- 12 Temmuz 2009
- 9.108
- 28
- 38
divena walla bende dedım saglıkla dogsunda ne gerekırse o yapılsın... benımde 25 subattı normal tarıh 10-15 arası alınıcak gıbı duruyo... aksı bı durum gelısmezse tabı...
gelırsınız gelırsınız cooookkk ıyı haberlerle gelırsınız oglusunla ınsallah :1hug:
ayyy cok gecmıs olsun esmacım ya sen baya kapmıssın sıfayı... sen 15 gun sonra al raporunu yat dınlen ewde ıyıce...kızlar herkese günaydın inş. herkes iyidir
ben pazartesiden beri yatıyodum çok ağır girip geçirdim
pazartesi çok hastalınca patron gönderdi aile hekime gittim oda demezmi malum girip olabilir sen önce kadın doğumcuna git o yönlendirsin die.kafamdan kaynar sular indi sanki hemen acildenn hastaneye doktorum ordaymış acile gönderdi enfeksiyon hastalıklarına doktor kontrol etti acil katına gönderrdi kan ver die çıktım kan verdim 1 saat bekle dediler zonuç çıkana kadar mahvoldum çok şükürki domuz giribi deilmiş iki tür grip çıkıyo dedi acil doktoru adam gibi cvpta vermiyo
sonra reçeteye bronşit yazdı hastanede 5 saat sürüklendik tabi daha beter hastalandım öksürdükçe sanki bebeğim çıkıcak gibi geldi 3 gün yattım kanlı öksürdüm hep bugün biraz daha iyi hissettim geldim işe hala öksürüyom balgam atıyom sölemesi ayıp.Rabbim sağlıktan etmesin gerisi boşmuş kızlar aklım hep yavrumda oldu ona bişiy olucak die çok kokrtum Allah tan hep kıpır kıpırdı bana morel verdi.
cumartesi kontorlede gitmiştim 1590 gram 38 cm olmuş doktor maşallah dedi sağlıklıymış çok şükür
kafası midemdeydi şuan ters ama sonra ne olucak belli olmaz 15 gün sonra çağırdı raporumu hazırlıcak inş.
Merhaba kızlar.. yeni arkadaşlar var gördüğüm kadarıyla umarım hepiniz iyisinizdir.
Ben evdeyim yarın kontrolümüz var... bebeğimin kalbine bakacaklar yine inşallah iyi haberlerle gelirim.. hepinizi çok öpüyorum
gelırsınız gelırsınız cooookkk ıyı haberlerle gelırsınız oglusunla ınsallah :1hug:
Son düzenleme: