- 6 Mart 2009
- 1.903
- 89
- 42
teşekkür ederim canım..Burçincin son mesajının hemen üstünde liste. Ekledim seni de
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3hahaha ben ustune para da veririm benimkilerden birini alana :)
hakkında hayırlısı canım..Allah kolay ve sağlıklı doğumlar nasip etsin..kızlaaaaaar.ben doguma gidiyorum.cidden.
ya dün yine sancı bırakmadı beni.bugün doktora gittim 6+7 dk.bir sancı çıktı.doktor almamız gerek dedi.tabi kahvaltı yaptıgım için akşama kadar beklenecek ve akşam kısmetse kızıma kavuşacagım.tabi yatıracaklardı.hazır degilim dedim eve geldim.zeynoyu banyo yaptırdık eşimle.ablamlara haber verdim.kavınvalideme.ayy panık olduk yani.ögle tekrar nts ye girecegim.eger yine 6+7 dk aralarla sancı çıkarsa akşam alacaklar.ikinci dogumlar daha önemli oluyor dedi.ha bide açılma varmış.bu açılmayla eski dikişlerini bebek açabilir onnu için acele etmemz gerek dediler.neyse ben şimdi banyo yapacagımbherşey hazır zaten...offf bilmiyorum bir anda heyecan korku saldı beklemedigimiz bi tarih..neyse kızım iyi oysunda gelsin anneciginin kucagına.
sizler kendiinize iyi bakın.bi müddet giremeyebilirim.herkese kolay dogumlar diliyorum allaha emanet olun..
eger dogum olmazsa akşam muhakkak haser veririm.sizleri çok seviyorum hepinizi tek tek öptüm..
;Allah yardımcın olsun canım..son zamanlar böyle işte malasef zorlu geçiyor..Doktor randevum pazartesiydi öne aldım fena karnım ağrıyor,semsert ve midem bulanıyor. elim ayağım buz gb. yarım saat sonra eşim gelecek almaya doktor gel dedi.dua edin bana kötü bişe çıkmasın.
Allah kuzunu sana bağışlasın,sağlıkla büyütmeyi nasip etsin..arkadaşlar geçen sene bu zamanlar sizlerin yaşadığı bu heyecanın aynısını ben yaşıyordum..İnanılmaz güzel duygular benim bebeğim aceleci davranmıştı ve 11 Şubatta dünyaya gelmişti 7,5 aylık doğum yaptım.şimdi sizlerin yazılarını okudukça o günlerimi hatırladım..evet geçen sene tam bu zamanlar heyecan içinde oğlumu bekliyordum..hepinize hayırlı doğumlar nasip etsin Allahım..o yolda kimseyi sınamasın....hepinizi şimdiden kutluyorum ve meleklerinizi kokluyorum......
sorma canım hem çok heyecanlıyım hem de çok korkuyorum..Allah hepimize yardımcı olsun..Her zaman dualarımız birbirimiz için canım.Bizi bizden iyi kim anlar ki şu an.
Hoşgeldin canım.Sen de heyecan iki kattır şimdi.İkizler çok tatlı oluyorlar bizim ailede de var.Allah bağışlasın sana yavrularını.
Ayşegülcüm nasıl heyecanlandım anlatamam.2 şubat,5 şubat derken Defne bebek geldi demek.Biz ne dersek diyelim senaryomuz hazır....
Aynezihe,sen de aramıza hoşgeldin.
Plajcım, sana da çok üzülüyorum.Keşke birbirimize yakın olsaydık,ben destek olurdum sana.Beraber büyütürdük bebişlerimizi.
canım ishale dikkat et, doktorunu bilgilendir mutlaka..bişeylerin habercisi olabilir çünkü..geçmiş olsun..Kızlar ya bugün acayip keyifsizimmirmirmirmir Sabah çok zor uyandım zorla çalışıyorum valla.
Bi de ağrım vardı dün akşam falan sabahtan da vardı şimdi biraz geçti gibi. Bi de ayıptır söölemesi salıdan beri 3. kez ishal oldum. Hayırdır inşallah:bbo:
bebeklerimle beraber dua ediyoruz sana..Allah kolaylık versin..sağlıkla gelsin kuzun inşallah..KIZLAR BEN KAÇAR BU SON GİRİŞİM BİRAZDAN ANNEM GELİCEK EŞİMDE YOLDA GELİR YARIN SAAT 7 DE SEZERYANA GİRECEM HEPİNİZİN DUALARINI BEKLİYORUM İNŞ. Bİ DAHA GİRDİGİMDE KIZIMDA KUCAGIMDA OLUR HEPİNİZİ ÖPTÜM KENDİNİZE VE BEBEŞLERE DİKKAT EDİN ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUNŞeniz
Allah bağışlasın canım..sağlıkla büyüt inşallah kuzunu..selam kızlar doğurdum geldim çok şükür
herşey yolunda meleğim kollarımda
darısı tüm bekleyenleyenlere hayırlısıyla kucağınız alın inş.
tek tek alıntı yapıp kalabalık yapmak istemedim
hepinize çok çok teşekkür ederiz teyzeleri :ecrin_bebek: