2010 Şubat Anneleri

Aaaa zeynebin şansına bak ne kadar güzelll:asigim:

Canım gözün aydın... Zamna geçmez artık sana...

Canım ben orda doğdum ama okumadım. Sadece üniversiteyiorda okudum. Ama akrabalar falan hep orda bağımız kopmadı yani...Annemler de şu anda ordalar. Kıyık ta oturuyolar...
Saçlarımı organik boyattım canım. normal de boyatsan bi sorun olmuyomuş dra sordum. Ama kuafördeyken bir kadın aradı kuaförü bir haftalık bebeği varmış ve röfleye gelecekmiş.. Ben süte eçmesin boya diye gidip boyattım erken erken. Ama millet ne kaygısız bi de o kadar kimyassalla röfle yaptırıyolar anlamadım gitti. Zaten beyazlar olmasaydı boyatmayacaktım.

Canım ben de seni merak ediyodum ne yaptı diye... Gözün aydın... Sen de kavuşacaksın hayırlısıyla bebişine...

Canım ıstanbul'a geleceksen Eminönüne uğra derim orda bulabilirsin.

Dur kız acele etmesin ilk şubat annesi olacaksın sen...

Son düzenleme:
Pınarcım günaydın. Karnımızı yırtmaya çalışan bu oğlanlar ne kadar uslu olur ki acepbilmiyorumkismile

Günaydın Serapcım.ya sorma içerde o kadar hareketliki yeri daraldığı halde ne eli nede kolu rahat duruyor. doğunca neler yapacaklar bize kim bilir. bıcır bıcır konuşan yaramaz veletler olacaklar anlaşılan hihoyyyt

hadı hayırlı olssun cnm,allah yardımcın olsun

esındemı gırcek kafamçokkarıştı benım esımde gırmek ıstıyo ama ben ıstemıyorum gırmesını benı oyle gorurse cok uzulur dayanamaz o sahne o cıgllıklar hayat boyu gozunun onunden gıtmez,normal olcak benım allah nasıb ederse yanı o sahneyı gormesını ıstemıyrum
amannnnnnnnnnnnnnn ne bıleyım oyle ıste:gitme:

Aaaa zeynebin şansına bak ne kadar güzelll:asigim:

inşallah yavrumun kaderi hep böyle güzel olur ayy annelık başka birşeymış yaa daha şimdiden hep güzel iyi şeyler yaşasın mutlu olsun istiyorum zemuszemus

bende yarın doğuma giricem arkadaşlar sabah 8 de o saatte uyuyamayan olursa bana dua edin noolur tırsıyorummmm

bende yarın doğuma giricem arkadaşlar sabah 8 de o saatte uyuyamayan olursa bana dua edin noolur tırsıyorummmm

Allah yardımcın olsun canım.dualarımız seninle.inşallah güzel sıkıntısız bir doğum yaparsın.az kaldı yarına kaç saat varki delikafadulden

allah yadımcın olsun cnm sezeryan galıba dımı off sabah 8e kadar nasıl uyuyacaksın bılmıyorum ben sımdıen uyuyamıyorm ve daha 3 gunum olmsına ragmenkafamçokkarıştı

kızlar herkese iyi günler.. doğum yapanlara Allah analı babalı büyütsün diyorum, doğuma gireceklere de hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum inşallah.
okudukça çok heyecanlandım. günler geçmiyor desekte valla su gibi geçiyormuş meğer.
benimde büyük gün 9 şubat nasipse. heyecan basıyor aklıma geldikçe ..

doğru hatırlıyorsun canım ama şimdiye kadar bile çok bekledik karnımda yüzeye çok yakın portakal büyüklüğünde miyom çıktı ve çok şiddetli sancı veriyor kasılmalarda sürekli devam ediyor yani 10 şubata kadar dayanırsa yine iyi mecburi biraz erken oluyor ağrılarım çok var dayanabilmeye çalışıyorum evladım sağlıklı olsun 1 gün bile dursa kardır diyorum yoksa bu hafta alıcaklardı

hayırlısı olsun cnm rabbım sıfa versın ınsallah,mıyom cok agrı yaıyo bılırım annemdede vardı kadın neler cekmıstı :gitme:

havva cım sağol tatlım düşünmen yeter kayınvalidemdeydim hareket edemiyorum çoğu zaman ağrıdan o yüzdn gittim yattım orda ama sıkınca yine geldim evim

ayshe85 canım benim epidural sezaryen olucak doktorum eşimin girmesini özellikle istedi çünkü doktorum eşimin doğumunu yaptıran doktor kayınvalidemin doktoruydu.şimdi baba kızın doktoru aynı yani bu doktorum içinde az rastlanılan bir örnek o yüzden bu tarihi ana hepberaber tanık olmak istedi heraldekaydirigubbakcemile3

ıyı valla masallah ne dıyeyım hayırlısı olsun cnmdelikafadulden

canım ALLAH yardımcın olsun korkma sakın bak herkes teker teker doğuruyor yarın send hayırlısıyla meleğine kavuşucaksın bizler içinde dua et

ahh benimde bir an önce gelse o gün

Ayyy ne güzel canım yaaaaa Baba kız aynı dr da süperrrr

kızlar ben bıraz uzanayım kasılmalar basladı sankı yıne
allaha emanet olun gorusuruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…