2010 Şubat Anneleri

birkaç arkadaş daha vardı, oturmuş muhabbet ediyorduk. hatta sana sen havvaydın değil mi falan diye soruyorum. şubat annelerinden birileri daha vardı ama ben birtek seni hatırlayabildim aklinialirimsmile

Hayır olsun inşallah canım...

benim kız yine kaburga kemikleri kırma çalışmasına başladı -tatlicadiarzu- kafamçokkarıştı

Akpak canım beni görenlerde daha karnın yukarda senin doğumuna var dediler ama ben doğurdum canım ya...hatta karnım çok sivriymiş erkeğe benziyormuş diyede söylüyorlardı ama benim kızım oldu...sen kimseyi dinleme canım doktorun doğrusunu bilir hakkında hayırlısı canım...

İnşallah bi şey çıkmaz canım. Evet 9. kata çıktık nst için. Odaları da gördüm hoşuma gitti. Özellikle temizliği dikkatimi çekti. Sorması ayıp kaça mal oldu doğum canım.

Akpak bu arada oyuncak ve çoraba bayıldım. Özelllikle de çoraba.Güle güle kullanın

İnşallah bi şey çıkmaz canım. Evet 9. kata çıktık nst için. Odaları da gördüm hoşuma gitti. Özellikle temizliği dikkatimi çekti. Sorması ayıp kaça mal oldu doğum canım.

ben 2 gece kaldım canım kanamam geldiği için perşembe akşamı saat 9 gibi hastaneye gittim hemen 9.kata çıktım oradaki ebe muayene etti telefonlada kezban hanımı bilgilendirdi o gece beni yatırdılar zaten ertesi günüde normalde kontrole gidecektim kezban hanıma cuma günü de kızım doğdu zaten cumartesi günü sabahtan doktorum muayene etti yine dikişlerimi falan taburcu olabilirsiniz dedi yani iki gece kaldık 612 tl ödedik canım 600 doğum için 12 tl katılım payı şansımıza bütün odalar dolu olduğu için suit odada kaldık bide...

selmakerem bana da erkek gibi diyorlar klava: umursamamak lazım aslında milletin ağzı trba değil ki büzesin. bayramda da iki kişi karnın çok küçük demişti ay ne sinir oldum ne düşüncesiz insanlar var, :mymeka: ki ben ilk bebeğimi gelişemediği küçük kaldığı için kaybetmiştim. bazıları ağzına ne gelirse konuşuyor lafın gerisini düşünmüyor, bir hafta boyunca canım sıkıldı o boşboğazlar yüzünden. senağlama hemen doktora gittim, doktor bebeğin gelişimi normal deyince derin bir nefes alabildim ancak

havva teyzesi daha güzelleri senin kızın olsun. oyuncak dışardan bakıldığında birşeye benzemiyor ama her dokunduğunda sesler çıkartıyor ve ben o seslere bayıldım, bebek sesi gibi ama daha böyle çizgifilmsi hihoyyyt

Teşekkür ederim canım.... Suit oda nasılsı peki görmedim ben onları

havvacım odaların kapılarındaki süsleri hastane yaptırıyor giderken istersen alabiliyorsun canım,lohusa şerbeti ikramları var,birde hastanenin kuaförü varmış gelip saçını yapıyormuş, hastanenin fotoğrafçısıda gelip resimlerinizi çekiyormuş, biz unululduğumuz için kuaför ve fotoğraf hizmetinden faydalanamadık canım tam çıkışta haberimiz oldu ....

Aman canım önemseme boş ver...Sen Ayetel Kürsi oku bol bol.. Böylelerinin nazarı da değer canım..Dr un ne diyosa o boş verrr

Teşekkür ederim canım.... Suit oda nasılsı peki görmedim ben onları

yattığın odadanın yanında ufak birde salonu var canım gelen misafirlerin oturması için koltuklar var, ordada bir televizyon var canım farkı 1+1 olması....

Aaaa süpermiş canım ya.... Kime söyleyeceğiz ki onları unutmayalım. Hemşire bankosuna yazdırırız olmazsa

kızlar herkese selamm
bugün giremedim çarşıya gittim lohusa tacı aradım sonunda buldum kırmızı gülü var sağ tarafında çok güzel hayırlısıyla takmayı nasip etsin yarabbim hepimize onları :)
gelince de uyudum 2 saat kadar, iyi gelmiş dinlenmişim.

bu arada bişey sorcam voles doğum yapmış galiba, bi bilgimyok geçmişi çok iyi okumadım bilen biri yazsa ya çok merak ettim..
iyi bakın kendinize kızlar. öptümmmm.......

yattığın odadanın yanında ufak birde salonu var canım gelen misafirlerin oturması için koltuklar var, ordada bir televizyon var canım farkı 1+1 olması....

Sağol canım yaaa Çok soru sordum kusura bakma...

Evet canım doğum yapmış. Normal doğum olduğunu biliyoruz bi tek. İnşallah kendini topladığında ayrıntıları öğreniriz kendisinden

Aaaa süpermiş canım ya.... Kime söyleyeceğiz ki onları unutmayalım. Hemşire bankosuna yazdırırız olmazsa

bilmiyorumki canım benimde haberim yoktu böyle hizmetleri olduğundan, doğumdaki ebelerden biri biz taburcu olurken kızımın ziyaretine geldi (göbek adını o verdiği için kızımın) o söyledi kapı süsleri size ait isterseniz götürebilirsiniz diye, çıkıştada asansör beklerken kuaför kızla karşılaştık o söyledi ben size uğramamıştım değilmi diye gitti birileriyle konuştu kusura bakmayın unutmuşlar sizi dedi o şekilde son anda öğrendim yani sen bir araştır istersen o kadar para veriyoruz yani varsa böyle hizmetleri neden yararlanmayalım değilmi canım....

havvacım yardımcı olacaz tabi birbirimize ,kusur nedemek aşkolsun canım..

zeynep uyandı yemek vakti geldi ben gidip bir emzireyim kızımı iyi akşamlar kendinize iyi bakın...

selam kızlar...
yarın sabah sezeryana giriyorum...hepiniz hakkınızı helal edin hepinizi çok seviyorum rabbim hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin...
hoşçakalın....dua edin bana nolur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…