2010 Şubat Anneleri

selam kızlar...
yarın sabah sezeryana giriyorum...hepiniz hakkınızı helal edin hepinizi çok seviyorum rabbim hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin...
hoşçakalın....dua edin bana nolur...

allah yardımcın olsun sağlıkla bebişine kavuşursun dualarımız seninle

selam kızlar...
yarın sabah sezeryana giriyorum...hepiniz hakkınızı helal edin hepinizi çok seviyorum rabbim hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin...

gulsahcım helali hoş olsun o nasıl söz...
inşallah saglıklı kolay bı dogum olur hemencecık sutun gelır kısa zamanda toparlarsın :1hug:
toparlanıp eve cıktıgınıda bızı dogum hıkayenden ve mınıgının resmınden mahrum etme hihoyyyt

herkese iyi akşamlar yeniden..
gülşah hayırlı doğumlar canım, Allah kurtarsın darısı başımıza. sağ salim kurtul inşallah.
şubat girdi artık, doğumlar ardı arkasına kesilmez, herkes kucağına alsın miniklerini inşallah.

selam kızlar...

Canım yaaa.. Helal olsun tabi ki sen de helal et...Allah kolaycacık yavruna kavuşmayı nasip etsin canım

hayırlı doğumlar gülşah Allah hayırlısıyla kurtarsın

kızlar Zehradan haber getirdim sizee:

HASTANEDE VE DOĞUMU SABAHA ANCAK OLURMUŞ. SUNı SANCI ıSTEMEMıŞ. SELAMI VAR HEPıNıZE.
DUALARINIZI BEKLıYOR
.

HASTANEDE VE DOĞUMU SABAHA ANCAK OLURMUŞ. SUNİ SANCI İSTEMEMİŞ. SELAMI VAR HEPİNİZE.
DUALARINIZI BEKLİYOR
.

ayyyyy hadı bakalım ınsallah su kız sagsaglım bebegını bı kucagına alaydı kendım almıs kadar sevınıcem kaydirigubbakcemile2

HASTANEDE VE DOĞUMU SABAHA ANCAK OLURMUŞ. SUNİ SANCI İSTEMEMİŞ. SELAMI VAR HEPİNİZE.
DUALARINIZI BEKLİYOR
.

Zehracım Allah bir avazda kurtarsın inşallah. Hayılı kolay doğumlar nasip etsin

selam kızlar...

kaçta gireceksin canım?
helal olsun arada helalleşmek iyidir sen de helal et
biz de seni çok seviyoz şeker, inşallah bebişin doğduğunda onu da çok sevecez kızımla oyunlar oynuyacak :emir_bebek: :emir_bebek:
doğumdan önce bize dua etmeyi unutma sakınnnn bi de hemen soğan sür göğüs uçlarına unutma tatlım!
inşallah hemen sütün de gelir ve emzirirsin bebişini zemuszemus

DUALARINIZI BEKLİYOR
.

sonunda geliyor desene isimsiz melek. canım benim Allah yardımcısı olsun.bu kadar bekledi inşallah bi sıkıntı olmazda sezeryana dönmez yarına güzel haberler gelir o zaman.zemuszemus

ay şu VOLES denen kızda doğurmuş valla onun normal doğum hikayesini çok merak ediyorum çok acaip
istiyodu normal doğumu nasıl geçti acep ......

evet canım Voles denen kızın adı esra, iyi bi arkadaşımızdır kendisi.normalden yanaydı baştan beri doğum kurslarına bile katıldı. eminim çok güzel bir normal doğum hikayesi anlatacaktır bize.

selam kızlar...

gülşahcım dualarımız seninle.helal olsun canım sende hakkını helal et.doğumda hepimize sende dua et.

bebişlerini kucaklarına alan arkadaşlar hepinizin gözü aydın Allah sağlıklı uzun hayırlı ömürler versin inş.:nazar:
yarın doğuma girecek olan arkadaşlarında Allahım yardımcısı olsun bir avazda kurtulsunlar bebişlerine
kavuşsunlar inş. bir an evvel :1hug:
zehraaaaaa canım hadi doğur ama sen doğurki önümüz açılsın seni bekliyoruz anacımkaydirigubbakcemile3 inş. Allahım bir avazda kurtarsın bu kadar beklediğine değerde normal yoldan kolaycacık doğum yaparsın inş. senin için dua edicem bol bol ağrısız sancısız bebişine kavuşman için Allah yardımcın olsun tatlımopuyorumnanaktanzemuszemus

