2010 Şubat Anneleri

mrb kızlar her geçen gün bkleyen sayısı azalıyor bende dün akşam acillik olduk idrar yolu enfeksiyonu olmuşum bugünde biraz sancım var

gunaydın kızlar... yıne uykusuz bı gecenın ardından selam hepınıze sempatiksalakcinni

ayyy onaneymıs ya omu gelıp yapıcak sankı wallahı okudum da sınır oldum yanı Allah sana sabır versın canım klava:

kız sen daha ne kadar calısıcaksın ya ınsaf!!!

reyhancım bugun de goremeseydım senı mesaj atcaktım walla dogurdun sandım neyse senın nazlı kızın keyfı pek bı yerınde heralde buyumus tosuncuk olmus orda baksana masallah

hadı saglıklı kolay dogumlar olsun ınsallah... sag saglım bebegını kucagına alman dılegıyle.

kızlar bu arada dun dogurgan arkadaslarla mesajlastım son haberlerı verıyım sızede kaydirigubbakcemile3
yaren (hülya) iyiymiş daha tam olarak toparnalamadım dedı. oglusuda sarılık olmus gecmesını beklıyolarmıs. genel olarak ıkısının durumunda da cıddı bısey yok yanı gayet ıyılermıs ana ogul
fatoş aras bebeği eve getirmiş nihayet opuyorumnanaktan
fatolina da iyiymiş ecrindila hanım geceleri uyutmuyormus bol bol uyuyun su gunlerınızde dıyo kaydirigubbakcemile3
serap (mydarlıng) sezeryandan sonra msj atmıs oda melegıda gayet ıyılermıs
selda da dun ewe cıkmıs oglusuyla ılk banyosunu yaptırmıslar cok sukur onlardada bı problem yok

doğuma gidicem cnm hayırlısıyl atlatalım hepimiz inşallah

kızlar hayırlısı olsun sağlıkla alın kucağınıza...

derinderen cok gecmıs olsun hıc bı tanıdıkta yokmu o grup kan ya hay Allah :sinifsinif:
kificik hosgeldın sende aramıza opuyorumnanaktan
divena cok gecmıs olsun sanada bu ıdrar yolunda çeken çekene mafoldumben

pınar (sumifer) ve bilgen doktora gidiceklerdi bugun ne yaptılar acaba bilmiyorumkismile

mrb kızlar her geçen gün bkleyen sayısı azalıyor bende dün akşam acillik olduk idrar yolu enfeksiyonu olmuşum bugünde biraz sancım var
Geçmis olsun canim

Zeynepcim dogursam haber veririm canim msj atarim merak etme
Bekle bekle sabir kalmadi artik günler geçmez oldu valla strese giriyorum artik niye gelmiyo bu kiz diye baksana 42 yi bulcak bu gidisleklava:klava:

Sende ne güzel haberler getirmissin canim annislerle bebislerin iyi olmasina çok sevindim valla hayirlisiyla darisi basimiza insallah

napsın annesı yerı rahat ecem hanımın kaydirigubbakcemile3

derinderen cok gecmıs olsun hıc bı tanıdıkta yokmu o grup kan ya hay Allah :sinifsinif:

Hoşbulduk,
acaba benim durumumla ilgili bilgisi olan yok mu?

canım Allah yardımcın olsun sag saglım kucagınalaırsın ınsallah
yok canım kımse tanıdık fılan zaten basıma gelmeyen kalmadı bununlada ugrasacam bakalım
sen nasılsın canım dogum zamanın belllı mı ben pek takıp edemıyorum topıgı
Hoşbulduk,
acaba benim durumumla ilgili bilgisi olan yok mu?

canım senın durum neydı yardımcı olabılecegımız bıseyse seve seve oluruz

bizim kızlar pek nazlı çıktı gelmeye hiç niyetleri yok anlaşılan... zemuszemus

canım ben ılk defa duyuyorum normal dıye ustelemesydın o zaman sezeryan olsaydın sonra ıkınızde zor durumda kalmayın

aykızz ne kadar güzel.. ben de son gününe dek beklemek istiyorum ama bizim doktor büyüdü die 39 da almak istiyor ne güzel yurtdışında işler böyle değil... çok ii bence..en azından karasız kalmıyorsun doktor yonlendirio..
bence gitmeee artık işee
lelam cnm bizden başkası yok heralde burda millet nerde yaa bende 36 4 günlük oldum uykuya fazla dayanmak istemiyorum alıştırma olsun demi yaa:)))
yok ya bi daha uyuyamazsak..:))

canım ben %90 ıhtımalle 15 subatta yanı 38+4 de şeker dolayısıyla sezeryan olucam. bı dahakı kontrolumde tekrar enıne boyuna konusucam doktorumla ama yuksek ıhtımal boyle olucak... 1-2 gun ılerı yada gerı de kayabılır tarıh sımdılık doktorun sezeryan olursan bu tarıhte alabılırım dedıgı gun bu beklıyorum zemuszemus

Canım inşallah bulursun 3 kişiyi canını sıkma e mi. Aileye arkadaşlara haber salın mutlaka çıkacaktır.

Sorma serapcim ya disarda havalar soguk nasilsa çikip napsin sicak yeri birakirmi
ekmek elden su gölden besleniyo içerde keyfi yerindekaydirigubbakcemile3

Valla ben diyom benim oğlana oğlum otur sonuna kadar burası çok soğukkaydirigubbakcemile3 Hem süt geldi gelmedi doydu doymadı yok orda kaydirigubbakcemile3

Hoşgeldin aramıza canım. Ben hiç duymadım canım ama başka bir doktora falan göründün mü ?

Allah bir avazda kurtarsın. Hayırlı haberlerle dönersin aramıza inşallah.

Zeynooo hastane iş yerime yakın dedim ya kızkaydirigubbakcemile3 Bugün konuşcam yarın son olsun diye canım sonra gelsin yatağımla başbaşa günlerrrrkaydirigubbakcemile2

pınar (sumifer) ve bilgen doktora gidiceklerdi bugun ne yaptılar acaba bilmiyorumkismile

Pınar kayınvalidesine gidecekti ordan ama haber veremem demişti.

bizde 38 haftalığık olduk bugün kısmetse 10 şubatta doğum

Maşallah ahsun hoşgeldin aramıza.

Durumum bu:) Cevaplarınızı bekliyorum :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…