2010 Şubat Anneleri

Yok canım ya nerdeeee....Kaynanamlardaydık. Ordan da kuaföre gittim.Saçlarımı boyattım.

döverim sizi :eek:klava: hele bi doğurun :dilcikar: :roflol:

havva süslenmişinde doğur yawrum artık

Yok kız daha bir hafta dursun annem iyice iyileşsin öyle....Bi de sömestır tatili doğum iznime girsin istemiyom

bılgen gozun aydın hadı senınde az kaldı bı ben kalcam sona heralde kaydirigubbakcemile3

hadı bakalım güle güle umarım evde net vardır...
yoksa sende mı kopacaksın bizden

Net var canım. Kopma yok hatta daha fazla vakit ayırabilicem işte ayıramıyorum pek.

ya selam herkese ben geldim. dogum yaptım haberiniz var sanırım arkadasım yazacaktı. neler yaptınız? kimler nasıl dogurdu bilgi verirmisiniz

Allah analı babalı büyütsün inşallah meleğini.

kızlar 5 subata kaydı sezeryan tarıhım cok sıs oldgm için bekletmek ıstemıyom dedı dr 1 hftam kaldı yanı bebısıme kavsmayazemuszemus

Hadi tarih almışsın hayırlısı olsun bilgecim.

merhaba kızlar biz dr kontrolüne gittik bugün, oradanda kayınvalideme geçtik anca geldik eve.
oğlum 3.320 gr, 51 cm olmuş.dönmemiş hala ters, makat pozisyonunda geliyor benim afacan oğlum.:gitme:
dr'umuz alalım sezeryana bugün dedi gelişimini tamamlamış nasıl olsa nst'de de çok hareketli çıktı henüz sancılarımız yok.
ben erken biraz daha kalsın içerde dedim.tamam o zaman haftaya perşembe son kontrolümüzü yaparız 39+2 de yani 05.02.2010 cuma günüde sezeryana alırız dedi.
yani bizim günümüz belli oldu teyzeleri.
bilgen'cim de bugün kontrole gidecekti aynı güne sezeryan randevusu vermiş dr'u aynı gün doğurucaz desene.hakkımızda hayırlısı olsun.
dün gece dr gidicez diye heyecandan yatamadım haftaya kadar nasıl bekliycem ben fisfisfis

Son düzenleme:
bende zehradan önce doğurcamzemuszemus
seninde tarihin belli olmuş hadi gözün aydın canım Allah kurtarsın senide sağ salim kolaycacık kavuşursun inş. bebişine :Saruboceq:

merhaba kızlar biz dr kontrolüne gittik bugün, oradanda kayınvalideme geçtik anca geldik eve.
oğlum 3.320 gr, 51 cm olmuş.dönmemiş hala ters, makat pozisyonunda geliyor benim afacan oğlum.:gitme:
dr'umuz alalım sezeryana bugün dedi gelişimini tamamlamış nasıl olsa nst'de de çok hareketli çıktı henüz sancılarımız yok.
ben erken biraz daha kalsın içerde dedim.tamam o zaman haftaya perşembe son kontrolümüzü yaparız 39+2 de yani 05.02.2010 cuma günüde sezeryana alırız dedi.
bilgen'cim de bugün kontrole gidecekti aynı güne sezeryan randevusu vermiş dr'u aynı gün doğurucaz desene.hakkımızda hayırlısı olsun.
dün gece dr gidicez diye heyecandan yatamadım haftaya kadar nasıl bekliycem ben fisfisfis
dönmemiş mi senin kuzucuk demek hakkında hayırlısı olsun canım Allah yardımcın olsun seninde kolay doğum yaparsın sende inş. oğluşuna da maşallah güzel bakmışssın annesi :nazar:benimki doğana kadar bile bu kiloya ulaşamaz benim yediklerim bana yaradı hepkaydirigubbakcemile3

Allah yardımcın olsun seninde kolay doğum yaparsın sende inş. oğluşuna da maşallah güzel bakmışssın hayırlısı olsun sağlıkla gelsin bebişin

iyi geceler kıslarrr
ben bunu çok merak ediyodum mail olarak gelmiş sizinle paylaşmak istedim belki sizlerede gelmiştir ama okumayanlara artıkım
Sancıların ilk evresinde karnınız acıkırsa bedeninizin ihtiyaçlarına kulak verin. Çünkü önünüzde bitirmeniz gereken büyük bir iş var ve sancılarınız şiddetlendiğinde bir şey yemek istemeyeceksiniz. Bu sırada yiyebileceğiniz az yağlı ve kolay sindirilebilecek yiyecekler şunlardır:

* Tanesiz çorbalar, et suyu
* Buzlu dondurma ya da mideniz bulanırsa buz kalıpları
* Sade tost ya da kraker
* Sade hamur işi
* Uzak durmanız gerekenler gazlı içecekler ve kafein
Yerken aşırıya kaçmayın! Ama bebek doğduktan sonra bunu güzel bir yemek ya da pizzayla kutlayabilirsiniz

ben de iyiyim :)))))))))))))))))))artık alışcaz topikte kendi kendimize konuşmaya ne yapalım.Herkese iyi geceler yatıyoruz biz de.

bilgen gözünaydın az kalmış...

Net var canım. Kopma yok hatta daha fazla vakit ayırabilicem işte ayıramıyorum pek.

Allah analı babalı büyütsün inşallah meleğini.

Hadi tarih almışsın hayırlısı olsun bilgecim.

seninde tarihin belli olmuş hadi gözün aydın canım Allah kurtarsın senide sağ salim kolaycacık kavuşursun inş. bebişine :Saruboceq:

dönmemiş mi senin kuzucuk demek hakkında hayırlısı olsun canım Allah yardımcın olsun seninde kolay doğum yaparsın sende inş. oğluşuna da maşallah güzel bakmışssın annesi :nazar:benimki doğana kadar bile bu kiloya ulaşamaz benim yediklerim bana yaradı hepkaydirigubbakcemile3

saolun kızlar ewt az kaldı sankı bı ruya gıbı valla pınarcım hadi bakalım cnm ıkımzde aynı gun sezercık oluyoz rabbım herkesın yardımcısı olsun:Saruboceq:

günaydın kızlaar.. ben de sumifer hep seni merak ettim ne oldu diye.. doktor hemen alalımcı ya bana bile daha haftam kaç..dogum pozisyonumuzda uygun..seni aldı mı ne yaptı diyordum ben de ses çıkmayınc.. demek haftaya giriyorsun sezeryana.. çok heyecanlı ya.. maşallah oğluna inşallah çok sağlıkla dnyaya gözlerini açacak hem 5 şubat güzel gün.. hayırlısı olsun cok sevindim herşey yolunda gider inşallah. sezeryan öncesi bi kontrol daha yapmıcak ı 5 subattan once?? hemen almıcak heralde.. cıkmadan bir bakar die dusunuyordum ben??

X