- 5 Ağustos 2009
- 1.180
- 3
- 39
Merhaba kızlar,bende dün doktora gittim oğlum 3400 olmuş,bebek küçük küçük derkenkaydirigubbakcemile3 çok sevinçliyimzemuszemus Bebek kanala inmiş rahmin gergin her an gelebilir hale gelmiş dedi..Ama açılma yok,sancı yaşadım ilk defa hastanede çok heyecanlıydı bilmiyorumkismile her sancının beni oğluma yaklaştıracağını düşünmek beni çok rahatlatıyor keşke sancım gelse diye dua edeceğim hiç aklıma gelmezdiyerimseniben
Yürüme verdi doktorum bende hasteneye gittiğim hamile arkadaşımı aldım koştum izmite gittim :lepi: güzel bi yemek yedim bi kaç bişe aldım...Bez fiyatlarına filan baktım...Ay bu arada yenidoğan bezi bulmak ne kadar zormuşşşakannehir Kızlar gezin tavsiye ederim...Yorulduğum için gece mışıl mışıl uyuduk oğlumla ...
Doğum yapan ve tarihi belli olan arkadaşlarımın mutluluğunu sonuna kadar paylaşıyorum...zemuszemus
Az kaldı azzzzzopuyorumnanaktan
Yürüme verdi doktorum bende hasteneye gittiğim hamile arkadaşımı aldım koştum izmite gittim :lepi: güzel bi yemek yedim bi kaç bişe aldım...Bez fiyatlarına filan baktım...Ay bu arada yenidoğan bezi bulmak ne kadar zormuşşşakannehir Kızlar gezin tavsiye ederim...Yorulduğum için gece mışıl mışıl uyuduk oğlumla ...
Doğum yapan ve tarihi belli olan arkadaşlarımın mutluluğunu sonuna kadar paylaşıyorum...zemuszemus
Az kaldı azzzzzopuyorumnanaktan