hee sende siparişçilerdensin yaneeYok kız daha bir hafta dursun annem iyice iyileşsin öyle....Bi de sömestır tatili doğum iznime girsin istemiyom
hadı bakalım güle güle umarım evde net vardır...
yoksa sende mı kopacaksın bizden
ya selam herkese ben geldim. dogum yaptım haberiniz var sanırım arkadasım yazacaktı. neler yaptınız? kimler nasıl dogurdu bilgi verirmisiniz
kızlar 5 subata kaydı sezeryan tarıhım cok sıs oldgm için bekletmek ıstemıyom dedı dr 1 hftam kaldı yanı bebısıme kavsmayazemuszemus
seninde tarihin belli olmuş hadi gözün aydın canım Allah kurtarsın senide sağ salim kolaycacık kavuşursun inş. bebişine :Saruboceq:bende zehradan önce doğurcamzemuszemus
dönmemiş mi senin kuzucuk demek hakkında hayırlısı olsun canım Allah yardımcın olsun seninde kolay doğum yaparsın sende inş. oğluşuna da maşallah güzel bakmışssın annesimerhaba kızlar biz dr kontrolüne gittik bugün, oradanda kayınvalideme geçtik anca geldik eve.
oğlum 3.320 gr, 51 cm olmuş.dönmemiş hala ters, makat pozisyonunda geliyor benim afacan oğlum.:gitme:
dr'umuz alalım sezeryana bugün dedi gelişimini tamamlamış nasıl olsa nst'de de çok hareketli çıktı henüz sancılarımız yok.
ben erken biraz daha kalsın içerde dedim.tamam o zaman haftaya perşembe son kontrolümüzü yaparız 39+2 de yani 05.02.2010 cuma günüde sezeryana alırız dedi.
yani bizim günümüz belli oldu teyzeleri.
bilgen'cim de bugün kontrole gidecekti aynı güne sezeryan randevusu vermiş dr'u aynı gün doğurucaz desene.hakkımızda hayırlısı olsun.
dün gece dr gidicez diye heyecandan yatamadım haftaya kadar nasıl bekliycem ben fisfisfis
bilgen gözünaydın az kalmış...
Net var canım. Kopma yok hatta daha fazla vakit ayırabilicem işte ayıramıyorum pek.
Allah analı babalı büyütsün inşallah meleğini.
Hadi tarih almışsın hayırlısı olsun bilgecim.
merhaba kızlar biz dr kontrolüne gittik bugün, oradanda kayınvalideme geçtik anca geldik eve.
oğlum 3.320 gr, 51 cm olmuş.dönmemiş hala ters, makat pozisyonunda geliyor benim afacan oğlum.:gitme:
dr'umuz alalım sezeryana bugün dedi gelişimini tamamlamış nasıl olsa nst'de de çok hareketli çıktı henüz sancılarımız yok.
ben erken biraz daha kalsın içerde dedim.tamam o zaman haftaya perşembe son kontrolümüzü yaparız 39+2 de yani 05.02.2010 cuma günüde sezeryana alırız dedi.
bilgen'cim de bugün kontrole gidecekti aynı güne sezeryan randevusu vermiş dr'u aynı gün doğurucaz desene.hakkımızda hayırlısı olsun.
dün gece dr gidicez diye heyecandan yatamadım haftaya kadar nasıl bekliycem ben fisfisfis
seninde tarihin belli olmuş hadi gözün aydın canım Allah kurtarsın senide sağ salim kolaycacık kavuşursun inş. bebişine :Saruboceq:
dönmemiş mi senin kuzucuk demek hakkında hayırlısı olsun canım Allah yardımcın olsun seninde kolay doğum yaparsın sende inş. oğluşuna da maşallah güzel bakmışssın annesibenimki doğana kadar bile bu kiloya ulaşamaz benim yediklerim bana yaradı hepkaydirigubbakcemile3
merhaba kızlar biz dr kontrolüne gittik bugün, oradanda kayınvalideme geçtik anca geldik eve.