2010 Şubat Anneleri

özel hastaneye gidenler nst ye bağlanınca extra ücret ödüyormusunuz??

al kuşum cevabım...
ayy yok canım biliyorum kimsenin kafası misafir cekmioo gelmem korkmaa :)))olumunekankayizsmile yok ben edirneliyim de trakyada da calısmıslığım var ozluyorum oraları havasını kokusnu insanı d amuhabbeti de iidir.. ondan sordum.. aslen oralımısın die..:lepi:kusura bakma görmemişimmmmolumunekankayizsmile

ne bilim bacım işte gitmiş olduk bi kere çocuklar arasında hak geçmesin dedik zaten benim özel sigortam vaqr onun için

ne bilim bacım işte gitmiş olduk bi kere çocuklar arasında hak geçmesin dedik zaten benim özel sigortam vaqr onun için

kıfırcık.. ben dogumla ilgili biçok kaynak okyorum birerlerd ebu durumu okumuştum ... bu gibi catı konularında normal doguma girişilmiyor bile.. sezeryanla bebegi tehlikesiz alıyorlar yoksa catıda takılıp kalırsa problemmm olur diye.. sana zararı olmayan kemik çıkıntısı sorun diil ama bebek acısından doktor degilim ama cok arastıran bi bilim insanıyım :KK66: bencee risk almadan bebek dogum kanalına girmeden sezeryan olmalısın..

Verdiğin bilgiler için teşekkür ederim, bende yarın başka bir doktora gideceğim zaten. Heralde epidural sezeryan olacağım.

Verdiğin bilgiler için teşekkür ederim, bende yarın başka bir doktora gideceğim zaten. Heralde epidural sezeryan olacağım.
rica ederim canm benim bildiklerm bunlar....bi doktora daha gorunmeyen akıllıca.. hayırlısı olsun!!

ben kayıtta 24 tl ödüyorum snra para istemiyorlar ama maaştan keseceklerse bilemiyorum artık :KK43:

herkes nerde yaww doğurmayamı gitti

selam kızlar doğurdum geldim çok şükür
herşey yolunda meleğim kollarımda
darısı tüm bekleyenleyenlere hayırlısıyla kucağınız alın inş.
tek tek alıntı yapıp kalabalık yapmak istemedim
hepinize çok çok teşekkür ederiz teyzeleri :ecrin_bebek:

canım gozun aydınn darısı basımıza

fatocum gozun aydın. masallah pek de cici kızın naif cıtı pıtı yerım onu. Allah nazarlardan saklasın :nazar:

Son düzenleme:
HAVVA ESEN biz senle aynıyız benim ticker bikaç gün ileri senin doğum nsl olacak normal mi sezeryan mi? benimki sezeryan olacak bel fıtığımdan dolayı nasipse3 şubatta sende bana bilgi veriri misin?ben acaba erken mi diye düşünüyorumda .bide dünkü kontrolde nstde sncım çok çıktı 70lerde ama bende bişi yok.sen nslsın cevap yazarsn sevinirim

Canım benim normal için bir engel yok. Ama son anda bi şey olursa bilemem tabi. Ancak iki hafta öncesine kadar bebiş tersti ve drum şubatın 2 si veya 3 üne gün vermişti. Şimdi bebeiş döndü normali bekliyoruz. Erken değil canım tahmini doğum tarihinden iki hafta önce sezeryan yapıyorlar bildiğim.

Günaydin kizlar nasilsiniz

Ben hala burdayim daha doguramadim sali günü randevumuz vardi doktorda
çok sükür normal dogum için bi sakinca yokmus
kizim 3700 gr olmus :nazar: teyzeleri
doktor bi sorun olmadigi sürece sezeryan yapmam dedi yani simdi en geç subatin 11 ine kadar kizimin normal yolla gelmesini bekliycez yani bu gidisle 42. haftaya kadar bekliycez gibi
Bizden bu kadar kizlar biraz geçmisi okuyayim dogum yapan varmi bakalim

Canım maşallah bebişine...Tosuncuk olmuş ne güzelll:nazar:

KIZLAR BEN KAÇAR BU SON GİRİŞİM BİRAZDAN ANNEM GELİCEK EŞİMDE YOLDA GELİR YARIN SAAT 7 DE SEZERYANA GİRECEM HEPİNİZİN DUALARINI BEKLİYORUM İNŞ. Bİ DAHA GİRDİGİMDE KIZIMDA KUCAGIMDA OLUR HEPİNİZİ ÖPTÜM KENDİNİZE VE BEBEŞLERE DİKKAT EDİN ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUNŞeniz

Canım hayırlı doğumlar inşallah... Sağlıkla kollarına al yavrunu inşallah...

özel hastaneye gidenler nst ye bağlanınca extra ücret ödüyormusunuz??

Canım ben pazartesi ilk defa gittim para ödemedim...

ayy yok canım biliyorum kimsenin kafası misafir cekmioo gelmem korkmaa :)))olumunekankayizsmile yok ben edirneliyim de trakyada da calısmıslığım var ozluyorum oraları havasını kokusnu insanı d amuhabbeti de iidir.. ondan sordum.. aslen oralımısın die..:lepi:kusura bakma görmemişimmmmolumunekankayizsmile

Aaaa Esracım hem kızımla adaş hem de hemşerimsin kızzz.. Ben de Edirneliyim... :lepi:

Aramıza hoş geldin canım... Bebişin için de senin için de hayırlısı olsun inşallah...

Oyyyy yerim ben minik prensesi...Canım iyi olduğunuza çok sevindim...

fatocum gozun aydın. masallah pek de cici kızın naif cıtı pıtı yerım onu. Allah nazarlardan saklasın :nazar:
Foto mu varrrr nerdeeeeee????????

Canım benım Allah analı babalı büyütsün gözünüz aydın Allah'ım bizlerede nasip etsin o güzel duyguyu bizde yarın 39. haftaya başlıyoruz kısmetse ay basında doktora kntrole gidicez bakalım ne diyecek uzun zamandır bir annemde bir kayınvaldemdeyim kimseden haber alamadım herkesler iyidir inşallah arkadaşlar...
:nazar:

Dün aşırı mide bulantısı, karın ağrısı ve değişik bi akıntı ile doktora gittim.
15gün ayakta durma sonrasında doğsada bişe olmaz dedi doktor. veee en çok sevindiğim oğluşum dönmüş teyzeleri. Annesini üzmeyecek ve normal doğacak inş. ılk bebeğin olduğu için normal diyor doktor 2.700gr ama çevremdekiler neden küçük diyor, moralim bozuluyor. 36.hafta için çok mu küçük?

bu arada doğum yapan arkadaşların gözü aydın. hayırlı evlat olurlar inşallah. Rabbim sağlıklı mutlu huzurlu güzel ömürler versin hepsine. darısı başımıza olsun.

benım gittiğim hastanede sgk anlaşmalı ama herşeye katılım payı veriyorum nst de 25 tl parasında değilim ama bunun üzretli olması çok anlamsız geldi ne bileyim...

X