Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım ben %90 ıhtımalle 15 subatta yanı 38+4 de şeker dolayısıyla sezeryan olucam. bı dahakı kontrolumde tekrar enıne boyuna konusucam doktorumla ama yuksek ıhtımal boyle olucak... 1-2 gun ılerı yada gerı de kayabılır tarıh sımdılık doktorun sezeryan olursan bu tarıhte alabılırım dedıgı gun bu beklıyorum zemuszemus
bizim kızlar pek nazlı çıktı gelmeye hiç niyetleri yok anlaşılan... zemuszemus
zeytınburnunda avrasya hastanesınde yapıcam dogumu senın nerde???arkadaşım az daha sabret 17 sinde beraber doğururuz
sen hangi hjastanede doğum yapacaksın
kıfırcık.. ben dogumla ilgili biçok kaynak okyorum birerlerd ebu durumu okumuştum ... bu gibi catı konularında normal doguma girişilmiyor bile.. sezeryanla bebegi tehlikesiz alıyorlar yoksa catıda takılıp kalırsa problemmm olur diye.. sana zararı olmayan kemik çıkıntısı sorun diil ama bebek acısından doktor degilim ama cok arastıran bi bilim insanıyım bencee risk almadan bebek dogum kanalına girmeden sezeryan olmalısın..Durumum bu:) Cevaplarınızı bekliyorum :çok üzgünüm:
ay ben de dogurmayanlara özeniyorum yaa.. ne güzel...tekrar merhaba ööf kızlarya ben niye doğurmuyom cmrts günüm doluyo ayy çatlıcamyaa
zeytınburnunda avrasya hastanesınde yapıcam dogumu senın nerde???
ay ben de dogurmayanlara özeniyorum yaa.. ne güzel...
beni de annem arayıp arayıp herun sen 15 mart gibi dogurcan dioo sinir oluyorum ya... bnm annem gibi catlagı yoktur...ama bni cok kızdırıyooo
sevgili araştırıcı bilgin arkadaşım kaydirigubbakcemile3 benim durumum hakında ne dersin sence neden halen doğurmuyom yaaaaa sempatiksalakcinnikıfırcık.. ben dogumla ilgili biçok kaynak okyorum birerlerd ebu durumu okumuştum ... bu gibi catı konularında normal doguma girişilmiyor bile.. sezeryanla bebegi tehlikesiz alıyorlar yoksa catıda takılıp kalırsa problemmm olur diye.. sana zararı olmayan kemik çıkıntısı sorun diil ama bebek acısından doktor degilim ama cok arastıran bi bilim insanıyım bencee risk almadan bebek dogum kanalına girmeden sezeryan olmalısın..
sagol canım moralımı bozmamaya calısıyorumCanım inşallah bulursun 3 kişiyi canını sıkma e mi. Aileye arkadaşlara haber salın mutlaka çıkacaktır.
Valla ben diyom benim oğlana oğlum otur sonuna kadar burası çok soğukkaydirigubbakcemile3 Hem süt geldi gelmedi doydu doymadı yok orda kaydirigubbakcemile3
Hoşgeldin aramıza canım. Ben hiç duymadım canım ama başka bir doktora falan göründün mü ?
Allah bir avazda kurtarsın. Hayırlı haberlerle dönersin aramıza inşallah.
Zeynooo hastane iş yerime yakın dedim ya kızkaydirigubbakcemile3 Bugün konuşcam yarın son olsun diye canım sonra gelsin yatağımla başbaşa günlerrrrkaydirigubbakcemile2
Pınar kayınvalidesine gidecekti ordan ama haber veremem demişti.
Maşallah ahsun hoşgeldin aramıza.
canım sen bence tam subat annesı olacan 1subatta fılan dogurusuntekrar merhaba ööf kızlarya ben niye doğurmuyom cmrts günüm doluyo ayy çatlıcamyaa
sevgili araştırıcı bilgin arkadaşım kaydirigubbakcemile3 benim durumum hakında ne dersin sence neden halen doğurmuyom yaaaaa sempatiksalakcinni
kız sana da tekirdagın neresinden die sordum cevap vermedinnnescosssssssss
nirdesin gıııııı
senle benden başka takılan yok gelde şenlensin topiğimiz.... zemuszemus
kız sana da tekirdagın neresinden die sordum cevap vermedinnn
merkez canım buralıyım kız bana mı gelcen yoksa valla her taraf kar yola çıkayım deme :roflol:
canım ben figen hanıma gidiyorum 6 yıldır onun hastasıyım ilk kızımın doğumunda da ona gitmiştim normal doğum 5000 tl sezaryan 8000 tl civarı ama değiyor ben hem coçuk doktorumu hem anestezi doktorumu seçebildim
valla kimisi boyle oluyor canım ya.. senin kız ben ce gelişimini tamamlıyor hala.. benim arkadas sıkıldı 39 hafta doktora al sezeryanla dediydi.. artık olmuştur die.. sonra ciğerleirnde problem çıktı cocugun 1 hafta da hastanede küvözde kaldı.. o da şimdi dio ki daha hazır değilmiş ciğerleri 1 haftası daha varmış toparlanmak için onu da hastanede tamamladı anne karnına die şimdiki aklım olsa 9 ay dayanmışım bir hafta daha beklerdim en azından suyum gelene kadar ddedi.. bence dogum ondan olmuyor olabiir... bi fikir sadece...zemuszemustamamlanınca gelecek kuşun sabır annesi..yerimsenibensevgili araştırıcı bilgin arkadaşım kaydirigubbakcemile3 benim durumum hakında ne dersin sence neden halen doğurmuyom yaaaaa sempatiksalakcinni
sorma annem zamanında adet gununden itibaren sayılmıyormuş heralde sacma sacma sayım yapıoo.. ondan siz 9 ay 10 gun surdu dogmanız dio.. sinir ediyor.. neyse acmayayım konuyu deliresim gelio..isim işinde de ben alcam ben cıkartcam nufusu sana erkek alsaydın sarp yada sarper dicektik o ismi toruna koycam dioo.. tam kaynana var ya.. iyi erkek kardesimiz yok evlendiğine acırdım.. şimdi bile boylee...kız dıs mı cıkarcak cocuk ıcerde kaydirigubbakcemile3