı çok düşündürüyor birde enfeksiyon varmı ona bakıcak.sendde arayı fazla uzatma haftada bir git muhakkak.
kızlar camdankalp saat 8de sezeryana girecekti şimdi arasam mı rahatsız etmek istemiyorum kendine gelmiş midir?
cnm benide hiç bağlamadı ama ben 6 aylıkken birgece medicale gittim acile kanama oldu ben normal kanama sandım meğerse hemoroidim kanamışbilmiyorumkismile o zaman bağlamışlardı çok sıkıcı çok bekliyorsun.
kızlar camdankalp saat 8de sezeryana girecekti şimdi arasam mı rahatsız etmek istemiyorum kendine gelmiş midir?
yumruğuylamı kontrol ettieyvahedigeldismile ya bayan dr dahamı acımasız oluyor nedir daha çok can yakıyorlar.seninde kafan karışmıştır biri çıkıntı var biri yok demiş.acaba sezeryan yapmak içinmi çıkıntı var dedi ilki.ama sen yinede garantiye al kendini sezeryan ol sonuçta hangisine inanacağını bilemezsin.
bimem ki canım ben normal doğumdan korkuyorum çok oda kalça yapın müsait eğer bebek ters olmazsa çok kilolu olmaz ise normal yapman daha iyi demişti. ama ben hiç göze alamıyorum. kısmet bakalım hayırlısı ne ise o olsun. haftada bir gidiyorum. bazen 10 günü buluyor. eşimin olmadan gidemiyorum. onu bekliyorum. senin içinde hayırlısı ne ise o olsun tatlım. zaten doktor doğru olan ne ise ona karar verecektir. bu akşam belli olur tatlım. hakkımızda hayırlısı.
canım gozun aydın Allah analı babalı buyutmeyı nasıp etsın ınsallahhhhKızlar selam nasılsınız?
Sağolsun Sumifer (pınar ) size bilgileri aktarmış , oğlumuz Çınar dogdu 30.01.2010 da çok şükür Allah'ıma...
ikimizde saglıklıyız dogum hıkayemızı anlatıcaz bır ara musaıt olunca... hepınıze cok tesekkur ederım arkadaslar dogum sancımda herkes ıcın bol bol dua ettım umarım kabul olur hepinizi öptük...
ıns cmt alınırda dedesıde gorur yagız bebegın ılk dogdugu zamanı canım kaydirigubbakcemile2günaydın güzel anneler ve anne adayları opuyorumnanaktan
yağmurlu ve soğuk bi havayla başladık güne.
inşallah bugünde güzel doğum haberleri alırız.
benim cuma günü ya sezeryan tarihim babam şehir dışında yetişebilmesi için dr'umdan c.tesine almasını teklif edicem.perşembe günü kontrolümüz var bakalım ne diycek bize.
hadı gozun aydın kısa zamanda gelır o zaman bebegın Allah bı avazda kurtarsın...selam kizlar nasilsiniz dun konturole gitmistim 3 santim aciklik varmis ama bende sanci filan yok bu gun eve saldilar ama bende tik yok ya bakalim hayirlisi artik insallah bir once kurtuluruz
hımmm aklımızda bulunsun sagol tatlım.kızlar trtr 1'de ahmet maranki var.
anne sütünü en fazla arttıran besin ayvaymış.
ayva kompostosu yada marmelatını yemek çok iyiymiş.
bilginize.....buyrunnnnnnnnn
ay pınar formundasın koparttın benı kaydirigubbakcemile3teyzemde bana yeşillik ne bulursan ye diyor.kıvırcık, roka, maydanoz, ıspanak,
bende haklısın dedim bak ineklere hep ot yiyorlar sütleri bol bol oluyor.:dance:
bende yiyim diyorum doğumdan sonra..
petibörü hiç duymamıştım bende.ama sütde çok yararlıymış
hadı bakalım az kalmıs saglıklı kolay bı dogum dılerım...Herkese merhaba,
bende de çatı sorunu var diye sezeryan olacağım.(Leğen kemiklerimin arasında çıkıntı varmış!) 38+2 haftalığım ve bebeğim şimdiden 4 kiloyu geçmiş. İnşallah pazartesi sağ salim Güneş'imi kucağıma alırım.