2010 Şubat Anneleri

Burçincin son mesajının hemen üstünde liste. Ekledim seni de
teşekkür ederim canım..
hahaha ben ustune para da veririm benimkilerden birini alana :)
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
kızlaaaaaar.ben doguma gidiyorum.cidden.
ya dün yine sancı bırakmadı beni.bugün doktora gittim 6+7 dk.bir sancı çıktı.doktor almamız gerek dedi.tabi kahvaltı yaptıgım için akşama kadar beklenecek ve akşam kısmetse kızıma kavuşacagım.tabi yatıracaklardı.hazır degilim dedim eve geldim.zeynoyu banyo yaptırdık eşimle.ablamlara haber verdim.kavınvalideme.ayy panık olduk yani.ögle tekrar nts ye girecegim.eger yine 6+7 dk aralarla sancı çıkarsa akşam alacaklar.ikinci dogumlar daha önemli oluyor dedi.ha bide açılma varmış.bu açılmayla eski dikişlerini bebek açabilir onnu için acele etmemz gerek dediler.neyse ben şimdi banyo yapacagımbherşey hazır zaten...offf bilmiyorum bir anda heyecan korku saldı beklemedigimiz bi tarih..neyse kızım iyi oysunda gelsin anneciginin kucagına.
sizler kendiinize iyi bakın.bi müddet giremeyebilirim.herkese kolay dogumlar diliyorum allaha emanet olun..

eger dogum olmazsa akşam muhakkak haser veririm.sizleri çok seviyorum hepinizi tek tek öptüm..
hakkında hayırlısı canım..Allah kolay ve sağlıklı doğumlar nasip etsin..
Doktor randevum pazartesiydi öne aldım fena karnım ağrıyor,semsert ve midem bulanıyor. elim ayağım buz gb. yarım saat sonra eşim gelecek almaya doktor gel dedi.dua edin bana kötü bişe çıkmasın.
;Allah yardımcın olsun canım..son zamanlar böyle işte malasef zorlu geçiyor..
arkadaşlar geçen sene bu zamanlar sizlerin yaşadığı bu heyecanın aynısını ben yaşıyordum..İnanılmaz güzel duygular benim bebeğim aceleci davranmıştı ve 11 Şubatta dünyaya gelmişti 7,5 aylık doğum yaptım.şimdi sizlerin yazılarını okudukça o günlerimi hatırladım..evet geçen sene tam bu zamanlar heyecan içinde oğlumu bekliyordum..hepinize hayırlı doğumlar nasip etsin Allahım..o yolda kimseyi sınamasın....hepinizi şimdiden kutluyorum ve meleklerinizi kokluyorum......
Allah kuzunu sana bağışlasın,sağlıkla büyütmeyi nasip etsin..
Her zaman dualarımız birbirimiz için canım.Bizi bizden iyi kim anlar ki şu an.

Hoşgeldin canım.Sen de heyecan iki kattır şimdi.İkizler çok tatlı oluyorlar bizim ailede de var.Allah bağışlasın sana yavrularını.

Ayşegülcüm nasıl heyecanlandım anlatamam.2 şubat,5 şubat derken Defne bebek geldi demek.Biz ne dersek diyelim senaryomuz hazır....

