2010 Şubat Anneleri

Burçincin son mesajının hemen üstünde liste. Ekledim seni de
teşekkür ederim canım..
hahaha ben ustune para da veririm benimkilerden birini alana :)
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
hakkında hayırlısı canım..Allah kolay ve sağlıklı doğumlar nasip etsin..
Doktor randevum pazartesiydi öne aldım fena karnım ağrıyor,semsert ve midem bulanıyor. elim ayağım buz gb. yarım saat sonra eşim gelecek almaya doktor gel dedi.dua edin bana kötü bişe çıkmasın.
;Allah yardımcın olsun canım..son zamanlar böyle işte malasef zorlu geçiyor..
Allah kuzunu sana bağışlasın,sağlıkla büyütmeyi nasip etsin..
sorma canım hem çok heyecanlıyım hem de çok korkuyorum..Allah hepimize yardımcı olsun..
canım ishale dikkat et, doktorunu bilgilendir mutlaka..bişeylerin habercisi olabilir çünkü..geçmiş olsun..
bebeklerimle beraber dua ediyoruz sana..Allah kolaylık versin..sağlıkla gelsin kuzun inşallah..
Allah bağışlasın canım..sağlıkla büyüt inşallah kuzunu..

Haydi kızlar hepinize iyi akşamlar ben kaçıyom artık evimee.
Yarın da son iş günüm.Pazartesi öğleden sonra gelcem ama sayılmaz o:icecream:

Öptük hepiniziiiopuyorumnanaktan

Haydi kızlar hepinize iyi akşamlar ben kaçıyom artık evimee.
Yarın da son iş günüm.Pazartesi öğleden sonra gelcem ama sayılmaz o:icecream:

Öptük hepiniziiiopuyorumnanaktan

hadı bakalım güle güle umarım evde net vardır...
yoksa sende mı kopacaksın bizden

canımcım gözün aydın uzun ömrlü olsun kızçen allah analı babalı büyütür hayırlı bir evlat olmasını sağlar inşallah darısı başımıza a.s.

kızlar doğum listesine baktımda nerdeyse hiç yok normal doğum yapan sadece selmakerem var diğer sezeryan olanların hepsi kendi isteğiylemi oldu bilginiz varmı bu arada akarahan da yapmış doğum bizim sat aynıydı onunla sezeryan olmuş kendi isteğiylemi oldu acaba ???

ewet ya neden acaba bende cok merak ettım,
mecburmu sezeryan ldular kendı ısteklerıylemı acaba
bende 1 subatta doguma gıdıcem ama normal dogurcam allah nasıb ederse
sunı sancıyla hızlandırcaklar sadece

kımse yok galıba herkes nnerde arkadaslar
neyse benımde basım agrıyo bıraz uzanayım barı

ya selam herkese ben geldim. dogum yaptım haberiniz var sanırım arkadasım yazacaktı. neler yaptınız? kimler nasıl dogurdu bilgi verirmisiniz

Canım geçmiş olsun...Hem de gözün aydın... Sen dr un dediğinden başkaası dinleme bence tatlım...

ya selam herkese ben geldim. dogum yaptım haberiniz var sanırım arkadasım yazacaktı. neler yaptınız? kimler nasıl dogurdu bilgi verirmisiniz

Canım aldık haberlerini...Gözünüz aydın. Allah analı babalı büyütsün... 2010 Şubat melekleri geliyot diye bir topik var ordan bulabilirsin doğum yapanları. İlk sayfada kabarık bir liste var Bir de doğum hikayeleri diye bir topik açıldı oraya da yazabilirsin istersen

yazmak istiyorum ama bebek kucuk su an vakit yok. ilk fırsatta yazıcam. normal dogum yapacaklara allah yardım etsin gercekten cok yuce birsey.... ben beceremedim uzuluyorum ama bebegım saglıklı en azından kısmet boyleymis.
herkese selamlar.....

önemli olan bebeğin ve senın sağlığın ne şekilde doğduğu küçük bir ayrıntı... :ecrin_bebek:

ay demek sen de edirnelisin ne güzel ya... biri daha vardı turk kahvesi mi acaba.. edirneliydi.. merkezden ben..

kız zeynep ne güzel evladın kucagında hayırlı olsun.. canım kimler nasıl dogurdu ogreelim diye subat dogum hikayeleri linki actık.. hadi bakalım vakit buldugunda yaz canım sen de nasıl oldu.. dogum hikaye nasıldı.. bekliyoruz...

http://www.kadinlarkulubu.com/dogum...t-anneleri-dogum-hikayelerini-paylasiyor.html

Esra canım ben de merkezdeydim. Evlenince ıstanbul'a taşındım. Ama annem ve babam orda sık sık gidiyordum birkaç ay öncesine kadar. Karnım büyüyünce gidemez olduk

Selam kızlar yarın bende dr a gideceim nst ye ilk defa giricem bi arkadaş ücretini sormuştu sayfalar geçince unuttum kim olduğunu 10 dk 14 tl imiş.bakalım kızım kaç kilo olmuş.sıkıldım aslında beklemekten gelse biran önce iyi olacak.boshayallersmile

Fatmacığım gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah.Darısı başımıza.

haberimiz var canım Allah bağışlasın bebişi. ama sen niye erken doğum yaptın daha 3 haftan vardı suyun mu geldi orasını hatırlıyamadım.

kızlar 5 subata kaydı sezeryan tarıhım cok sıs oldgm için bekletmek ıstemıyom dedı dr 1 hftam kaldı yanı bebısıme kavsmayazemuszemus

Bilgenimmmmm hayırlı olsun.. Demek geliyor damadımm....:lepi:
Bakalım bizim kız ne zaman gelecek.... Gözün aydın şimdiden

Kızlar bu arada Voles-Esra ile mesajlaştık. Gayet iyiymiş. Daha doğum yapmamış..Selamı var herkese

havva kız bende dedim bu kız bugün yok heral doğurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…