Kızlar bu arad zehra ve zehnepb hiç girmedi bugün...
doğru hatırlıyorsun canım ama şimdiye kadar bile çok bekledik karnımda yüzeye çok yakın portakal büyüklüğünde miyom çıktı ve çok şiddetli sancı veriyor kasılmalarda sürekli devam ediyor yani 10 şubata kadar dayanırsa yine iyi mecburi biraz erken oluyor ağrılarım çok var dayanabilmeye çalışıyorum evladım sağlıklı olsun 1 gün bile dursa kardır diyorum yoksa bu hafta alıcaklardı
Merhaba kızlar,bende dün doktora gittim oğlum 3400 olmuş,bebek küçük küçük derkenkaydirigubbakcemile3 çok sevinçliyimzemuszemus Bebek kanala inmiş rahmin gergin her an gelebilir hale gelmiş dedi..Ama açılma yok,sancı yaşadım ilk defa hastanede çok heyecanlıydı bilmiyorumkismile her sancının beni oğluma yaklaştıracağını düşünmek beni çok rahatlatıyor keşke sancım gelse diye dua edeceğim hiç aklıma gelmezdiyerimseniben
maşallah canım bebişine nede güzel bakmışsınsizinkilerin yanında benim kuzum küçük kaldı olsun ben de doğduktan sonra inş. kilo aldırırım guclubacismile
canım Allah yardımcın olsun kolayca kurtulursun inş.dikkat et bakalım kendine habersiz bırakma bizi:1hug:SELAM KIZLAR NASILSINIZ ? biz oglumla sabah hastaneye gittik nst ye girdik ultrasona girdik sabah nişanımız geldi doktorumuzda kontrole cagırdı hemen gittik ultrasonla baktı çatı muaynesi yaptı sonrada nst ye bagladı nst de sancıların oldugunu gördü ama servısde yatırmak ıstemedı pıskolojıni bozma evıne git yakın nede olsa dedı cep telefonumda var snede ıstedıgın an ararsın dedı bu aksam sınemaya gidecekmış avatarı izlemeye artık dogum baslarsa ararsın benım dogum basladı dıye bende snaa avatarı ızleyıp gelıyorum derım dıye espiri yaptı doktorumuz bakalım sımdılık adet sancıları gıbı sancım var cogalırmı bılmem beklıyoruz annem ve kayınvaldem yanınmda sımdılık bızden bukadar arkadaslar....
güle güle kullansın canım bebişin çok güzelmiş bayanssulusmilekızlar ben de bu takımı aldım kızıma
zaten daha hamileliğimin başında bir mağazada görmüş ve çok beğenmiştim ama pahalı diyordum ki eşimin garip bir tarafına denk geldi uyku setini abajurunu avizesini perdelerini takım aldık :))) zaten hep kızımın odası takım olsun isterdim böyle çok mutlu oldum
takım şu: Play Uyku Seti | Funnababy
nevresim olarak da annem iki tane dikti iki de fazladan çarşaf dikti ama galiba hepsini eskitemeden büyüyeceğiz kaydirigubbakcemile3
kızlar bizim hastanede nst ücreti sosyal güvenceniz varsa hiç ödenmeden yapılıyor.
ama bizim özel sağlık sigortamız var.veznedeki bayan provizyon alırken gördüm 178 tl tutuyormuş fiyatı.Allahtan sağlık sigortamız karşılıyor hepsini.muayene ücreti daha ucuz 20 dk'ya verilen paraya bakarmısınız.ne kazanıyor bu hastaneler bee.
anam bu ne böyle alsanaalsanasmile ben sskya gidiyorum kendi sigortam var benim ne nstye nede tahlillere para ödemiyorum burda drlarda ayda 1 kontrole çağırıyor zaten her gittiğinde de para almazlar bir seferde 80tl veriyoruz bir dahakine almıyor
öyle özel hastanelerde falanda drlar sezeryan parası almıyor sadece oda parası olursa ancak 200 tl falan oda neymiş bu fiyatlar insanlar kolaymı kazanıyor o paralarıklava:
Slm kızlar. nasılsınız a.s.
Ben bugün ilginç bir gelişme yaşadım. En son çarşamba kontrole gittiğimizde cumartesi sabahına spinal sezeyana gün vermiştiler. Bu gün spinal değil epidural istediğimi söylemek için tekrar uğradık hastaneye. Ben çıkarken yrn sabah ebeler bebeğin dönüp dönmediğine bakar değil mi diye sordum doktora. O da geç hadi şimdi bakalım dedi. Bir baktık bebek dönmüş. Nasıl sevindim bilemezsiniz. Hayırlısı olsun tabi. Giderken hep konuştum bebişimle
lmaz: bak son bir şans veriyorum sana normal doğmak istiyosan hemen dön dedim dinledi sıpam sositososito
Doktorum 5-6 şubatta hastanede olmayacakmış bu aynı zamanda benim beklenen doğum tarihim. Doktor çok bozuldu zaten bebeğin dönmesinealsanaalsanasmile Salıya kadar senii doğurtmam lazım diyor. Salıya kadar doğmazsa salı sabahı yatışını yapıyoruz suni sancıyla o gün doğuracağız dedi. Ben sesimi çıkarmadım şimdilik. salı gelsin düşünürüz dedim içimdenkaydirigubbakcemile3
Yani kızlar hasılı kelam benim bebişim 38+7 de dönmeyi başardı üstelik doktor artık dönmez demişken. Üstelik 3.300 gr ağırlığıyla(ssk doktoru 3,500-4,000 arası ağırlığı demişti) Tabi bundan sonrası ne gösterir kısmette ne var bilinmezyerimseniben Allah hepimize hayırlısını nasib etsin inşallah:Saruboceq:
kızlar bizim hastanede nst ücreti sosyal güvenceniz varsa hiç ödenmeden yapılıyor.
ama bizim özel sağlık sigortamız var.veznedeki bayan provizyon alırken gördüm 178 tl tutuyormuş fiyatı.Allahtan sağlık sigortamız karşılıyor hepsini.muayene ücreti daha ucuz 20 dk'ya verilen paraya bakarmısınız.ne kazanıyor bu hastaneler bee.
arkadaslar hepınıze tesekkur ederım agrılarım ara ara oluyor ama cok kuvvetlı agrım yok benım adet sancılarımda zaten agrılı olurdu oyuzden buna alıskınım ama sakin olmaya calsııyorum suan dua edıyorum bol bol sızde dualarınızı eksık etmeyın üzerimizden oglusumda kımıl kımıl oda hazırlanıyor annesının kollarına gelmek için Allahım hayırlısı ıle nasip etsinde bebeğimizi kolllarımıza almayı gerisi önemli değil, he3yecana gelince tabikide heyecanlıyım ama ayrı bir sakinlik sukünet var üstümde anlamadım gitti hayırlısı ne yapalım...
bu arada bende özel hastaneye gidiyorum nst ye 15 dakıka baglandım ama hıc para vermedım sgk karsılıyormus...
Evet güle güle kullansın yavrun güzelim fiyatı pahalı ama kocanın iyi tarafına gelmiş iyi kaçırmamışsınkaydirigubbakcemile3
Canım güle güle kullan çok güzellllll
Merhaba kızlar,bende dün doktora gittim oğlum 3400 olmuş,bebek küçük küçük derkenkaydirigubbakcemile3 çok sevinçliyimzemuszemus Bebek kanala inmiş rahmin gergin her an gelebilir hale gelmiş dedi..Ama açılma yok,sancı yaşadım ilk defa hastanede çok heyecanlıydı bilmiyorumkismile her sancının beni oğluma yaklaştıracağını düşünmek beni çok rahatlatıyor keşke sancım gelse diye dua edeceğim hiç aklıma gelmez
güle güle kullansın canım bebişin çok güzelmiş bayanssulusmile
çok teşekkür ederiz teyzeleri daha güzelleri sizin olsun
zeyl ne güzel canım ya bebeğine kavuşmana az kaldı
Teşekkürler canım. Ben sormasam yrn sabah hiç bakmadan kesecekti beni heraldeohaoldumsmilehadi gözün aydın bide dönmez deyip milleti kandırıyorlar
kızlar merhaba ozlem arkadasımzıın nısanı gelmıs bır avazda kurtulur ınsallah
mavıyesıl canım sanada gecmıs olsun bırıcık mercık canım senınde hayırlsıı olsun ınsallah ıstedıgın gıbı kolay ve agrısız dogum yaparsın sende baska atladıgım varsa kusura bakmayın kızlar gecmısı ck okuyamadım
bende bugun doktordan geldım herseyımız normal persembe tekrar cagırdı
normal dogum beklıyormus doktor bızde oglumla beklıyoruz bakalım
hakkımızda hayırlısı olsun
dogum yapan var mı bugun
kızlar ben de bu takımı aldım kızıma
zaten daha hamileliğimin başında bir mağazada görmüş ve çok beğenmiştim ama pahalı diyordum ki eşimin garip bir tarafına denk geldi uyku setini abajurunu avizesini perdelerini takım aldık :))) zaten hep kızımın odası takım olsun isterdim böyle çok mutlu oldum
takım şu: Play Uyku Seti | Funnababy
nevresim olarak da annem iki tane dikti iki de fazladan çarşaf dikti ama galiba hepsini eskitemeden büyüyeceğiz kaydirigubbakcemile3
Slm kizlar ben de hala beklemedeyim, son haftam artik . bir kac gundur agirlastigimi farkediyorum. yatakta donmelerim falan zorlasti.annemler sag salim geldi Allah'a sukur simdi bebisi bekliyoruz..daha hic bir belirti yok, nazli olcak benim kizim diyorum..esimde ismini de nazli koyalim diyor..daha karar veremedik inanir misiniz? herseyi planli yapan biz isim konusunda bir turlu karar veremedik..neyse kendinize ii bakin Allahim yardimci olsun hepimize..
Zehranın kız gelmeye karar vermiştir inşallah artık:Saruboceq:kaydirigubbakcemile3Kızlar bu arad zehra ve zehnepb hiç girmedi bugün...
Slm kızlar. nasılsınız a.s.
Ben bugün ilginç bir gelişme yaşadım. En son çarşamba kontrole gittiğimizde cumartesi sabahına spinal sezeyana gün vermiştiler. Bu gün spinal değil epidural istediğimi söylemek için tekrar uğradık hastaneye. Ben çıkarken yrn sabah ebeler bebeğin dönüp dönmediğine bakar değil mi diye sordum doktora. O da geç hadi şimdi bakalım dedi. Bir baktık bebek dönmüş. Nasıl sevindim bilemezsiniz. Hayırlısı olsun tabi. Giderken hep konuştum bebişimle
lmaz: bak son bir şans veriyorum sana normal doğmak istiyosan hemen dön dedim dinledi sıpam sositososito
Doktorum 5-6 şubatta hastanede olmayacakmış bu aynı zamanda benim beklenen doğum tarihim. Doktor çok bozuldu zaten bebeğin dönmesinealsanaalsanasmile Salıya kadar senii doğurtmam lazım diyor. Salıya kadar doğmazsa salı sabahı yatışını yapıyoruz suni sancıyla o gün doğuracağız dedi. Ben sesimi çıkarmadım şimdilik. salı gelsin düşünürüz dedim içimdenkaydirigubbakcemile3
Yani kızlar hasılı kelam benim bebişim 38+7 de dönmeyi başardı üstelik doktor artık dönmez demişken. Üstelik 3.300 gr ağırlığıyla(ssk doktoru 3,500-4,000 arası ağırlığı demişti) Tabi bundan sonrası ne gösterir kısmette ne var bilinmezyerimseniben Allah hepimize hayırlısını nasib etsin inşallah:Saruboceq:
kızlar merhaba ozlem arkadasımzıın nısanı gelmıs bır avazda kurtulur ınsallah
mavıyesıl canım sanada gecmıs olsun bırıcık mercık canım senınde hayırlsıı olsun ınsallah ıstedıgın gıbı kolay ve agrısız dogum yaparsın sende baska atladıgım varsa kusura bakmayın kızlar gecmısı ck okuyamadım
bende bugun doktordan geldım herseyımız normal persembe tekrar cagırdı
normal dogum beklıyormus doktor bızde oglumla beklıyoruz bakalım
hakkımızda hayırlısı olsun
dogum yapan var mı bugun
biricik mericik hakkında hayırlısı olsun canım drlara bakma sen onlar hep aynı dönmez derler sanki bebekle pazarlık ediyorlar doğum sancısı çekerken bile dönebilirmiş buna onlar karar veremez tek dertleri sezeryan benimkide geçen ay tersti dönmüş drum ayın 10una kadar doğmamış olursa tekrar kontrol ederiz dedi belli mi olur yine döner oda bozuldu hatta bana normal doğumun zorluklarından bahsetti korkayımda sezeryan tarihi isteyeyim diye valla kusura bakmasın bebeğim nasıl doğarsa doğacak sağlıkla gelsinde gerisi boş dru dinleyemem hiç :dilcikar::mymeka:
Teşekkür ederim canım. Dr.umdan bunu hiç beklemezdim bir de onu paragöz değil diye seçtim sözde:dilcikar:biricik mericik hakkında hayırlısı olsun canım drlara bakma sen onlar hep aynı dönmez derler sanki bebekle pazarlık ediyorlar doğum sancısı çekerken bile dönebilirmiş buna onlar karar veremez tek dertleri sezeryan benimkide geçen ay tersti dönmüş drum ayın 10una kadar doğmamış olursa tekrar kontrol ederiz dedi belli mi olur yine döner oda bozuldu hatta bana normal doğumun zorluklarından bahsetti korkayımda sezeryan tarihi isteyeyim diye valla kusura bakmasın bebeğim nasıl doğarsa doğacak sağlıkla gelsinde gerisi boş dru dinleyemem hiç :dilcikar::mymeka:
Metanetinden dolayı tebrik ederim seni. Maşallah çok soğuk kanlısın. Darısı başımıza artık. Allah yardımcın olsun. Bir avazda kurtarsın inşallah.arkadaslar hepınıze tesekkur ederım agrılarım ara ara oluyor ama cok kuvvetlı agrım yok benım adet sancılarımda zaten agrılı olurdu oyuzden buna alıskınım ama sakin olmaya calsııyorum suan dua edıyorum bol bol sızde dualarınızı eksık etmeyın üzerimizden oglusumda kımıl kımıl oda hazırlanıyor annesının kollarına gelmek için Allahım hayırlısı ıle nasip etsinde bebeğimizi kolllarımıza almayı gerisi önemli değil, he3yecana gelince tabikide heyecanlıyım ama ayrı bir sakinlik sukünet var üstümde anlamadım gitti hayırlısı ne yapalım...
bu arada bende özel hastaneye gidiyorum nst ye 15 dakıka baglandım ama hıc para vermedım sgk karsılıyormus...
arkadaslar hepınıze tesekkur ederım agrılarım ara ara oluyor ama cok kuvvetlı agrım yok benım adet sancılarımda zaten agrılı olurdu oyuzden buna alıskınım ama sakin olmaya calsııyorum suan dua edıyorum bol bol sızde dualarınızı eksık etmeyın üzerimizden oglusumda kımıl kımıl oda hazırlanıyor annesının kollarına gelmek için Allahım hayırlısı ıle nasip etsinde bebeğimizi kolllarımıza almayı gerisi önemli değil, he3yecana gelince tabikide heyecanlıyım ama ayrı bir sakinlik sukünet var üstümde anlamadım gitti hayırlısı ne yapalım...