ayy yok canım biliyorum kimsenin kafası misafir cekmioo gelmem korkmaa :)))olumunekankayizsmile yok ben edirneliyim de trakyada da calısmıslığım var ozluyorum oraları havasını kokusnu insanı d amuhabbeti de iidir.. ondan sordum.. aslen oralımısın die..:lepi:kusura bakma görmemişimmmmolumunekankayizsmileal kuşum cevabım...
ben de özel hastaneye gidiyorum ama sgk anlaşmalı bişii ödemiyourm tahlillere falan..ben ödüyorum ebrucum
kıfırcık.. ben dogumla ilgili biçok kaynak okyorum birerlerd ebu durumu okumuştum ... bu gibi catı konularında normal doguma girişilmiyor bile.. sezeryanla bebegi tehlikesiz alıyorlar yoksa catıda takılıp kalırsa problemmm olur diye.. sana zararı olmayan kemik çıkıntısı sorun diil ama bebek acısından doktor degilim ama cok arastıran bi bilim insanıyımbencee risk almadan bebek dogum kanalına girmeden sezeryan olmalısın..
rica ederim canm benim bildiklerm bunlar....bi doktora daha gorunmeyen akıllıca.. hayırlısı olsun!!Verdiğin bilgiler için teşekkür ederim, bende yarın başka bir doktora gideceğim zaten. Heralde epidural sezeryan olacağım.
canım ben özele gidiyom ssk yok nst ye 35 tl ödüyom muayene 40 tlözel hastaneye gidenler nst ye bağlanınca extra ücret ödüyormusunuz??
selam kızlar doğurdum geldim çok şükür
herşey yolunda meleğim kollarımda
darısı tüm bekleyenleyenlere hayırlısıyla kucağınız alın inş.
tek tek alıntı yapıp kalabalık yapmak istemedim
hepinize çok çok teşekkür ederiz teyzeleri :ecrin_bebek:
özel hastaneye gidenler nst ye bağlanınca extra ücret ödüyormusunuz??
HAVVA ESEN biz senle aynıyız benim ticker bikaç gün ileri senin doğum nsl olacak normal mi sezeryan mi? benimki sezeryan olacak bel fıtığımdan dolayı nasipse3 şubatta sende bana bilgi veriri misin?ben acaba erken mi diye düşünüyorumda .bide dünkü kontrolde nstde sncım çok çıktı 70lerde ama bende bişi yok.sen nslsın cevap yazarsn sevinirim
Günaydin kizlar nasilsiniz
Ben hala burdayim daha doguramadim sali günü randevumuz vardi doktorda
çok sükür normal dogum için bi sakinca yokmus
kizim 3700 gr olmusteyzeleri
doktor bi sorun olmadigi sürece sezeryan yapmam dedi yani simdi en geç subatin 11 ine kadar kizimin normal yolla gelmesini bekliycez yani bu gidisle 42. haftaya kadar bekliycez gibi
Bizden bu kadar kizlar biraz geçmisi okuyayim dogum yapan varmi bakalim
KIZLAR BEN KAÇAR BU SON GİRİŞİM BİRAZDAN ANNEM GELİCEK EŞİMDE YOLDA GELİR YARIN SAAT 7 DE SEZERYANA GİRECEM HEPİNİZİN DUALARINI BEKLİYORUM İNŞ. Bİ DAHA GİRDİGİMDE KIZIMDA KUCAGIMDA OLUR HEPİNİZİ ÖPTÜM KENDİNİZE VE BEBEŞLERE DİKKAT EDİN ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUNŞeniz
özel hastaneye gidenler nst ye bağlanınca extra ücret ödüyormusunuz??
ayy yok canım biliyorum kimsenin kafası misafir cekmioo gelmem korkmaa :)))olumunekankayizsmile yok ben edirneliyim de trakyada da calısmıslığım var ozluyorum oraları havasını kokusnu insanı d amuhabbeti de iidir.. ondan sordum.. aslen oralımısın die..:lepi:kusura bakma görmemişimmmmolumunekankayizsmile
Verdiğin bilgiler için teşekkür ederim, bende yarın başka bir doktora gideceğim zaten. Heralde epidural sezeryan olacağım.
Foto mu varrrr nerdeeeeee????????fatocum gozun aydın. masallah pek de cici kızın naif cıtı pıtı yerım onu. Allah nazarlardan saklasın