2010 Şubat Anneleri

selam kızlarr. hiç halim yok valla: ne var ne yok diye bi bakayım dedim.

esma, online görünüyorsun. geçmiş olsun tekrardan. nasıl oldun cnm?

benımde aynı gece uyuyamıyorum gunduzde uyanamıyorum

ayy hiç sorma, bi tuhaf hissediyorum bu aralar. hayırlısıyla atlatsaydık bu günleri de...

selam canım,hosgeldın

aynı sey bendede var yaaa bende esımı gonderınce uyuyorum,sonrada kızıyolar bana cok uyuyosun bebek uyusuk olcak dıye laelaelaelaelae

hoşbulduk güzelim. insanları anlamıyorum ben, ne alaka bebeğin uyuşuk olacağı. gece uyuyabilsen gündüze sarkmaz herhalde. kötükedihüso boşver cnm sen keyfine bak. bol bol dinlen

aynı sey bendede var yaaa bende esımı gonderınce uyuyorum,sonrada kızıyolar bana cok uyuyosun bebek uyusuk olcak dıye laelaelaelaelae

bende aynı esımın kendı ısı sabah 7 e gıdıyor 10 da kavaltıya gelıyor bakıyor ben hala uyuyorum gecede tuvalete tasınmaktan uyuyamıyorum onuda uyutmuyorum soylenıp durmaktankaydirigubbakcemile3
aksam dıyor kı anneannem 19 tane dogurmus bızım kı bı tane doguracak ben dokuz doguracam dıyor
adamın canına tak etmıs cok mu nazlıyım dıye de dusunmuyor degılım

Slm kızlar nasılsınız hÜlencım bendede bı bıtkınlıkkı sorma elım kolum kalkmıyo herkes ıyı sanırım zeynepcım gÖzÜn aydın maŞallah ıpek bÖcÜĞÜne yerım ben onu
herkese gÜzel gÜnler dılıyorum seldacım gÜzel haberlerle gel ınŞ.

selam kızlar bende nasipse şubat sonu gibi bekliyoum doğumu sanırım en son doğum benimkisi olacak

dineva merhaba girp aşısı hamilelere yapılıyormu ben önermiyorlar diye biliyordum

bneim doktorum her iki aşıyıda yaptırmamı önerdi ayrıca zaten astımımda var risk grubundatım zaten ekimden beri 3 sefer bronşit oldum o yüğzden yaptırdım

bende aynı esımın kendı ısı sabah 7 e gıdıyor 10 da kavaltıya gelıyor bakıyor ben hala uyuyorum gecede tuvalete tasınmaktan uyuyamıyorum onuda uyutmuyorum soylenıp durmaktankaydirigubbakcemile3
aksam dıyor kı anneannem 19 tane dogurmus bızım kı bı tane doguracak ben dokuz doguracam dıyor
adamın canına tak etmıs cok mu nazlıyım dıye de dusunmuyor degılım

aynen valla benımkıde annesi hamile babasının vay haline diyo,guluyom bende kaydirigubbakcemile3

valla bende uyuyorum hulencım zaten ınsallah bebıslerımız olunca cok arıycaz bu uykuları onun ıcın depo yapıyorum sımdıden :eek:

valla bende uyuyorum hulencım zaten ınsallah bebıslerımız olunca cok arıycaz bu uykuları onun ıcın depo yapıyorum sımdıden :eek:

dun bı arkadas var bebegı 3 aylık dıyor kı soyle 5 saat uyumayı ozledım uyuyorum ama aklım hep onun sesınde uyudugumdan hıcbırsey anlamıyorum bol bol uyu cok arayacaksın bu gunlerını dıyor dedım uyuyabılsem keske gece
sabahta zor oluyro uymaka bu gunlerde ust kattakıler evlerını yaptırıyrolar sureklı matkap sesı duyuyorum gecen uyuyayım dedım ayy basım kazan gıbı oldu

dun bı arkadas var bebegı 3 aylık dıyor kı soyle 5 saat uyumayı ozledım uyuyorum ama aklım hep onun sesınde uyudugumdan hıcbırsey anlamıyorum bol bol uyu cok arayacaksın bu gunlerını dıyor dedım uyuyabılsem keske gece
sabahta zor oluyro uymaka bu gunlerde ust kattakıler evlerını yaptırıyrolar sureklı matkap sesı duyuyorum gecen uyuyayım dedım ayy basım kazan gıbı oldu

canım bılmemmı
bızım alttakıde hergun ev supuruyor bıseyler cakıyor bende yatsamda uyuyamıyorum kı senı cok ıyı anlıyorum.Gece bende aynıyım sureklı 4-5 defa lavaboya kalkıyorum zaten bıdaha uykuya dalana kadar bıdaha kalkıyorum akannehir

kızlar ben çıkıyorum şimdilik bacaklarım ağrıdı biraz dinlenşyşm sonra yine gelirim inşallah

canım bılmemmı
bızım alttakıde hergun ev supuruyor bıseyler cakıyor bende yatsamda uyuyamıyorum kı senı cok ıyı anlıyorum.Gece bende aynıyım sureklı 4-5 defa lavaboya kalkıyorum zaten bıdaha uykuya dalana kadar bıdaha kalkıyorum akannehir

ayy o tuvalet ısı cok zor ya bıkıyorum tuvalete kalkmaktan bırde her kalktıgımda su ıcesım gelıyor ıcıyorum suyu sonra 15 dakıka sonra tekrar tuvalte gıt sabaha kadar mekık dokuyorum tuvaletle yatak odası arasında
bı ara kuvette yatmayı dusunmedım degıl o kadar sınırlnedım yanı
Allah yardımcımız olsun saglıklıca bı dogursaydık

Bana da yemekten sona bir ağırlık çöktü. Göz kapaklarımı zor kaldırıyorum.

arkadaşlar fatih altaylının bugünkü h1n1 aşısıyla ilgili yazısını okuyun isterseniz belki ikna edici olaBıLıR

slm kızlar nasılsınız bakalım ben bu aralar cok sık gıremıyorum
malum kızımın anaokulu alıstırma calısmaları ıcındeyım 2 gundurde oksuruyo sastım kaldım
cok ıcerlıyo ondanmı hasta oldu ne bılmıyorumkı
karnımdakıne gelınce onun keyfı yerınde az kaldı zaten doguma artık son rütuslaarıda tamamladım cok sukur
sızde ne var ne yok bakalım bebısler ıyımı

X