- 25 Aralık 2008
- 1.884
- 17
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
herkese selam bu ne hız yaa yetişemiyorum sizlere okumakla yetiniyorum sadece:))
havva cım evet canım az rastlanılan bir örnek bizim içinde çok güzel bişey.maşşalah doktorun hafızasıda çok kuvvetli her gittiğimizde babasıyla benzer yönlerinide bize söylüyor.
kızlar herkese iyi günler.. doğum yapanlara Allah analı babalı büyütsün diyorum, doğuma gireceklere de hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum inşallah.
okudukça çok heyecanlandım. günler geçmiyor desekte valla su gibi geçiyormuş meğer.
benimde büyük gün 9 şubat nasipse. heyecan basıyor aklıma geldikçe ..
Günaydın Serapcım.ya sorma içerde o kadar hareketliki yeri daraldığı halde ne eli nede kolu rahat duruyor. doğunca neler yapacaklar bize kim bilir. bıcır bıcır konuşan yaramaz veletler olacaklar anlaşılan hihoyyyt
bende yarın doğuma giricem arkadaşlar sabah 8 de o saatte uyuyamayan olursa bana dua edin noolur tırsıyorummmm
havva cım sağol tatlım düşünmen yeter kayınvalidemdeydim hareket edemiyorum çoğu zaman ağrıdan o yüzdn gittim yattım orda ama sıkınca yine geldim evim
ayshe85 canım benim epidural sezaryen olucak doktorum eşimin girmesini özellikle istedi çünkü doktorum eşimin doğumunu yaptıran doktor kayınvalidemin doktoruydu.şimdi baba kızın doktoru aynı yani bu doktorum içinde az rastlanılan bir örnek o yüzden bu tarihi ana hepberaber tanık olmak istedi heraldekaydirigubbakcemile3
kızlarrrrrrrr size bi haberrrrr getirdim.
özlem arkadaşımızın nişanı gelmiş.hastaneye gitmiş nst'ye bağlamışlar sancılar başlamış ama özlem ben hissetmiyorum adet ağrısı gibi geliyor bana dedi.eve göndermiş dru sancılar artınca gel bugüne yarına doğurursun demiş.
aslında normal doğum zamanı ayın 14'üydü erkenci çıktı çınarımız.ben duyunca çok heyecanlandım sakindi ama özlem.eyvahedigeldismile
hayırlısı olsun inşallah çok rahat bir doğum geçirir.ziyaretine gidicem özlemin bi doğursunda :1hug:
Aaaay bu şubat oğlanlarının bir acelesi var ayolkaydirigubbakcemile3 Özlemcim de inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla kucağın alır. Açılması var mıymış acababilmiyorumkismile
geldiimm kız... of bugun butun karnım agryooo da bi yataktan cıkamadım.. uyudugum da yok da.. ay karnım da cok sert.. ondan yokum kız...escoooos neredesin topik yıne durdu şekerim gelde şenlenelim.. :teytey: :teytey:
ay cok heyecanlı ya nuri beye gidiyor degil mi o?? kocalinden ikinci anne de doğurcak desene ayy bizim burası hit listesinde valla...:sm_cool:açılması yoktu sanırım olsaydı söylerdi.kendi evine geçmiş annesi ve kayınvalidesi yanında. sancıların sıklaşmasını bekliyorlar.nişan gelmiş suda gelir yakında doğacak az kaldı çınar yeğenimin gelmesine hihoyyyt
ay cok heyecanlı ya nuri beye gidiyor degil mi o?? kocalinden ikinci anne de doğurcak desene ayy bizim burası hit listesinde valla...:sm_cool:
geldiimm kız... of bugun butun karnım agryooo da bi yataktan cıkamadım.. uyudugum da yok da.. ay karnım da cok sert.. ondan yokum kız...
bi banyo mu yapsamm evde tek banyo yapmayın dio ya.. yapyım siz varsınız işte ya... erkekler hızlı demeyin ya turstırıyoosunuz...
eminönünde nereye gideyim mahmutpaşa mı?
Allah kurtarsın canım senide kolaycacık atlatırsın hemencecik bebişine kavuşursun sende inş.olumunekankayizsmilehepinize tşk ederim hepiniz için dua edicem hepimiz hayırlısıyla kurtulalım inşaallah
amanın özleme mi geldi sıradelikafadulden onun oğluşuda aceleci çıktı demekki Allah kolaylıklar versin sağ salim kavuşsun inş. bebişine :Saruboceq:kızlarrrrrrrr size bi haberrrrr getirdim.
özlem arkadaşımızın nişanı gelmiş.hastaneye gitmiş nst'ye bağlamışlar sancılar başlamış ama özlem ben hissetmiyorum adet ağrısı gibi geliyor bana dedi.eve göndermiş dru sancılar artınca gel bugüne yarına doğurursun demiş.
aslında normal doğum zamanı ayın 14'üydü erkenci çıktı çınarımız.ben duyunca çok heyecanlandım sakindi ama özlem.eyvahedigeldismile
hayırlısı olsun inşallah çok rahat bir doğum geçirir.ziyaretine gidicem özlemin bi doğursunda :1hug:
sağol tatlım Şeniz evet haklısın bende de ne ağrı ne sancı bişey yok şu bacak ağrısı dışında yada ben hissetmiyorum baksana bende özlem gibi olabilirim demekki bizim bebişlere hiç belli olmuyor aceleci bıdıklar kaydirigubbakcemile3Tuğbacım çok geçmiş olsun canım... Ayy doğuma ne kaldı inşallah çabucak toparlanırsın.
Ayy inşallah hayırlısıyla doğum yapar...Sağlıkla alır kollarına inşallah
Artık normal doğumlar olsun sezeryan oldu herkesss
açılması yoktu sanırım olsaydı söylerdi.kendi evine geçmiş annesi ve kayınvalidesi yanında. sancıların sıklaşmasını bekliyorlar.nişan gelmiş suda gelir yakında doğacak az kaldı çınar yeğenimin gelmesine hihoyyyt
ay cok heyecanlı ya nuri beye gidiyor degil mi o?? kocalinden ikinci anne de doğurcak desene ayy bizim burası hit listesinde valla...:sm_cool:
geldiimm kız... of bugun butun karnım agryooo da bi yataktan cıkamadım.. uyudugum da yok da.. ay karnım da cok sert.. ondan yokum kız...
bi banyo mu yapsamm evde tek banyo yapmayın dio ya.. yapyım siz varsınız işte ya... erkekler hızlı demeyin ya turstırıyoosunuz...
eminönünde nereye gideyim mahmutpaşa mı?