Aynezihe,sen de aramıza hoşgeldin.
Plajcım, sana da çok üzülüyorum.Keşke birbirimize yakın olsaydık,ben destek olurdum sana.Beraber büyütürdük bebişlerimizi.
sorma canım hem çok heyecanlıyım hem de çok korkuyorum..Allah hepimize yardımcı olsun..
Kızlar ya bugün acayip keyifsizimmirmirmirmir Sabah çok zor uyandım zorla çalışıyorum valla.
Bi de ağrım vardı dün akşam falan sabahtan da vardı şimdi biraz geçti gibi. Bi de ayıptır söölemesi salıdan beri 3. kez ishal oldum. Hayırdır inşallah:bbo:
canım ishale dikkat et, doktorunu bilgilendir mutlaka..bişeylerin habercisi olabilir çünkü..geçmiş olsun..
KIZLAR BEN KAÇAR BU SON GİRİŞİM BİRAZDAN ANNEM GELİCEK EŞİMDE YOLDA GELİR YARIN SAAT 7 DE SEZERYANA GİRECEM HEPİNİZİN DUALARINI BEKLİYORUM İNŞ. Bİ DAHA GİRDİGİMDE KIZIMDA KUCAGIMDA OLUR HEPİNİZİ ÖPTÜM KENDİNİZE VE BEBEŞLERE DİKKAT EDİN ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUNŞeniz
bebeklerimle beraber dua ediyoruz sana..Allah kolaylık versin..sağlıkla gelsin kuzun inşallah..
selam kızlar doğurdum geldim çok şükür
herşey yolunda meleğim kollarımda
darısı tüm bekleyenleyenlere hayırlısıyla kucağınız alın inş.
tek tek alıntı yapıp kalabalık yapmak istemedim
hepinize çok çok teşekkür ederiz teyzeleri :ecrin_bebek:
Allah bağışlasın canım..sağlıkla büyüt inşallah kuzunu..

Haydi kızlar hepinize iyi akşamlar ben kaçıyom artık evimee.
Yarın da son iş günüm.Pazartesi öğleden sonra gelcem ama sayılmaz o:icecream:

Öptük hepiniziiiopuyorumnanaktan

Haydi kızlar hepinize iyi akşamlar ben kaçıyom artık evimee.
Yarın da son iş günüm.Pazartesi öğleden sonra gelcem ama sayılmaz o:icecream:

Öptük hepiniziiiopuyorumnanaktan

hadı bakalım güle güle umarım evde net vardır...
yoksa sende mı kopacaksın bizden

canımcım gözün aydın uzun ömrlü olsun kızçen allah analı babalı büyütür hayırlı bir evlat olmasını sağlar inşallah darısı başımıza a.s.

kızlar doğum listesine baktımda nerdeyse hiç yok normal doğum yapan sadece selmakerem var diğer sezeryan olanların hepsi kendi isteğiylemi oldu bilginiz varmı bu arada akarahan da yapmış doğum bizim sat aynıydı onunla sezeryan olmuş kendi isteğiylemi oldu acaba ???

ewet ya neden acaba bende cok merak ettım,
mecburmu sezeryan ldular kendı ısteklerıylemı acaba
bende 1 subatta doguma gıdıcem ama normal dogurcam allah nasıb ederse
sunı sancıyla hızlandırcaklar sadece

kımse yok galıba herkes nnerde arkadaslar
neyse benımde basım agrıyo bıraz uzanayım barı

ya selam herkese ben geldim. dogum yaptım haberiniz var sanırım arkadasım yazacaktı. neler yaptınız? kimler nasıl dogurdu bilgi verirmisiniz

Dün aşırı mide bulantısı, karın ağrısı ve değişik bi akıntı ile doktora gittim.
15gün ayakta durma sonrasında doğsada bişe olmaz dedi doktor. veee en çok sevindiğim oğluşum dönmüş teyzeleri. Annesini üzmeyecek ve normal doğacak inş. İlk bebeğin olduğu için normal diyor doktor 2.700gr ama çevremdekiler neden küçük diyor, moralim bozuluyor. 36.hafta için çok mu küçük?

bu arada doğum yapan arkadaşların gözü aydın. hayırlı evlat olurlar inşallah. Rabbim sağlıklı mutlu huzurlu güzel ömürler versin hepsine. darısı başımıza olsun.

Canım geçmiş olsun...Hem de gözün aydın... Sen dr un dediğinden başkaası dinleme bence tatlım...

ya selam herkese ben geldim. dogum yaptım haberiniz var sanırım arkadasım yazacaktı. neler yaptınız? kimler nasıl dogurdu bilgi verirmisiniz

Canım aldık haberlerini...Gözünüz aydın. Allah analı babalı büyütsün... 2010 Şubat melekleri geliyot diye bir topik var ordan bulabilirsin doğum yapanları. İlk sayfada kabarık bir liste var :nazar: Bir de doğum hikayeleri diye bir topik açıldı oraya da yazabilirsin istersen

yazmak istiyorum ama bebek kucuk su an vakit yok. ilk fırsatta yazıcam. normal dogum yapacaklara allah yardım etsin gercekten cok yuce birsey.... ben beceremedim uzuluyorum ama bebegım saglıklı en azından kısmet boyleymis.
herkese selamlar.....

yazmak istiyorum ama bebek kucuk su an vakit yok. ilk fırsatta yazıcam. normal dogum yapacaklara allah yardım etsin gercekten cok yuce birsey.... ben beceremedim uzuluyorum ama bebegım saglıklı en azından kısmet boyleymis.
herkese selamlar.....

önemli olan bebeğin ve senın sağlığın ne şekilde doğduğu küçük bir ayrıntı... :ecrin_bebek:

Canım benim normal için bir engel yok. Ama son anda bi şey olursa bilemem tabi. Ancak iki hafta öncesine kadar bebiş tersti ve drum şubatın 2 si veya 3 üne gün vermişti. Şimdi bebeiş döndü normali bekliyoruz. Erken değil canım tahmini doğum tarihinden iki hafta önce sezeryan yapıyorlar bildiğim.

Canım maşallah bebişine...Tosuncuk olmuş ne güzelll:nazar:

Canım hayırlı doğumlar inşallah... Sağlıkla kollarına al yavrunu inşallah...

Canım ben pazartesi ilk defa gittim para ödemedim...

Aaaa Esracım hem kızımla adaş hem de hemşerimsin kızzz.. Ben de Edirneliyim... :lepi:

Aramıza hoş geldin canım... Bebişin için de senin için de hayırlısı olsun inşallah...

Oyyyy yerim ben minik prensesi...Canım iyi olduğunuza çok sevindim...

Foto mu varrrr nerdeeeeee????????
ay demek sen de edirnelisin ne güzel ya... biri daha vardı turk kahvesi mi acaba.. edirneliydi.. merkezden ben..

kız zeynep ne güzel evladın kucagında hayırlı olsun.. canım kimler nasıl dogurdu ogreelim diye subat dogum hikayeleri linki actık.. hadi bakalım vakit buldugunda yaz canım sen de nasıl oldu.. dogum hikaye nasıldı.. bekliyoruz...

http://www.kadinlarkulubu.com/dogum...t-anneleri-dogum-hikayelerini-paylasiyor.html

Esra canım ben de merkezdeydim. Evlenince ıstanbul'a taşındım. Ama annem ve babam orda sık sık gidiyordum birkaç ay öncesine kadar. Karnım büyüyünce gidemez olduk

Selam kızlar yarın bende dr a gideceim nst ye ilk defa giricem bi arkadaş ücretini sormuştu sayfalar geçince unuttum kim olduğunu 10 dk 14 tl imiş.bakalım kızım kaç kilo olmuş.sıkıldım aslında beklemekten gelse biran önce iyi olacak.boshayallersmile

Fatmacığım gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah.Darısı başımıza.

haberimiz var canım Allah bağışlasın bebişi. ama sen niye erken doğum yaptın daha 3 haftan vardı suyun mu geldi orasını hatırlıyamadım.

kızlar 5 subata kaydı sezeryan tarıhım cok sıs oldgm için bekletmek ıstemıyom dedı dr 1 hftam kaldı yanı bebısıme kavsmayazemuszemus

Bilgenimmmmm hayırlı olsun.. Demek geliyor damadımm....:lepi:
Bakalım bizim kız ne zaman gelecek.... Gözün aydın şimdiden

Kızlar bu arada Voles-Esra ile mesajlaştık. Gayet iyiymiş. Daha doğum yapmamış..Selamı var herkese

havva kız bende dedim bu kız bugün yok heral doğurdu

X