- 14 Aralık 2009
- 243
- 1
aryaa canım ben de bugun aksam doktora gidiyorum, bizim de ölçümümüz var bugun hadi bakalım hayırlısı, kanala yanaşmış mı onu da merak ediyorum hıçkırıkıp duruyor oglum karnımda hadi artık gel diyorum her gun tekrar tekrar :) bakalım telkinler belki işe yarar, kontrole gidip dogurup da gelsem ne super olur, sorana hep 2 şubat' ta doğuracağım gibi geliyor demiştim, bakalım tutacak mı :)
ben epidural ile normal doğum düşünüyorum canım, suni sancıya ben de tereddütle bakıyorum bazıları normalinden daha şiddetli ağrı oluyor falan gibi yorum yapmış ama bilemiyorum, bir de adı ustunde suni olunca dogum gerektigi sekilde ilerlemeyebiliyor, sanırım zehra ondan istemedi kendinden olsun duzgun olsun diye, bilmiyorum ki herkesin tecrube ettigi de farklı çıkıyor, :hulya:
ben epidural ile normal doğum düşünüyorum canım, suni sancıya ben de tereddütle bakıyorum bazıları normalinden daha şiddetli ağrı oluyor falan gibi yorum yapmış ama bilemiyorum, bir de adı ustunde suni olunca dogum gerektigi sekilde ilerlemeyebiliyor, sanırım zehra ondan istemedi kendinden olsun duzgun olsun diye, bilmiyorum ki herkesin tecrube ettigi de farklı çıkıyor, :hulya: