2010 Şubat Anneleri

Saol canım senin bebişin kilosuda iyi maşallah ya korkma olur o bezler ne kadar kullancak ki zaten...

Ya İzmitte bende bulamaadım uyku seti...Funnababynin çok güzel setleri var ama çok pahalııııı bebe dünyasına bakabilirsin orda var değişik bişeyler..Bi de izmit devlet hastanesinin karşında bi yer var orda da bi kaç değişik bişey varr..sen bulursan değişik bişey banada haber ver yerimseniben

saatler olsun zemuszemus
uyku seti nevresim sanamı bebeğe ise şimdiden ne gerek var diye düşünüyorum yatağında yatmayacak ya hemen...

kızlar ben taç mağazasından organik bebek nevresim takımı aldım.hemde kadife bebek pattaniyesi hediye ettiler.fiyatlarıda uygun taksitli 60 tl peşin alırsan 50 tl.netten araştırmıştım ben istediğim model ellerinde yoktu sipariş verdim 2 güne getirdiler.isterseniz orayada bi bakın.çarşıda çeşmeler varya collezion mağazasının tarafında taç'ın mağazası

saatler olsun zemuszemus
uyku seti nevresim sanamı bebeğe ise şimdiden ne gerek var diye düşünüyorum yatağında yatmayacak ya hemen...

Evet Ebru bende onun için acele etmiyorum güzel bişey bulduğumda alacağım acele gelsin istemiyorum ama insan yine de merak ediyor..Herşeyi tamam olsun istiyor...
Karyolası geldiyse boş mu kalsın kaydirigubbakcemile3

50-60 mı çok iyi ya fiyatı..Saol canım çok makbule geçtiiiopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan Hemde beğendiğini getiriyorlar demek süperzemuszemus

[
Canım Allah bir avazda kurtarsın inşallah. Sağlıkla alırsın inşallah bebişini kollarına...

Ben de huggies in 1 numarasını aldım bir paket... Ama acaba 2 mi alsam dşye de tereddğt ettim. Neyse az almışız nasılsa bitince 2 nosunu alırız...

kızlar ben de bu takımı aldım kızıma
zaten daha hamileliğimin başında bir mağazada görmüş ve çok beğenmiştim ama pahalı diyordum ki eşimin garip bir tarafına denk geldi uyku setini abajurunu avizesini perdelerini takım aldık :))) zaten hep kızımın odası takım olsun isterdim böyle çok mutlu oldum
takım şu: Play Uyku Seti | Funnababy
nevresim olarak da annem iki tane dikti iki de fazladan çarşaf dikti ama galiba hepsini eskitemeden büyüyeceğiz kaydirigubbakcemile3

herkese slm geçmişi ancak okuyabildim tam bugün doğuran yok derken özlemin sancıları başlamış allah bir avazda kurtarsın inşallah evde oturmakta çok sıkıcıymış valla 6 ay nasıl geçecek bakalım havada kötü dışarıda çıkılmıyor patladım valla
ebrucum bende nst için her seferinde ücret ödüyorum indirimli fiyatı 35 tl

evet iyiymiş fiyatıı oraya bakiim dogru...
saatler olsun zemuszemus
bebeğe yaa iyi de park yatk için uyku seti benimki park yatak hemen yatırcam valla baska nerde yatırcaktım ki???hiç annamadım...

dogru diyosun.. bulursam sıylerim...nete bakıyorum da 140 mio ooo cok pahalııııı

Slm kizlar ben de hala beklemedeyim, son haftam artik . bir kac gundur agirlastigimi farkediyorum. yatakta donmelerim falan zorlasti.annemler sag salim geldi Allah'a sukur simdi bebisi bekliyoruz..daha hic bir belirti yok, nazli olcak benim kizim diyorum..esimde ismini de nazli koyalim diyor..daha karar veremedik inanir misiniz? herseyi planli yapan biz isim konusunda bir turlu karar veremedik..neyse kendinize ii bakin Allahim yardimci olsun hepimize..

linensin eminönünde outlet mağazası var orda bebek nevresim takımları çok muygun ben nevaya hep ordan almıştım hiç eskimedi şimdi revnayada onları kullanıcam irem bebeyede bakabilirsiniz ordada oluyor oranın pike takımları çok güzel

kızlar bizim hastanede nst ücreti sosyal güvenceniz varsa hiç ödenmeden yapılıyor.
ama bizim özel sağlık sigortamız var.veznedeki bayan provizyon alırken gördüm 178 tl tutuyormuş fiyatı.Allahtan sağlık sigortamız karşılıyor hepsini.muayene ücreti daha ucuz 20 dk'ya verilen paraya bakarmısınız.ne kazanıyor bu hastaneler bee.

Canım güle güle kullan çok güzellllll

Nasıl yani bi nst 178 tl mi anlamadımkafamçokkarıştı Ben 9 veriyorum özel hastanedesigortalıyım

Tacın 50-60 olanları yatak koruyucusuz filan olanları ben koruyuculu istiyorum onlar 140 filanmışşş:çok üzgünüm:

bizim sigortamız %100 ünü karşılıyor biz hiç para ödemiyoruz.ama özel yada devlet sigortan olmasa o zaman 178 tl ödemen lazımmış.

ben oyun parkı aldığım için içine uygun oldu taçın nevresim takımı.annemde yatağın içine ince koruyucu,yorgan ve yastık yaptı gerek kalmadı onlarıda almaya.

nst de bizimkinde 20 dakka sınırlsamsı yok geçen gittiğimde bebk hiç hareket etmedeiği için 1 saate yakın takılı kaldım yine aynı ücreti ödedik

Slm kızlar. nasılsınız a.s.
Ben bugün ilginç bir gelişme yaşadım. En son çarşamba kontrole gittiğimizde cumartesi sabahına spinal sezeyana gün vermiştiler. Bu gün spinal değil epidural istediğimi söylemek için tekrar uğradık hastaneye. Ben çıkarken yrn sabah ebeler bebeğin dönüp dönmediğine bakar değil mi diye sordum doktora. O da geç hadi şimdi bakalım dedi. Bir baktık bebek dönmüş. Nasıl sevindim bilemezsiniz. Hayırlısı olsun tabi. Giderken hep konuştum bebişimle
lmaz: bak son bir şans veriyorum sana normal doğmak istiyosan hemen dön dedim dinledi sıpamsositososito
Doktorum 5-6 şubatta hastanede olmayacakmış bu aynı zamanda benim beklenen doğum tarihim. Doktor çok bozuldu zaten bebeğin dönmesinealsanaalsanasmile Salıya kadar senii doğurtmam lazım diyor. Salıya kadar doğmazsa salı sabahı yatışını yapıyoruz suni sancıyla o gün doğuracağız dedi. Ben sesimi çıkarmadım şimdilik. salı gelsin düşünürüz dedim içimdenkaydirigubbakcemile3
Yani kızlar hasılı kelam benim bebişim 38+7 de dönmeyi başardı üstelik doktor artık dönmez demişken. Üstelik 3.300 gr ağırlığıyla(ssk doktoru 3,500-4,000 arası ağırlığı demişti) Tabi bundan sonrası ne gösterir kısmette ne var bilinmezyerimseniben Allah hepimize hayırlısını nasib etsin inşallah:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…