2010 Şubat Anneleri

saolun kızlar ewt az kaldı sankı bı ruya gıbı valla pınarcım hadi bakalım cnm ıkımzde aynı gun sezercık oluyoz rabbım herkesın yardımcısı olsun:Saruboceq:
bilgen sana da hayırlı olsun cnm artık 1 hafta uyuyamazsınızz:))

bılgen gozun aydın hadı senınde az kaldı bı ben kalcam sona heralde kaydirigubbakcemile3
kız senden sonraya ben kalcam bence... senin tarihi belli sezeryan olursan zaten tam ben ensona kaldım demek.. ama ne yapalım annem memmnugelen gidenden..n olur..
ya ondan sonra herkes eve doluşcak kalabalık olcak evde onu istemiyorum nete bile giremem ben...

Yok canım ya nerdeeee....Kaynanamlardaydık. Ordan da kuaföre gittim.Saçlarımı boyattım.
canım sen edirnede mi büyüdün? hangi okullardadın? bir dee... saç boyattım derken? organik mi yoksa normal .. sorun olmaz mı?? ayy cok canım istedi..

kızlar bu arada kendi kendimle chat yapıyorum gibi geldi gene gidip biraz takılayım sonra gelirim biraz geçsin de herkes kalksın :))

Gelir gelmez girmeyeyim dedim bekledim ama hala kimsecikler gelmemişkaydirigubbakcemile3
Esra kendi kendine konuşma sırası bendedelikafadulden

Herkese günaydınlar hayırlı cumalar. Hafta sonu geldi tatil başlıyor bana bugün :lepi:
Herkese güzel günler güzel haberler alalım inşallah.

günaydın kızlar
tarihler belli oluyo artık allah hepimizi sağ salim kavuştursun bebeklerimize
banada şu son 3 gün hiç geçmicek heralde:

günaydın kızlar nasılsınız
4 gün girmedim evde yoktum doğuran doğurana valla maşallah hepsine

bizimde tarihimiz belli oldu 10.02.2010 çarşamba bir aksilik çıkmazsa kızıma kavuşucam.sonrada ameliyatım devam edicek karnımdaki kitle alınıcak bu arada doğuma eşimde giricek

öncelikle günaydın kızlarrrr opuyorumnanaktan

Allah yardımcın olsun seninde kolay doğum yaparsın sende inş. oğluşuna da maşallah güzel bakmışssın hayırlısı olsun sağlıkla gelsin bebişin

Amin Canım duaya hepimizin ihtiyacı var.umarım herşey yolunda gider sağsalim oğlumu kucağıma alırım.şu an sakinim ama haftaya ne olur bilemem delikafadulden

saolun kızlar ewt az kaldı sankı bı ruya gıbı valla pınarcım hadi bakalım cnm ıkımzde aynı gun sezercık oluyoz rabbım herkesın yardımcısı olsun:Saruboceq:

bilgencim aynı gün doğucak oğullarımız Allahın izniyle.sağ salim kucağımıza alalımda başka bişey istemeyiz :kedi:

valla esracım alalım hemen deyip durdu artık ultrasonada sığmıyor zaten bak annesi ne çok sıkılmış içerde dedi.yoookk dedim kalsın haftaya kadar acele etmeyelim tamam o zaman dedi.haftaya perşembe son kontrolümüzü yapacak o zaman sanırım bazı testlerde isteyecek anestezi dru ile tanışıcaz cuma günüde saat verecek ve oğluma kavuşucaz teyzesi.zemuszemus
senin de herşey normal gözüküyor ama yinede sezercik mi yapmak istiyor :uhm:

eveettt. tamam desem hemen alıcak dunden razı...bence bi bahane ile beni sezeryana alıcak sonunda..bilmiyorumkismile vee hayalimdeki 5 cocuga kavusamıcam.. sezeryan olunca 2 den fazla cocuk yapamyormussun kızlar dogru mu?? bi de 2 ser sene arayla en az demek yaslandım demek...akannehir

günaydın kızlarrrrrrr

haklısın cnm ya sabaha kdr o gunun hayalını kurdum inş. sorunsuz bı sekılde atlatırz bıtanem ya
valla evet simdi tarih belli olunca fena.. 2 gün dese gene ii şimdi 1 hafta var..uykusuzz hergeceee...

kendi kendine takıl işte cnm topik senin... en son sen tatile çıkıyorsun heralde ne gğzel... bol bol dogum sonrası iznin oldu... ben yedim valla izinleri.. bakalım napcaz..:umursamaz:

günaydınlarr... topiğimiz yine sessizliğe bürünmüş. ne güzel yaa, bi çoğunun doğum tarihi belli olmuş. biz normal isteyenler de bekleyelim bakalım. zaman durdu sanki, geçmek bilmiyor. neyse biz de garanti şubat annesi oluruz ne yapalım.

yenni doğum yapan yok galiba. doğum yapacaklar ve gün alanların da şimdiden gözü aydın. bize de dua edin.

kızlar sürekli sancılar falan var karnım hiç rahat değil...belim sırtım uykusuzluk da var.. ben gdp biraz uzanayım...

uyku seti çarşaf takım falan almadım banyo setim de yok daha unları alcam da ay sonunu bkliorum.. istanbuld nerden alabilirim fikri olan var mı bana bişiler yazın da yarın çıkıp bakayım.. yada internetten sipariş edicem.. site bilen varsa ii ordan da alabilirim..:) yorumlrınızı bekliorum..opuyorumnanaktan

slm kızlar herkese dun gece acayıb sancım vardı dogurucam sandım ama sabaha karsı uyuya kalmısım kızımla yenı uyandık valla,cok sukur o da uyudu erkenden gelı uyandırmadı benı,
korkudanmı heyecandanmı bılmıyorum 1 subat tarıhı strese sokuyo benı

kime kendinemi oğlunamı almadın henüz.
taç mağazalarına bak canım.çok güzel ürünler var tavsiye ederim.

yanlıs hatuırlamıyosam biz seninle beraberdik cnm yani yakındı dogum tarihlerimiz benim beklenen dogum tarihim 28 şubat ayın 3ünde gün verilcek sezeryan için bende cok heycanlıyım ne günü vercekler diye sana 10 una vermişler benimde o aralarmı olur acaba allah sagsalim bebegini kucagına almayı nasip etsn cnm

kız sen çalışan insansın bi de 5 çocuğu ne ara yapçan da bakçankaydirigubbakcemile3 İşten atarlar seni vallakaydirigubbakcemile3
Yaa bırak artık git evine demeyi biliyonuz amaa bak bitti işte geldik sonuna guclubacismile
Ben rapor sonunda bir ay da yıllık izin patlatçaam yaklaşık Haziran 15 e kadar falan evdeyim sengözlerimebaksanab :sm_cool:
bende 29'um canım. sengözlerimebaksanab hele bi ilkleri kucağımıza alalımda sonra düşünürüz ikincileri.
hele bide yaramaz erkek olurlarsa yandık gamyoncuiremsu

Pınarcım günaydın. Karnımızı yırtmaya çalışan bu oğlanlar ne kadar uslu olur ki acepbilmiyorumkismile

kızlar çok duygulandım bugün face den ulaştığım lise arkadaşlarım sayesinde
biri sanat yönetmeni olmuş doğum fotolarını çekecek
birri ebe yanımda olacak
biri bir mama firmasındaymış mamalar yolda
ayy manevi olarak şu an bana verdiklerini anlatmam imkansız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…