2010 Şubat Anneleri

günaydın kızlar, sumicim sen de kavusuyorsun bebegine artık ha, hadi gözün aydın,
benimki de gelsin artıkk!!

tekrar gözün aydın cnm. duaların için sağol.

selam kızlar...
yarın sabah sezeryana giriyorum...hepiniz hakkınızı helal edin hepinizi çok seviyorum rabbim hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin...
hoşçakalın....dua edin bana nolur...

bebişin kollarındadır şimdi. inş ikinizde iyisinizdir. allaha emanetiniz.

allah gönlüne göre versin cnm.

Bu arada Zehra'yı aradım ama meşgule alındı. umarım herşey yolundadır. :Saruboceq:

günaydın kızlar, sumicim sen de kavusuyorsun bebegine artık ha, hadi gözün aydın,
benimki de gelsin artıkk!!

az kaldı gerçekten cuma yada c.tesi alacak dr.
acayip bi duygu gününü bilmek ve beklemek.
son günler hiç geçmek bilmiyormuş cidden.

Arkadaşlar neden doğumdan önce göğüs uçlarınıza soğan sürüyorsunuz:uhm:

Bu arada Zehra'yı aradım ama meşgule alındı. umarım herşey yolundadır. :Saruboceq:

:uhm: bende çok merak ediyorum zehrayı neden meşgule aldılar acaba.
yoksa doğum yaptıda dr'u odasınamı geldi zehrayı ve kızını muayeneye.hihoyyyt

Arkadaşlar neden doğumdan önce göğüs uçlarınıza soğan sürüyorsunuz:uhm:

bebek emziririken göğüs uçları çatlayıp yara olabiliyor ya. hatta anneler emzirmekte çok zorlanıyo bu sebepten. soğan bu çatlak ve yaralara iyi geliyormuş. bi çok krem de var bunun için ama soğan geleneksel bi yöntem anladığım kadarıyla.

:uhm: bende çok merak ediyorum zehrayı neden meşgule aldılar acaba.
yoksa doğum yaptıda dr'u odasınamı geldi zehrayı ve kızını muayeneye.hihoyyyt

ben de çatladım valla meraktan. uyuyamadım gece hatta.

hayatımın en zor dönemi oldu yaa: bekle bekle bekle... resmen sezeryana kayıyorum artık. üffffffff karmakarışığım. kafamçokkarıştı

Sağol canım anladım. Benim ikinci hamileliğim. ilkinde de çatlak sorunum olmamıştı emzirirken bunda hiç olmaz herhalde. İnşallah yani. Allah herkese hayırlı doğumlar versin

Senin doğum tarihi ne zaman hulen?

12 şubat ama bende ne hayır kaldı ne de sabır. ne yapacam bilmiyorum. perş kontrol var. o zamna kadar bile dayanamicam gibi

Sağol canım anladım. Benim ikinci hamileliğim. ilkinde de çatlak sorunum olmamıştı emzirirken bunda hiç olmaz herhalde. İnşallah yani. Allah herkese hayırlı doğumlar versin

amin cnm

selam kizlar nasilsiniz dun konturole gitmistim 3 santim aciklik varmis ama bende sanci filan yok bu gun eve saldilar ama bende tik yok ya bakalim hayirlisi artik insallah bir once kurtuluruz

kızlar trtr 1'de ahmet maranki var.
anne sütünü en fazla arttıran besin ayvaymış.
ayva kompostosu yada marmelatını yemek çok iyiymiş.
bilginize.....buyrunnnnnnnnn

selam kizlar nasilsiniz dun konturole gitmistim 3 santim aciklik varmis ama bende sanci filan yok bu gun eve saldilar ama bende tik yok ya bakalim hayirlisi artik insallah bir once kurtuluruz

canım az kalmış açılmalar başladıysa devamı en kısa zamanda gelir.Allah bi avazda kurtarsın canım.

Herkese günaydınnnnnn.

Canım gözünüz aydın. Allah analı bablı büyütsün inşallah. Darısı başımıza....

Reyhanımmmm gözün aydın... Gezin bakalım anneciğinle güzel güzel...

Ay inşallah. Hayırlı haberini bi alsaydık kızın...

12 şubat ama bende ne hayır kaldı ne de sabır. ne yapacam bilmiyorum. perş kontrol var. o zamna kadar bile dayanamicam gibi

amin cnm

Ah canım sık dişini. Aaaa satdaşıma bak sen...Fato gibi mi yapacaksın yoksa kaydirigubbakcemile3

Canım hayırlısıyla kurtulursun inşallah. Evin içinde bol boll yürü, ılık duş al açılmayı kolaylaştırır canım.

kızlar trtr 1'de ahmet maranki var.
anne sütünü en fazla arttıran besin ayvaymış.
ayva kompostosu yada marmelatını yemek çok iyiymiş.
bilginize.....buyrunnnnnnnnn

hadi yaa. fatolina da petibör bisküvi sütü artırıyo dedi. onu da yeni duydum ben. denemekte fayda var..!

hulen' cim ben de aynı durumdayım, senle 1 gun var galba aramızda, ben de bekleyemiyorum, bazen seytana uyuyorum ah diyorum sezaryen desem 2 gune oglum kucagımda olur, sonra silkelenip kendime geliyorum ne zormuş ya hafta saymak daha kolaydı, gun saymaya yurek dayanmıyor ...

valla çok kötüyüm havva. keşke çook kilo alsaydım da bu ağrıları çekmeseydim. 8 kilo alınca belim dombili göbüşe yetemiyor. kırıldı kırılacak artık. sıkıyorum dişim ama nereye kadar dayanırım bilmiyorum artık. biliyorsun sabır da kalmadı. ohaoldumsmile

al benden de o kadar. hakkımızda hayırlsı artık. sağ sağlim kucağıma alayım: başka bişey istemiyorum artık. vaz geçtim herşeyden.

bu arada aramızda 1 gün yok. satlar aynıymış bizim.

Hulencim ben de senin gibiyim toplamda 9 kilo aldım vr brlim taşımıyo artık. Karnımda kocaman. ıkiz göbeği gibi. Ama sabır canım. Bak 9 ay sabrettik bi kaç gün daha sabredelim. Onlar bilir günleerini. Zehra 2 cm açıkla sabretti ne kadar zaman.

hadi yaa. fatolina da petibör bisküvi sütü artırıyo dedi. onu da yeni duydum ben. denemekte fayda var..!

teyzemde bana yeşillik ne bulursan ye diyor.kıvırcık, roka, maydanoz, ıspanak,
bende haklısın dedim bak ineklere hep ot yiyorlar sütleri bol bol oluyor.:dance:
bende yiyim diyorum doğumdan sonra..
petibörü hiç duymamıştım bende.ama sütde çok yararlıymış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…