2010 Şubat Anneleri

ayshe sorma canım kasılmalarla ışarı fırlıyor ölüyorum sancıdan rabbim kimseye yaşatmasın bu sancılarla 10 tane normal doğururdum heralde diyorum

hakkımızda haırlısı olsun hepimiz için

hepinize tşk ederim hepiniz için dua edicem hepimiz hayırlısıyla kurtulalım inşaallah

havva cım evet canım az rastlanılan bir örnek bizim içinde çok güzel bişey.maşşalah doktorun hafızasıda çok kuvvetli her gittiğimizde babasıyla benzer yönlerinide bize söylüyor.

havva cım evet canım az rastlanılan bir örnek bizim içinde çok güzel bişey.maşşalah doktorun hafızasıda çok kuvvetli her gittiğimizde babasıyla benzer yönlerinide bize söylüyor.

nasıl güzel denk gelmiş öyle.ama yaşı epey vardır o zaman drunuzun tecrübelidirde.hiç korkup stres yapma

cnm seninle günümüz aynı bende 9 şubatı bekliyorum.bakalım hangimiz önce kavusacak bebişine.

escoooos neredesin topik yıne durdu şekerim gelde şenlenelim.. :teytey: :teytey:

kızlarrrrrrrr size bi haberrrrr getirdim.
özlem arkadaşımızın nişanı gelmiş.hastaneye gitmiş nst'ye bağlamışlar sancılar başlamış ama özlem ben hissetmiyorum adet ağrısı gibi geliyor bana dedi.eve göndermiş dru sancılar artınca gel bugüne yarına doğurursun demiş.
aslında normal doğum zamanı ayın 14'üydü erkenci çıktı çınarımız.ben duyunca çok heyecanlandım sakindi ama özlem.eyvahedigeldismile
hayırlısı olsun inşallah çok rahat bir doğum geçirir.ziyaretine gidicem özlemin bi doğursunda :1hug:

herkese merhaba opuyorumnanaktan
bugün doğum yapacak olan arkadaşlar varsa kendilerine kolaylıklar dilerim Allah bir avazda kurtarsın
sağ salim bebişlerinizle kavuşursunuz inş.:Saruboceq:
bende eşimi iyileştireyim derken çok hasta olmuşum akşamda yemeğe misafir vardı kaynanamda çalıştığı için yemek yap sonra bulaşık çay kahve meyve servisi tekrar bulaşık yıka derken öldüm
zaten heryerim ağrıyordu şimdi birde hastalıktan ağrılara baş diş eklem ağrıları eklendi çok fena oldum
ıhlamur içmekten bir hal oldum iyileşmek istiyorummafoldumben
umarım sizler iyisinizdir aman dikkat edin kendinize

Görcez bakalım. Benimki de konuşmalara aşırı tepki veriyor. Herhalde habire konuşmamı isticekkafamçokkarıştı

bende yarın doğuma giricem arkadaşlar sabah 8 de o saatte uyuyamayan olursa bana dua edin noolur tırsıyorummmm

Canım hayırlısıyla alıp geleceksin meleğini.Dualarımız seninle.

Ne kadar ilginçmiş. Doktorun kaç çocuk doğurtmuştur bu zaman kimbilir:ecrin_bebek:

Aaaay bu şubat oğlanlarının bir acelesi var ayolkaydirigubbakcemile3 Özlemcim de inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla kucağın alır. Açılması var mıymış acababilmiyorumkismile

Ayy inşallah hayırlısıyla doğum yapar...Sağlıkla alır kollarına inşallah
Artık normal doğumlar olsun sezeryan oldu herkesss

Tuğbacım çok geçmiş olsun canım... Ayy doğuma ne kaldı inşallah çabucak toparlanırsın.

Aaaay bu şubat oğlanlarının bir acelesi var ayolkaydirigubbakcemile3 Özlemcim de inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla kucağın alır. Açılması var mıymış acababilmiyorumkismile

açılması yoktu sanırım olsaydı söylerdi.kendi evine geçmiş annesi ve kayınvalidesi yanında. sancıların sıklaşmasını bekliyorlar.nişan gelmiş suda gelir yakında doğacak az kaldı çınar yeğenimin gelmesine hihoyyyt

Son düzenleme:
escoooos neredesin topik yıne durdu şekerim gelde şenlenelim.. :teytey: :teytey:
geldiimm kız... of bugun butun karnım agryooo da bi yataktan cıkamadım.. uyudugum da yok da.. ay karnım da cok sert.. ondan yokum kız...

bi banyo mu yapsamm evde tek banyo yapmayın dio ya.. yapyım siz varsınız işte ya... erkekler hızlı demeyin ya turstırıyoosunuz...

eminönünde nereye gideyim mahmutpaşa mı?

ay cok heyecanlı ya nuri beye gidiyor degil mi o?? kocalinden ikinci anne de doğurcak desene ayy bizim burası hit listesinde valla...:sm_cool:

ay cok heyecanlı ya nuri beye gidiyor degil mi o?? kocalinden ikinci anne de doğurcak desene ayy bizim burası hit listesinde valla...:sm_cool:

akademi hastanesine gidiyor ama dr'unun adını tam hatırlamıyorum.evet fato'dan sonra 2.olacak zaten başkada kim varki sonra ben, benden sonrada sen gidersin inşallah.

Evet canım mahmutpaşa....Hafta içi gelirsen kalabalık da olmaz. İstediklerini kolayca alabilirsin..

hepinize tşk ederim hepiniz için dua edicem hepimiz hayırlısıyla kurtulalım inşaallah
Allah kurtarsın canım senide kolaycacık atlatırsın hemencecik bebişine kavuşursun sende inş.olumunekankayizsmile
amanın özleme mi geldi sıradelikafadulden onun oğluşuda aceleci çıktı demekki Allah kolaylıklar versin sağ salim kavuşsun inş. bebişine :Saruboceq:
Tuğbacım çok geçmiş olsun canım... Ayy doğuma ne kaldı inşallah çabucak toparlanırsın.
sağol tatlım Şeniz evet haklısın bende de ne ağrı ne sancı bişey yok şu bacak ağrısı dışında yada ben hissetmiyorum baksana bende özlem gibi olabilirim demekki bizim bebişlere hiç belli olmuyor aceleci bıdıklar kaydirigubbakcemile3

Ayy inşallah hayırlısıyla doğum yapar...Sağlıkla alır kollarına inşallah
Artık normal doğumlar olsun sezeryan oldu herkesss

Ay hakkaten dikkatle bekliyom ben de canım bi normal doğum duyayım diyebilmiyorumkismile

Allah yardımcısı olsun inşallah.

Şubat bebeklerinin ilki Aras İzmir' den geldi bi kereeeeekaydirigubbakcemile3 Hatta cicilibicili de doğurmuş olması lazım o da burda. İzmir 3.yü bekliyorkaydirigubbakcemile3

hemen ılık bi su dökünüp çık çok durma
eminönünden ne alcan söyle bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…