kızlar çok duygulandım bugün face den ulaştığım lise arkadaşlarım sayesinde
biri sanat yönetmeni olmuş doğum fotolarını çekecek
birri ebe yanımda olacak
biri bir mama firmasındaymış mamalar yolda
ayy manevi olarak şu an bana verdiklerini anlatmam imkansız...
merhaba kızlar biz dr kontrolüne gittik bugün, oradanda kayınvalideme geçtik anca geldik eve.
oğlum 3.320 gr, 51 cm olmuş.dönmemiş hala ters, makat pozisyonunda geliyor benim afacan oğlum.:gitme:
dr'umuz alalım sezeryana bugün dedi gelişimini tamamlamış nasıl olsa nst'de de çok hareketli çıktı henüz sancılarımız yok.
ben erken biraz daha kalsın içerde dedim.tamam o zaman haftaya perşembe son kontrolümüzü yaparız 39+2 de yani 05.02.2010 cuma günüde sezeryana alırız dedi.
yani bizim günümüz belli oldu teyzeleri.
bilgen'cim de bugün kontrole gidecekti aynı güne sezeryan randevusu vermiş dr'u aynı gün doğurucaz desene.hakkımızda hayırlısı olsun.
dün gece dr gidicez diye heyecandan yatamadım haftaya kadar nasıl bekliycem ben fisfisfis
Canım ben orda doğdum ama okumadım. Sadece üniversiteyiorda okudum. Ama akrabalar falan hep orda bağımız kopmadı yani...Annemler de şu anda ordalar. Kıyık ta oturuyolar...canım sen edirnede mi büyüdün? hangi okullardadın? bir dee... saç boyattım derken? organik mi yoksa normal .. sorun olmaz mı?? ayy cok canım istedi..
kızlar bu arada kendi kendimle chat yapıyorum gibi geldi gene gidip biraz takılayım sonra gelirim biraz geçsin de herkes kalksın :))
günaydın kızlar nasılsınız
4 gün girmedim evde yoktum doğuran doğurana valla maşallah hepsine
bizimde tarihimiz belli oldu 10.02.2010 çarşamba bir aksilik çıkmazsa kızıma kavuşucam.sonrada ameliyatım devam edicek karnımdaki kitle alınıcak bu arada doğuma eşimde giricek
kızlar sürekli sancılar falan var karnım hiç rahat değil...belim sırtım uykusuzluk da var.. ben gdp biraz uzanayım...
uyku seti çarşaf takım falan almadım banyo setim de yok daha unları alcam da ay sonunu bkliorum.. istanbuld nerden alabilirim fikri olan var mı bana bişiler yazın da yarın çıkıp bakayım.. yada internetten sipariş edicem.. site bilen varsa ii ordan da alabilirim..:) yorumlrınızı bekliorum..opuyorumnanaktan
slm kızlar herkese dun gece acayıb sancım vardı dogurucam sandım ama sabaha karsı uyuya kalmısım kızımla yenı uyandık valla,cok sukur o da uyudu erkenden gelı uyandırmadı benı,
korkudanmı heyecandanmı bılmıyorum 1 subat tarıhı strese sokuyo benı
Pınarcım günaydın. Karnımızı yırtmaya çalışan bu oğlanlar ne kadar uslu olur ki acepbilmiyorumkismile
hadı hayırlı olssun cnm,allah yardımcın olsunmerhaba kızlar biz dr kontrolüne gittik bugün, oradanda kayınvalideme geçtik anca geldik eve.
oğlum 3.320 gr, 51 cm olmuş.dönmemiş hala ters, makat pozisyonunda geliyor benim afacan oğlum.:gitme:
dr'umuz alalım sezeryana bugün dedi gelişimini tamamlamış nasıl olsa nst'de de çok hareketli çıktı henüz sancılarımız yok.
ben erken biraz daha kalsın içerde dedim.tamam o zaman haftaya perşembe son kontrolümüzü yaparız 39+2 de yani 05.02.2010 cuma günüde sezeryana alırız dedi.
yani bizim günümüz belli oldu teyzeleri.
bilgen'cim de bugün kontrole gidecekti aynı güne sezeryan randevusu vermiş dr'u aynı gün doğurucaz desene.hakkımızda hayırlısı olsun.
dün gece dr gidicez diye heyecandan yatamadım haftaya kadar nasıl bekliycem ben fisfisfis
günaydın kızlar nasılsınız
4 gün girmedim evde yoktum doğuran doğurana valla maşallah hepsine
bizimde tarihimiz belli oldu 10.02.2010 çarşamba bir aksilik çıkmazsa kızıma kavuşucam.sonrada ameliyatım devam edicek karnımdaki kitle alınıcak bu arada doğuma eşimde giricek
.
Dur kız acele etmesin ilk şubat annesi olacaksın sen...
Canım gözün aydın... Zamna geçmez artık sana...
hadı hayırlı olssun cnm,allah yardımcın olsun
Aaaa zeynebin şansına bak ne kadar güzelll:asigim:
bende yarın doğuma giricem arkadaşlar sabah 8 de o saatte uyuyamayan olursa bana dua edin noolur tırsıyorummmm
bende yarın doğuma giricem arkadaşlar sabah 8 de o saatte uyuyamayan olursa bana dua edin noolur tırsıyorummmm
Aaaa zeynebin şansına bak ne kadar güzelll:asigim:
yanlıs hatuırlamıyosam biz seninle beraberdik cnm yani yakındı dogum tarihlerimiz benim beklenen dogum tarihim 28 şubat ayın 3ünde gün verilcek sezeryan için bende cok heycanlıyım ne günü vercekler diye sana 10 una vermişler benimde o aralarmı olur acaba allah sagsalim bebegini kucagına almayı nasip etsn cnm
doğru hatırlıyorsun canım ama şimdiye kadar bile çok bekledik karnımda yüzeye çok yakın portakal büyüklüğünde miyom çıktı ve çok şiddetli sancı veriyor kasılmalarda sürekli devam ediyor yani 10 şubata kadar dayanırsa yine iyi mecburi biraz erken oluyor ağrılarım çok var dayanabilmeye çalışıyorum evladım sağlıklı olsun 1 gün bile dursa kardır diyorum yoksa bu hafta alıcaklardı
havva cım sağol tatlım düşünmen yeter kayınvalidemdeydim hareket edemiyorum çoğu zaman ağrıdan o yüzdn gittim yattım orda ama sıkınca yine geldim evim
ayshe85 canım benim epidural sezaryen olucak doktorum eşimin girmesini özellikle istedi çünkü doktorum eşimin doğumunu yaptıran doktor kayınvalidemin doktoruydu.şimdi baba kızın doktoru aynı yani bu doktorum içinde az rastlanılan bir örnek o yüzden bu tarihi ana hepberaber tanık olmak istedi heraldekaydirigubbakcemile3
havva cım sağol tatlım düşünmen yeter kayınvalidemdeydim hareket edemiyorum çoğu zaman ağrıdan o yüzdn gittim yattım orda ama sıkınca yine geldim evim
ayshe85 canım benim epidural sezaryen olucak doktorum eşimin girmesini özellikle istedi çünkü doktorum eşimin doğumunu yaptıran doktor kayınvalidemin doktoruydu.şimdi baba kızın doktoru aynı yani bu doktorum içinde az rastlanılan bir örnek o yüzden bu tarihi ana hepberaber tanık olmak istedi heraldekaydirigubbakcemile3