ayy ne diyorsun kız.. ben de 1 numara aldım koydum çantaya...baska da bişii yokkk.. öffff napcam bn benimkide 36+0 da 3100 kg idi olmaz mı demek ama bezlerin ustunde 2-5 kg yazıyor 5 ten az dogar heralde...akannehir
zeyl maaşallah senin bebişine de... ben soğuklar geldiğinden beri yuumedim hiç...
ebruli banyodan çıktım bu arada acayip ii geldi... ohhhhhhhhyerimseniben
uyku seti nevresim tk bbek için.. izmitte nerde vardır acaabaaa??CADIARZU
ayy ne diyorsun kız.. ben de 1 numara aldım koydum çantaya...baska da bişii yokkk.. öffff napcam bn benimkide 36+0 da 3100 kg idi olmaz mı demek ama bezlerin ustunde 2-5 kg yazıyor 5 ten az dogar heralde...akannehir
zeyl maaşallah senin bebişine de... ben soğuklar geldiğinden beri yuumedim hiç...
ebruli banyodan çıktım bu arada acayip ii geldi... ohhhhhhhhyerimseniben
uyku seti nevresim tk bbek için.. izmitte nerde vardır acaabaaa??CADIARZU
Saol canım senin bebişin kilosuda iyi maşallah ya korkma olur o bezler ne kadar kullancak ki zaten...
Ya İzmitte bende bulamaadım uyku seti...Funnababynin çok güzel setleri var ama çok pahalııııı bebe dünyasına bakabilirsin orda var değişik bişeyler..Bi de izmit devlet hastanesinin karşında bi yer var orda da bi kaç değişik bişey varr..sen bulursan değişik bişey banada haber ver yerimseniben
saatler olsun zemuszemus
uyku seti nevresim sanamı bebeğe ise şimdiden ne gerek var diye düşünüyorum yatağında yatmayacak ya hemen...
kızlar ben taç mağazasından organik bebek nevresim takımı aldım.hemde kadife bebek pattaniyesi hediye ettiler.fiyatlarıda uygun taksitli 60 tl peşin alırsan 50 tl.netten araştırmıştım ben istediğim model ellerinde yoktu sipariş verdim 2 güne getirdiler.isterseniz orayada bi bakın.çarşıda çeşmeler varya collezion mağazasının tarafında taç'ın mağazası
SELAM KIZLAR NASILSINIZ ? biz oglumla sabah hastaneye gittik nst ye girdik ultrasona girdik sabah nişanımız geldi doktorumuzda kontrole cagırdı hemen gittik ultrasonla baktı çatı muaynesi yaptı sonrada nst ye bagladı nst de sancıların oldugunu gördü ama servısde yatırmak ıstemedı pıskolojıni bozma evıne git yakın nede olsa dedı cep telefonumda var snede ıstedıgın an ararsın dedı bu aksam sınemaya gidecekmış avatarı izlemeye artık dogum baslarsa ararsın benım dogum basladı dıye bende snaa avatarı ızleyıp gelıyorum derım dıye espiri yaptı doktorumuz bakalım sımdılık adet sancıları gıbı sancım var cogalırmı bılmem beklıyoruz annem ve kayınvaldem yanınmda sımdılık bızden bukadar arkadaslar....
Milupanın paketinden promosyon gelmişti banada huggies ben onu çok beğendim,primanınkini beğenmedim..Bulabilirsem huggies ya da evy babynin yenidoğanından da allmak istiyorum bi paket...
Güle güle giysin bende dün baktım ayakkabı gibi sert patiklerden beğenemedim..Kızlara çok güzel ayakkabılar var valla
evet iyiymiş fiyatıı oraya bakiim dogru...kızlar ben taç mağazasından organik bebek nevresim takımı aldım.hemde kadife bebek pattaniyesi hediye ettiler.fiyatlarıda uygun taksitli 60 tl peşin alırsan 50 tl.netten araştırmıştım ben istediğim model ellerinde yoktu sipariş verdim 2 güne getirdiler.isterseniz orayada bi bakın.çarşıda çeşmeler varya collezion mağazasının tarafında taç'ın mağazası
bebeğe yaa iyi de park yatk için uyku seti benimki park yatak hemen yatırcam valla baska nerde yatırcaktım ki???hiç annamadım...saatler olsun zemuszemus
uyku seti nevresim sanamı bebeğe ise şimdiden ne gerek var diye düşünüyorum yatağında yatmayacak ya hemen...
dogru diyosun.. bulursam sıylerim...nete bakıyorum da 140 mio ooo cok pahalıııııSaol canım senin bebişin kilosuda iyi maşallah ya korkma olur o bezler ne kadar kullancak ki zaten...
Ya İzmitte bende bulamaadım uyku seti...Funnababynin çok güzel setleri var ama çok pahalııııı bebe dünyasına bakabilirsin orda var değişik bişeyler..Bi de izmit devlet hastanesinin karşında bi yer var orda da bi kaç değişik bişey varr..sen bulursan değişik bişey banada haber ver yerimseniben
kızlar ben de bu takımı aldım kızıma
zaten daha hamileliğimin başında bir mağazada görmüş ve çok beğenmiştim ama pahalı diyordum ki eşimin garip bir tarafına denk geldi uyku setini abajurunu avizesini perdelerini takım aldık :))) zaten hep kızımın odası takım olsun isterdim böyle çok mutlu oldum
takım şu: Play Uyku Seti | Funnababy
nevresim olarak da annem iki tane dikti iki de fazladan çarşaf dikti ama galiba hepsini eskitemeden büyüyeceğiz kaydirigubbakcemile3
kızlar bizim hastanede nst ücreti sosyal güvenceniz varsa hiç ödenmeden yapılıyor.
ama bizim özel sağlık sigortamız var.veznedeki bayan provizyon alırken gördüm 178 tl tutuyormuş fiyatı.Allahtan sağlık sigortamız karşılıyor hepsini.muayene ücreti daha ucuz 20 dk'ya verilen paraya bakarmısınız.ne kazanıyor bu hastaneler bee.
Canım güle güle kullan çok güzellllll
Nasıl yani bi nst 178 tl mi anlamadımkafamçokkarıştı Ben 9 veriyorum özel hastanedesigortalıyım
Tacın 50-60 olanları yatak koruyucusuz filan olanları ben koruyuculu istiyorum onlar 140 filanmışşş:çok üzgünüm: