Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selamunaleykum kızlar bugun nasılsınız?yıne sessızlesmeye baslamıs topıccokacimcoook
selam kızlarr. hiç halim yok valla: ne var ne yok diye bi bakayım dedim.
esma, online görünüyorsun. geçmiş olsun tekrardan. nasıl oldun cnm?
selam kızlarr. hiç halim yok valla: ne var ne yok diye bi bakayım dedim.
benımde aynı gece uyuyamıyorum gunduzde uyanamıyorum
benımde aynı gece uyuyamıyorum gunduzde uyanamıyorum
selam canım,hosgeldın
aynı sey bendede var yaaa bende esımı gonderınce uyuyorum,sonrada kızıyolar bana cok uyuyosun bebek uyusuk olcak dıye laelaelaelaelae
aynı sey bendede var yaaa bende esımı gonderınce uyuyorum,sonrada kızıyolar bana cok uyuyosun bebek uyusuk olcak dıye laelaelaelaelae
selam kızlar bende nasipse şubat sonu gibi bekliyoum doğumu sanırım en son doğum benimkisi olacak
dineva merhaba girp aşısı hamilelere yapılıyormu ben önermiyorlar diye biliyordum
bende aynı esımın kendı ısı sabah 7 e gıdıyor 10 da kavaltıya gelıyor bakıyor ben hala uyuyorum gecede tuvalete tasınmaktan uyuyamıyorum onuda uyutmuyorum soylenıp durmaktankaydirigubbakcemile3
aksam dıyor kı anneannem 19 tane dogurmus bızım kı bı tane doguracak ben dokuz doguracam dıyor
adamın canına tak etmıs cok mu nazlıyım dıye de dusunmuyor degılım
aynen valla benımkıde annesi hamile babasının vay haline diyo,guluyom bende kaydirigubbakcemile3
valla bende uyuyorum hulencım zaten ınsallah bebıslerımız olunca cok arıycaz bu uykuları onun ıcın depo yapıyorum sımdıden
dun bı arkadas var bebegı 3 aylık dıyor kı soyle 5 saat uyumayı ozledım uyuyorum ama aklım hep onun sesınde uyudugumdan hıcbırsey anlamıyorum bol bol uyu cok arayacaksın bu gunlerını dıyor dedım uyuyabılsem keske gece
sabahta zor oluyro uymaka bu gunlerde ust kattakıler evlerını yaptırıyrolar sureklı matkap sesı duyuyorum gecen uyuyayım dedım ayy basım kazan gıbı oldu
canım bılmemmı
bızım alttakıde hergun ev supuruyor bıseyler cakıyor bende yatsamda uyuyamıyorum kı senı cok ıyı anlıyorum.Gece bende aynıyım sureklı 4-5 defa lavaboya kalkıyorum zaten bıdaha uykuya dalana kadar bıdaha kalkıyorum akannehir
kızlar ben çıkıyorum şimdilik bacaklarım ağrıdı biraz dinlenşyşm sonra yine gelirim inşallah