2010 Şubat Anneleri

canım benimm cok gecmiş olsun allah sagsalim bebişinide senide kurtarsın duualarım seninle

hadi gözün aydın bide dönmez deyip milleti kandırıyorlar

ben bi yemek yiyeyim 27 almışım doğuma kadar 30 a tamam layayım

Üfff çok şaşırdımohaoldumsmile benimki de özel hast. ve para almıyor. Hatta doğru düzgün kayıt bile tutmuyorlar. İlk zamanlar kontrole gittiğimde asistan bi kağıda NST yazıp doğumhaneye gönderiyordu beni. Şimdi sen çık nst ye diyor. Oraya gidince de tepe gibi görünce beni nst mi diye direkt alıyorlar. Orda da bir deftere tarih ve isim yazıyorlar sadecesempatiksalakcinni Hatta ben içimden "arada doktora görünmeden gelip girsem mi nst ye" diye bile geçirdim.kaydirigubbakcemile3 Ama napayım 15 te bir çağırıyo ben de hemen doğurucam sanıyodum hergün ağrım olunca Neyse hiç gitmedim öyle. Ama sancım olursa giderim hiç ses çıkarmadanzemuszemus

kızlar merhaba ozlem arkadasımzıın nısanı gelmıs bır avazda kurtulur ınsallah
mavıyesıl canım sanada gecmıs olsun bırıcık mercık canım senınde hayırlsıı olsun ınsallah ıstedıgın gıbı kolay ve agrısız dogum yaparsın sende baska atladıgım varsa kusura bakmayın kızlar gecmısı ck okuyamadım
bende bugun doktordan geldım herseyımız normal persembe tekrar cagırdı
normal dogum beklıyormus doktor bızde oglumla beklıyoruz bakalım
hakkımızda hayırlısı olsun
dogum yapan var mı bugun

biricik mericik hakkında hayırlısı olsun canım drlara bakma sen onlar hep aynı dönmez derler sanki bebekle pazarlık ediyorlar doğum sancısı çekerken bile dönebilirmiş buna onlar karar veremez tek dertleri sezeryan benimkide geçen ay tersti dönmüş drum ayın 10una kadar doğmamış olursa tekrar kontrol ederiz dedi belli mi olur yine döner oda bozuldu hatta bana normal doğumun zorluklarından bahsetti korkayımda sezeryan tarihi isteyeyim diye valla kusura bakmasın bebeğim nasıl doğarsa doğacak sağlıkla gelsinde gerisi boş dru dinleyemem hiç :dilcikar::mymeka:

arkadaslar hepınıze tesekkur ederım agrılarım ara ara oluyor ama cok kuvvetlı agrım yok benım adet sancılarımda zaten agrılı olurdu oyuzden buna alıskınım ama sakin olmaya calsııyorum suan dua edıyorum bol bol sızde dualarınızı eksık etmeyın üzerimizden oglusumda kımıl kımıl oda hazırlanıyor annesının kollarına gelmek için Allahım hayırlısı ıle nasip etsinde bebeğimizi kolllarımıza almayı gerisi önemli değil, he3yecana gelince tabikide heyecanlıyım ama ayrı bir sakinlik sukünet var üstümde anlamadım gitti hayırlısı ne yapalım...

bu arada bende özel hastaneye gidiyorum nst ye 15 dakıka baglandım ama hıc para vermedım sgk karsılıyormus...

dualarımız seninle özlemcim.allah sabrını veriyor desene.aferim akıllı çınar annesini üzmüyor.
biz bi hastanın yanına ziyarete gidiyoruz şimdi çıkmam lazım.1 saate döneriz sanırım.
döndüğümde umarım burada olursun.eğer olmazsanda akşama arar sesini duyarım.
öpüyorum seni ve çınarı.görüşürüz.

özlemcim maşallah sana canım ya ne kadar sakinsin
birde doğum yapacağı zaman hamişlere bir enerji gelirmiş sakın ha başka işler yapıpta harcama gücünü bakalım doğumda kullanırsın enerjini delikafadulden

Evet güle güle kullansın yavrun güzelim fiyatı pahalı ama kocanın iyi tarafına gelmiş iyi kaçırmamışsınkaydirigubbakcemile3

Canım güle güle kullan çok güzellllll

hadi gözün aydın bide dönmez deyip milleti kandırıyorlar
Teşekkürler canım. Ben sormasam yrn sabah hiç bakmadan kesecekti beni heraldeohaoldumsmile

inşallah canım Hepimiz bir avazda kucaklayalım tosuncuklarımızıopuyorumnanaktan

Çok güzelmiş canım güle güle kullansın kızın. Eşlerimiz de elimizden geldiğince herşeyi tam olsun istiyor tabi ki.

Amaniin bir nazlı kız daha. Allah bir avazda kurtarsın. Bu topiğin kızları çok nazlı çooook

o ne yaa 178 TLakannehir bu kadar soygun olmazklava:

Kızlar bu arad zehra ve zehnepb hiç girmedi bugün...
Zehranın kız gelmeye karar vermiştir inşallah artık:Saruboceq:kaydirigubbakcemile3

Ne güzel canım inşallah herşey istediğin gibi olur. Zaten o doktorların var ya benklava: Sonuna kadar bekletip bi bahane buluyorlar sezeryana yine. Vakti saati belli gel keseyim diyo oh ne güzelklava:

Doğum yapan yok bugün ama sanki biri sezeryana gircek diye kalmış aklımda ama bulamıyorumbilmiyorumkismile

Deseydin sanane zorlukları ben yaşıcam diyeklava:

selam kizlar nasilsiniz ozlem tatlim evde yavas yavas yuru acilam falan olursa kolay olsun bana ebem dedi gecen bende giyinipp yuruyuse cikicam az sonra bol bol yuruyeyim de kizim da cauk gelsin gelci subat kizlari cok inat cikti olimpik kosuya katilsam kizim cikmaz vala kaydirigubbakcemile3 insan beklerken cok sikiliyo vala ya

Teşekkür ederim canım. Dr.umdan bunu hiç beklemezdim bir de onu paragöz değil diye seçtim sözde:dilcikar:

Metanetinden dolayı tebrik ederim seni. Maşallah çok soğuk kanlısın. Darısı başımıza artık. Allah yardımcın olsun. Bir avazda kurtarsın inşallah.

Allah bir avazda kurtarsın canım, sağlıkla kucağına alırsın inş.bebeğini

selmakerem tatlim merhaba seni prenses kac kilo dogdu cok guzel allah nazarlardan kotuluklerden korusun onu melekleri hep yaninda olsun

çoğu kişi para vermiyo anlaşılan nst ye ben kaç dk bağlanırsam bağlanayım 25 tl veriiyorum neyse ne yapalım artık
yaa ben doktora korkuyorum normal doğuramıycam psikolojim bozuldu diye yalvarıyorum ama kesinlikle bir sorun olmadıkça ne gerek var deyıp yanaşmıyor sezeryana...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…