Kızlar selam nasılsınız?
Sağolsun Sumifer (pınar ) size bilgileri aktarmış , oğlumuz Çınar dogdu 30.01.2010 da çok şükür Allah'ıma...
ikimizde saglıklıyız dogum hıkayemızı anlatıcaz bır ara musaıt olunca... hepınıze cok tesekkur ederım arkadaslar dogum sancımda herkes ıcın bol bol dua ettım umarım kabul olur hepinizi öptük...
selam kızlar...
yarın sabah sezeryana giriyorum...hepiniz hakkınızı helal edin hepinizi çok seviyorum rabbim hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin...
hoşçakalın....dua edin bana nolur...
günaydın güzel anneler ve anne adayları opuyorumnanaktan
yağmurlu ve soğuk bi havayla başladık güne.
inşallah bugünde güzel doğum haberleri alırız.
benim cuma günü ya sezeryan tarihim babam şehir dışında yetişebilmesi için dr'umdan c.tesine almasını teklif edicem.perşembe günü kontrolümüz var bakalım ne diycek bize.
günaydın kızlar, sumicim sen de kavusuyorsun bebegine artık ha, hadi gözün aydın,
benimki de gelsin artıkk!!
Bu arada Zehra'yı aradım ama meşgule alındı. umarım herşey yolundadır. :Saruboceq:
Arkadaşlar neden doğumdan önce göğüs uçlarınıza soğan sürüyorsunuz:uhm:
:uhm: bende çok merak ediyorum zehrayı neden meşgule aldılar acaba.
yoksa doğum yaptıda dr'u odasınamı geldi zehrayı ve kızını muayeneye.hihoyyyt
bebek emziririken göğüs uçları çatlayıp yara olabiliyor ya. hatta anneler emzirmekte çok zorlanıyo bu sebepten. soğan bu çatlak ve yaralara iyi geliyormuş. bi çok krem de var bunun için ama soğan geleneksel bi yöntem anladığım kadarıyla.
Senin doğum tarihi ne zaman hulen?
Sağol canım anladım. Benim ikinci hamileliğim. ilkinde de çatlak sorunum olmamıştı emzirirken bunda hiç olmaz herhalde. İnşallah yani. Allah herkese hayırlı doğumlar versin
selam kizlar nasilsiniz dun konturole gitmistim 3 santim aciklik varmis ama bende sanci filan yok bu gun eve saldilar ama bende tik yok ya bakalim hayirlisi artik insallah bir once kurtuluruz
Kızlar selam nasılsınız?
Sağolsun Sumifer (pınar ) size bilgileri aktarmış , oğlumuz Çınar dogdu 30.01.2010 da çok şükür Allah'ıma...
ikimizde saglıklıyız dogum hıkayemızı anlatıcaz bır ara musaıt olunca... hepınıze cok tesekkur ederım arkadaslar dogum sancımda herkes ıcın bol bol dua ettım umarım kabul olur hepinizi öptük...
ayyyy canlarim nasilsinizzz? bikac gündür giremiyorum. annem türkiyeden geldi cok sükür onunla buaralar vakit geciriyorum. bebisim dogmadan söyleee anali kizli gezeyimm diyorummzemuszemus kuzucuklarimiz yavas yavasss geliyolar insallah darisi bizlereezemuszemus yine ben bi ara girmey e calisirim.... öptmmmmmmmmmmmmmmmopuyorumnanaktan
Bu arada Zehra'yı aradım ama meşgule alındı. umarım herşey yolundadır. :Saruboceq:
12 şubat ama bende ne hayır kaldı ne de sabır. ne yapacam bilmiyorum. perş kontrol var. o zamna kadar bile dayanamicam gibi
amin cnm
selam kizlar nasilsiniz dun konturole gitmistim 3 santim aciklik varmis ama bende sanci filan yok bu gun eve saldilar ama bende tik yok ya bakalim hayirlisi artik insallah bir once kurtuluruz
kızlar trtr 1'de ahmet maranki var.
anne sütünü en fazla arttıran besin ayvaymış.
ayva kompostosu yada marmelatını yemek çok iyiymiş.
bilginize.....buyrunnnnnnnnn
Herkese günaydınnnnnn.
Canım gözünüz aydın. Allah analı bablı büyütsün inşallah. Darısı başımıza....
Reyhanımmmm gözün aydın... Gezin bakalım anneciğinle güzel güzel...
Ay inşallah. Hayırlı haberini bi alsaydık kızın...
Ah canım sık dişini. Aaaa satdaşıma bak sen...Fato gibi mi yapacaksın yoksa kaydirigubbakcemile3
Canım hayırlısıyla kurtulursun inşallah. Evin içinde bol boll yürü, ılık duş al açılmayı kolaylaştırır canım.
hulen' cim ben de aynı durumdayım, senle 1 gun var galba aramızda, ben de bekleyemiyorum, bazen seytana uyuyorum ah diyorum sezaryen desem 2 gune oglum kucagımda olur, sonra silkelenip kendime geliyorumne zormuş ya hafta saymak daha kolaydı, gun saymaya yurek dayanmıyor ...
hadi yaa. fatolina da petibör bisküvi sütü artırıyo dedi. onu da yeni duydum ben. denemekte fayda var..!