selam kızlar...
yarın sabah sezeryana giriyorum...hepiniz hakkınızı helal edin hepinizi çok seviyorum rabbim hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin...
hoşçakalın....dua edin bana nolur...
selam kızlar...
yarın sabah sezeryana giriyorum...hepiniz hakkınızı helal edin hepinizi çok seviyorum rabbim hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin...
selam kızlar...
kızlar Zehradan haber getirdim sizee:
HASTANEDE VE DOĞUMU SABAHA ANCAK OLURMUŞ. SUNİ SANCI İSTEMEMİŞ. SELAMI VAR HEPİNİZE.
DUALARINIZI BEKLİYOR.
HASTANEDE VE DOĞUMU SABAHA ANCAK OLURMUŞ. SUNİ SANCI İSTEMEMİŞ. SELAMI VAR HEPİNİZE.
DUALARINIZI BEKLİYOR.
selam kızlar...
DUALARINIZI BEKLİYOR.
ay şu VOLES denen kızda doğurmuş valla onun normal doğum hikayesini çok merak ediyorum çok acaip
istiyodu normal doğumu nasıl geçti acep ......
selam kızlar...
maşallah canım sanada bebişine deben geldimmm.iki melek annesi olarak sizlere yazıyorum..
şubat annesi olmak için ççok ugraştım evladım biraz daha içerde dursun daha iyi olsun diye.ama benim cadı kız illaki erken gelecegim diye tutturanca yapacak birşeyimiz kalmadı ve.
28 ocak 2010 perşembe 11.50 de gözlerini açtı dünyaya
her evladın farklı oldugunu defne dogunca dah iyi anladım.sanki hiç dogurmamaış hiç yaşamamış gibi mutluluk.heyecan.ve birazda korku vardı.onun aglama sesleriyle ben daha ço agladıgıma biliyorum.çok detaya giremiyorum.bu ikinci sezeryan oldugu çin doktor 4 gün yerenden kımıldamadan yatacak dinleneceksin dedi.ama ben duramadım.sizler bildirmek istedim.ameliyat çok çok iyi geçti.o kadar kolay kalktımki ben bile şaşırdım.ayyy bi emiyo.anlatamam kopartamack sanki.şimdider acıtıyo.bir aya kadar herhal yara olur.çok profesyonel emmede.ablası gibi degil.
ben bilgilerimi vereyim.
beklenen dogum tarihi:09.02.2010
doum tarihi:28.01.2010
haftası:38+2
ismi:defne
kilosu:3.072
boy:53 cm
kiloya takmıştım ama yine iyi dogdu.demek 5 şubat olsaydı dedi doktor 3.200 dogardı diye.aman neyse..
saglık problemimmiz yok çok şükür herşy yolunda.şimdi karnını doyurduk bi güzel uyuyr.
kim dogurdu kim bekliyo çokmerak ediyorum.doguranların allah analı babalı olsun melekleri.
dogmum bekleyenler.rabbim tez zamanda kurarsın inşallah sizleride.
bu güzel duyguyu hepberaber tadalım.fotograf ço çekindim hatta dogmu videoya aydırdım.sizleri arasından seçip göndereceem gim en kısa zamanda.hepinizi öpüyorum allaha emaet olun
41 kere maşallah hem annemize hem bebişimize iyi olmalarına çok sevindim inş. en yakın zamanda aramıza döner bebişini bizde görebilirizkızlarrr ben özlemin yanından geldim şimdi hastaneden.
maşallah özlemde çınarda gayet iyiler.
3.300 gr 51 cm dün gece 11:30 da doğmuş çınar bebek.
özlemde çok iyiydi sancı çekmiş epidurale bile gerek kalmadan normal doğum yapmış drundan ve ebelerden çok memnundu.
şimdide çocuk dr'unu bekliyorlardı çınarı muayene ettikten sonra çıkaracaklardı.
özlemin mutluluğu yüzüne yansımıştı.
tekrar maşallah diyorum ikisinede darısı yeni doğum yapmayı bekleyen bizlerin başına.
helal olsun canım ne demek olumunekankayizsmileelbette dua ederiz sende sakin ol bol bol dua et Allah yardımcın olsun kolay doğumlar nasip etsin inş.:Saruboceq:selam kızlar...
sonunda geliyor desene isimsiz melek. canım benim Allah yardımcısı olsun.bu kadar bekledi inşallah bi sıkıntı olmazda sezeryana dönmez yarına güzel haberler gelir o zaman.zemuszemus
evet canım Voles denen kızın adı esra, iyi bi arkadaşımızdır kendisi.normalden yanaydı baştan beri doğum kurslarına bile katıldı. eminim çok güzel bir normal doğum hikayesi anlatacaktır bize.
gülşahcım dualarımız seninle.helal olsun canım sende hakkını helal et.doğumda hepimize sende dua et.
allah yardımcın olsun sağlıkla bebişine kavuşursun dualarımız seninle
gulsahcım helali hoş olsun o nasıl söz...
inşallah saglıklı kolay bı dogum olur hemencecık sutun gelır kısa zamanda toparlarsın :1hug:
toparlanıp eve cıktıgınıda bızı dogum hıkayenden ve mınıgının resmınden mahrum etme hihoyyyt
herkese iyi akşamlar yeniden..
gülşah hayırlı doğumlar canım, Allah kurtarsın darısı başımıza. sağ salim kurtul inşallah.
şubat girdi artık, doğumlar ardı arkasına kesilmez, herkes kucağına alsın miniklerini inşallah.
Canım yaaa.. Helal olsun tabi ki sen de helal et...Allah kolaycacık yavruna kavuşmayı nasip etsin canım
hayırlı doğumlar gülşah Allah hayırlısıyla kurtarsın
kaçta gireceksin canım?
helal olsun arada helalleşmek iyidir sen de helal et
biz de seni çok seviyoz şeker, inşallah bebişin doğduğunda onu da çok sevecez kızımla oyunlar oynuyacak
doğumdan önce bize dua etmeyi unutma sakınnnn bi de hemen soğan sür göğüs uçlarına unutma tatlım!
inşallah hemen sütün de gelir ve emzirirsin bebişini zemuszemus
gülşahcım dualarımız seninle.helal olsun canım sende hakkını helal et.doğumda hepimize sende dua et.
canım, inşallah keyifle çıkarsın sezaryenden, dertsiz tasasız bitsin inşallah, bizi haberdar et mumkun olunca,
helal olsun canım ne demek olumunekankayizsmileelbette dua ederiz sende sakin ol bol bol dua et Allah yardımcın olsun kolay doğumlar nasip etsin inş.:Saruboceq:
Gülşahcım şu ara bebeğini kollarına almış olmalısın herşey sorunsuz geçmiştir inşallah Allah ikinize de sağlık sıhhat versin nazarlardan korusun uzun ömürler versin canım gözünüz aydın :1hug:selam kızlar...
zehracım inşallah doğmuştur bebeğin Allah analı babalı büyütsün uzun ömürler versin canım sağlık sıhhatle.. :1hug:kızlar Zehradan haber getirdim sizee:
DUALARINIZI BEKLİYOR.
Kızlar selam nasılsınız?
Sağolsun Sumifer (pınar ) size bilgileri aktarmış , oğlumuz Çınar dogdu 30.01.2010 da çok şükür Allah'ıma...
ikimizde saglıklıyız dogum hıkayemızı anlatıcaz bır ara musaıt olunca... hepınıze cok tesekkur ederım arkadaslar dogum sancımda herkes ıcın bol bol dua ettım umarım kabul olur hepinizi öptük...