Merhaba kızlar,bende dün doktora gittim oğlum 3400 olmuş,bebek küçük küçük derkenkaydirigubbakcemile3 çok sevinçliyimzemuszemus Bebek kanala inmiş rahmin gergin her an gelebilir hale gelmiş dedi..Ama açılma yok,sancı yaşadım ilk defa hastanede çok heyecanlıydı bilmiyorumkismile her sancının beni oğluma yaklaştıracağını düşünmek beni çok rahatlatıyor keşke sancım gelse diye dua edeceğim hiç aklıma gelmezdiyerimseniben
Yürüme verdi doktorum bende hasteneye gittiğim hamile arkadaşımı aldım koştum izmite gittim :lepi: güzel bi yemek yedim bi kaç bişe aldım...Bez fiyatlarına filan baktım...Ay bu arada yenidoğan bezi bulmak ne kadar zormuşşşakannehir Kızlar gezin tavsiye ederim...Yorulduğum için gece mışıl mışıl uyuduk oğlumla ...
Doğum yapan ve tarihi belli olan arkadaşlarımın mutluluğunu sonuna kadar paylaşıyorum...zemuszemus
Az kaldı azzzzzopuyorumnanaktan
amaşallah bebeğine.
primanın yeni bebek 2 numaralı bezini aldım bende 98 adet.her yerde var.sen neden bulamadınki.zaten 1 numarası senin bebeğine olmaz 2 numara bile 3-6 kg bebekler için.
Zeyl canım gözün aydın... Bebişlerin ne yapacağı belli olmuyor valla...Valla ben de öyleyim.. ,belim ağrıyo bazen seviniyom... Kafayı yemeye mi başladık ne....Bu bıdıklar şaşırttı bizi valla...
selaaaaaaaaaaaam ne habersiniz kızlar dün ben doktordaydım ve sonunda doğum öncesi izne ayrıldım evdeyim artık......dün NST ile tanıştım herşeyimiz normal çıktı 2 haftaya tekrar çağıdı....doğuranlar artmış maşallah darısı başımıza sizler nasılsınız....................
SELAM KIZLAR NASILSINIZ ? biz oglumla sabah hastaneye gittik nst ye girdik ultrasona girdik sabah nişanımız geldi doktorumuzda kontrole cagırdı hemen gittik ultrasonla baktı çatı muaynesi yaptı sonrada nst ye bagladı nst de sancıların oldugunu gördü ama servısde yatırmak ıstemedı pıskolojıni bozma evıne git yakın nede olsa dedı cep telefonumda var snede ıstedıgın an ararsın dedı bu aksam sınemaya gidecekmış avatarı izlemeye artık dogum baslarsa ararsın benım dogum basladı dıye bende snaa avatarı ızleyıp gelıyorum derım dıye espiri yaptı doktorumuz bakalım sımdılık adet sancıları gıbı sancım var cogalırmı bılmem beklıyoruz annem ve kayınvaldem yanınmda sımdılık bızden bukadar arkadaslar....
hadi hazırlan bakalım başladıysa durmaz kıssss işallah bi anda doğururda kurtulursun:Saruboceq:
SELAM KIZLAR NASILSINIZ ? biz oglumla sabah hastaneye gittik nst ye girdik ultrasona girdik sabah nişanımız geldi doktorumuzda kontrole cagırdı hemen gittik ultrasonla baktı çatı muaynesi yaptı sonrada nst ye bagladı nst de sancıların oldugunu gördü ama servısde yatırmak ıstemedı pıskolojıni bozma evıne git yakın nede olsa dedı cep telefonumda var snede ıstedıgın an ararsın dedı bu aksam sınemaya gidecekmış avatarı izlemeye artık dogum baslarsa ararsın benım dogum basladı dıye bende snaa avatarı ızleyıp gelıyorum derım dıye espiri yaptı doktorumuz bakalım sımdılık adet sancıları gıbı sancım var cogalırmı bılmem beklıyoruz annem ve kayınvaldem yanınmda sımdılık bızden bukadar arkadaslar....
özlemcim hayırlısı olsun en kısa zamanda gelsin çınar bebek.seni üzmesin sakın.
özlemcim kocaelinde 3 boyutlu sinema varmı nereye gidecek avatarı izlemeye ben yok diye biliyorum.söyle çok uzağa gitmesin ararsan hemen gelsin
Aaaa ama doğum yapan arkadaşlarım ilk 1 numara al dediler banaakannehir
Prima 1 numara aldım bende 2-5 kilo yazıyor üstünde 50 tane var içinde bi hafta gidiyomuş zaten 50 tane.En az 2 paket kullanırsın 1 numarayı demişlerdi bana:umursamaz:
ZEYL meraba canım maşallah kuzuna ....ben huggys aldım yenidoğan bilmiom işallah iyidir.ya sorma ev zaten alt üst ne yapcam diye şaştım kaldım...dün kızıma küvet aldık emzikli derece ,ğögüs pedi file....emzirme sütyeni bide çok güsel pembiş pırıltılı bi ayakkabı aldık kızıma ya al aal bitmiyo herşeyini aldık am halen eksik çıkıyo
Aaaa ama doğum yapan arkadaşlarım ilk 1 numara al dediler banaakannehir
Prima 1 numara aldım bende 2-5 kilo yazıyor üstünde 50 tane var içinde bi hafta gidiyomuş zaten 50 tane.En az 2 paket kullanırsın 1 numarayı demişlerdi bana:umursamaz:
AMİN pınarcım inşallah , üç boyutlu sadece avatar için bir yerde gösterime girmiş ama nerde bılmıyorum buralardayım telefonumda acık bırsey oldugunda ara sen benı dedi..
ben 2 aldım çoğu arkadaşımda 2 numara aldı diye biliyorum canım.zaten valize koyarken açtım paketi minnacık bişey.1 numaraları daha çok premetüre bebeklerde kullanılıyor gerçi farketmez 2-5 kg oda olur bebişine.hemen bitecek nede olsa dayanmıyorki.
ayy ne diyorsun kız.. ben de 1 numara aldım koydum çantaya...baska da bişii yokkk.. öffff napcam bn benimkide 36+0 da 3100 kg idi olmaz mı demek ama bezlerin ustunde 2-5 kg yazıyor 5 ten az dogar heralde...akannehirmaşallah bebeğine.
primanın yeni bebek 2 numaralı bezini aldım bende 98 adet.her yerde var.sen neden bulamadınki.zaten 1 numarası senin bebeğine olmaz 2 numara bile 3-6 kg bebekler için.