canım, inşallah keyifle çıkarsın sezaryenden, dertsiz tasasız bitsin inşallah, bizi haberdar et mumkun olunca,

ben geldimmm.iki melek annesi olarak sizlere yazıyorum..
şubat annesi olmak için ççok ugraştım evladım biraz daha içerde dursun daha iyi olsun diye.ama benim cadı kız illaki erken gelecegim diye tutturanca yapacak birşeyimiz kalmadı ve.
28 ocak 2010 perşembe 11.50 de gözlerini açtı dünyaya
her evladın farklı oldugunu defne dogunca dah iyi anladım.sanki hiç dogurmamaış hiç yaşamamış gibi mutluluk.heyecan.ve birazda korku vardı.onun aglama sesleriyle ben daha ço agladıgıma biliyorum.çok detaya giremiyorum.bu ikinci sezeryan oldugu çin doktor 4 gün yerenden kımıldamadan yatacak dinleneceksin dedi.ama ben duramadım.sizler bildirmek istedim.ameliyat çok çok iyi geçti.o kadar kolay kalktımki ben bile şaşırdım.ayyy bi emiyo.anlatamam kopartamack sanki.şimdider acıtıyo.bir aya kadar herhal yara olur.çok profesyonel emmede.ablası gibi degil.
ben bilgilerimi vereyim.
beklenen dogum tarihi:09.02.2010
doum tarihi:28.01.2010
haftası:38+2
ismi:defne
kilosu:3.072
boy:53 cm
kiloya takmıştım ama yine iyi dogdu.demek 5 şubat olsaydı dedi doktor 3.200 dogardı diye.aman neyse..
saglık problemimmiz yok çok şükür herşy yolunda.şimdi karnını doyurduk bi güzel uyuyr.
kim dogurdu kim bekliyo çokmerak ediyorum.doguranların allah analı babalı olsun melekleri.
dogmum bekleyenler.rabbim tez zamanda kurarsın inşallah sizleride.
bu güzel duyguyu hepberaber tadalım.fotograf ço çekindim hatta dogmu videoya aydırdım.sizleri arasından seçip göndereceem gim en kısa zamanda.hepinizi öpüyorum allaha emaet olun
maşallah canım sanada bebişine de :nazar::nazar: imrendim valla iki melek annesi oldun darısı başımıza acayip heyecan ve sabırsızlık hakim şu an bizde de:asigim:

kızlarrr ben özlemin yanından geldim şimdi hastaneden.
maşallah özlemde çınarda gayet iyiler.
3.300 gr 51 cm dün gece 11:30 da doğmuş çınar bebek.
özlemde çok iyiydi sancı çekmiş epidurale bile gerek kalmadan normal doğum yapmış drundan ve ebelerden çok memnundu.
şimdide çocuk dr'unu bekliyorlardı çınarı muayene ettikten sonra çıkaracaklardı.
özlemin mutluluğu yüzüne yansımıştı.
tekrar maşallah diyorum ikisinede darısı yeni doğum yapmayı bekleyen bizlerin başına.:nazar:
41 kere maşallah hem annemize hem bebişimize iyi olmalarına çok sevindim inş. en yakın zamanda aramıza döner bebişini bizde görebiliriz:nazar::dance:

selam kızlar...
helal olsun canım ne demek olumunekankayizsmileelbette dua ederiz sende sakin ol bol bol dua et Allah yardımcın olsun kolay doğumlar nasip etsin inş.:Saruboceq:

sonunda geliyor desene isimsiz melek. canım benim Allah yardımcısı olsun.bu kadar bekledi inşallah bi sıkıntı olmazda sezeryana dönmez yarına güzel haberler gelir o zaman.zemuszemus

evet canım Voles denen kızın adı esra, iyi bi arkadaşımızdır kendisi.normalden yanaydı baştan beri doğum kurslarına bile katıldı. eminim çok güzel bir normal doğum hikayesi anlatacaktır bize.

gülşahcım dualarımız seninle.helal olsun canım sende hakkını helal et.doğumda hepimize sende dua et.

evet ya esra ya bende çok sevindim bu kadar beklediğine değdi doğrusu normal olmasına da ayrıca sevindim Allah gönlüne göre verdi sonuçtahihoyyyt:teytey:
darısı tüm bekleyen hamişlerin başına Allahım hepimizin yardımcısı olsun Şeniz

allah yardımcın olsun sağlıkla bebişine kavuşursun dualarımız seninle

gulsahcım helali hoş olsun o nasıl söz...
inşallah saglıklı kolay bı dogum olur hemencecık sutun gelır kısa zamanda toparlarsın :1hug:
toparlanıp eve cıktıgınıda bızı dogum hıkayenden ve mınıgının resmınden mahrum etme hihoyyyt

herkese iyi akşamlar yeniden..
gülşah hayırlı doğumlar canım, Allah kurtarsın darısı başımıza. sağ salim kurtul inşallah.
şubat girdi artık, doğumlar ardı arkasına kesilmez, herkes kucağına alsın miniklerini inşallah.

Canım yaaa.. Helal olsun tabi ki sen de helal et...Allah kolaycacık yavruna kavuşmayı nasip etsin canım

hayırlı doğumlar gülşah Allah hayırlısıyla kurtarsın

kaçta gireceksin canım?
helal olsun arada helalleşmek iyidir sen de helal et
biz de seni çok seviyoz şeker, inşallah bebişin doğduğunda onu da çok sevecez kızımla oyunlar oynuyacak :emir_bebek: :emir_bebek:
doğumdan önce bize dua etmeyi unutma sakınnnn bi de hemen soğan sür göğüs uçlarına unutma tatlım!
inşallah hemen sütün de gelir ve emzirirsin bebişini zemuszemus

sabah 8 gibi giricem canım çok saol

canım, inşallah keyifle çıkarsın sezaryenden, dertsiz tasasız bitsin inşallah, bizi haberdar et mumkun olunca,

helal olsun canım ne demek olumunekankayizsmileelbette dua ederiz sende sakin ol bol bol dua et Allah yardımcın olsun kolay doğumlar nasip etsin inş.:Saruboceq:

çok saolun kızlar allah razı olsun hepinizden
hepinize dua edicem yarın...görüşürüz inş

Kızlar selam nasılsınız?

Sağolsun Sumifer (pınar ) size bilgileri aktarmış , oğlumuz Çınar dogdu 30.01.2010 da çok şükür Allah'ıma...

ikimizde saglıklıyız dogum hıkayemızı anlatıcaz bır ara musaıt olunca... hepınıze cok tesekkur ederım arkadaslar dogum sancımda herkes ıcın bol bol dua ettım umarım kabul olur hepinizi öptük...

zehra cnm insallah sabaha bi avazda agrisiz sancisiz dogurursun allah yaninda olsun dilerim
camdankalp cnm allah yardimcin olsun insallah bebisinle hemen ameliyatan cikarsiniz saglikla

ayyyy canlarim nasilsinizzz? bikac gündür giremiyorum. annem türkiyeden geldi cok sükür onunla buaralar vakit geciriyorum. bebisim dogmadan söyleee anali kizli gezeyimm diyorummzemuszemus kuzucuklarimiz yavas yavasss geliyolar insallah darisi bizlereezemuszemus yine ben bi ara girmey e calisirim.... öptmmmmmmmmmmmmmmmopuyorumnanaktan

günaydın güzel anneler ve anne adayları opuyorumnanaktan
yağmurlu ve soğuk bi havayla başladık güne.
inşallah bugünde güzel doğum haberleri alırız.
benim cuma günü ya sezeryan tarihim babam şehir dışında yetişebilmesi için dr'umdan c.tesine almasını teklif edicem.perşembe günü kontrolümüz var bakalım ne diycek bize.

selam kızlar...
Gülşahcım şu ara bebeğini kollarına almış olmalısın herşey sorunsuz geçmiştir inşallah Allah ikinize de sağlık sıhhat versin nazarlardan korusun uzun ömürler versin canım gözünüz aydın :1hug:

DUALARINIZI BEKLİYOR
.
zehracım inşallah doğmuştur bebeğin Allah analı babalı büyütsün uzun ömürler versin canım sağlık sıhhatle.. :1hug:
Kızlar selam nasılsınız?

Sağolsun Sumifer (pınar ) size bilgileri aktarmış , oğlumuz Çınar dogdu 30.01.2010 da çok şükür Allah'ıma...

ikimizde saglıklıyız dogum hıkayemızı anlatıcaz bır ara musaıt olunca... hepınıze cok tesekkur ederım arkadaslar dogum sancımda herkes ıcın bol bol dua ettım umarım kabul olur hepinizi öptük...

maşallah ikinize de özlemcim Allah en hayırlı zamanda biz bekleyenlere de bu duyguyu yaşatsın. artık günleri değil dakikaları sayar hale geldim

X